The Crew
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
hmm, tak dneska u nás budou švagr se švagrovou... Tak uvidíme kdy se utrhnu....
- Fru-fru
- The Butcher
Re: The Crew
Tak si asi dávám +- pauzu od Crew..odehráno cca 110 hodin a už mi nějak chybí motivace. Občas dorazím zajezdit, ale i se chci vrhnout na druhou sezonu v D3... Do té doby se asi zabavím pokerem a POEčkem
Případně kdybyste měli na některý den konkrétní plán na závodění, tak písněte
Případně kdybyste měli na některý den konkrétní plán na závodění, tak písněte
- Fru-fru
- The Butcher
Nestíhačka...dítě na starost...papání,koupačka a uspávání.... minimálně do 22h jsem zabitej
- Fru-fru
- The Butcher
Tak co Frozene a MDMT, ještě pálíte Crew? Já se nemůžu dokopat do hry nějak... Vůbec mě to teď neláká...chybí další motivace
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
tak se dokopej už to i spojí hráče do hry... což je co říct prostě jsme tři v partě a šup všechny tři nás to hodí do lobby ,já jsem poslední dobou na PC neměl ani čas ani chuť. Dneska "možná" přijdu okolo 21:00, ale nevím. Jdu na florbal, který končí v 20:30 a nevím zda pak nepůjdu na jedno
- Fru-fru
- The Butcher
Hmmm, to bych raději dorazil na to pivo chlape :-)..
V 21h mi začíná papací a koupací rutina okolo dítěte..když dorazím, tak až 22h +
V 21h mi začíná papací a koupací rutina okolo dítěte..když dorazím, tak až 22h +
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ahoj, teraz je na Steame obnizka 40% na Project CARS, na ktoru som cakal. Vyznate sa v tom niekto, ze kolko dlc este ku hre vyjde a akom je stadiu, budu na nu vychadzat nejake dolezite opravy este? Neviem ci sa to vyplati teraz kupovat alebo este cakat na vyhodnjsiu zlavu a vyladenejsiu hru. vdaka
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Fru-fru
- The Butcher
Popravdě nevím, jak Cars vypadá. Nakonec jsem se na to vyprdl, protože jsem si nebylo jistý jak moc jde to hratelné na gamepadu.
Nakonec jsem skončil u Dirt Rally, které je fakt super. Od doby Richard Burnes tu nebylo lepší rally... To by Tě nelákalo?
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Nakonec jsem skončil u Dirt Rally, které je fakt super. Od doby Richard Burnes tu nebylo lepší rally... To by Tě nelákalo?
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
No, ani nie. Ja som si rally poriadne zahral na PSX Colina prveho a potom hlavne dvojku na pc. Odvtedy som nehral skoro ziadnu rally hru a na okruhy som sa vratil az s NFS Shift. To bola pecka. Mne sa paci prave Project Cars pretoze nemusim na to mat nutne volant i ked ho mam ale nemozem momentalne pouzivat. A zaroven je to pre mna volba popri Forze ktora je na Xbox One.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Fru-fru
- The Butcher
Aha, ta k na Dirt volant nepotřebuješ..
Ale překvapil jsi mě, že na Cars není volant potřeba. Pak by to mohlo být zajímavé i pro mě...
Ale překvapil jsi mě, že na Cars není volant potřeba. Pak by to mohlo být zajímavé i pro mě...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tam záleží jak moc si to nastavís jako simulaci.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Fru-fru
- The Butcher
Hmm, oki, pak to může být super i na ovladači. Jako jednou volant půjde, ale na Vánoce půjde grafika a volant si počkám ještě minimálně rok. Chtěl bych nějaké starší Géčko od Logitechu - páč když už, tak už ...
Cena Cars je pěkná, ale i tak 30 éček je na mě moc. Mám teď Dirta, primárně pařím sezonu v D3, takže se mělnit ještě na další hru nemá cenu. A navíc autíčka mám... Nechám to na jindy... Možná až k tomu volantu, ale to už bude možná Cars 2, které mám oznámili:D
Cena Cars je pěkná, ale i tak 30 éček je na mě moc. Mám teď Dirta, primárně pařím sezonu v D3, takže se mělnit ještě na další hru nemá cenu. A navíc autíčka mám... Nechám to na jindy... Možná až k tomu volantu, ale to už bude možná Cars 2, které mám oznámili:D
- Fru-fru
- The Butcher
Sleduje někdo Crew, to nové rozšíření?
Co to má být, přijde mi to trochu UFO...
Co to má být, přijde mi to trochu UFO...