HC Poetarum
Tak se nám to tu více a více segreguje. Super
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: HC Poetarum
Že jo
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
hehe, tak vzhledem k tomu, ze jsem 4 dny nehral, to abych pomalu presel k B teamu, ne?
dneska od odpoledn budu ve hre, jsem to vsechno musel dospat ...
dneska od odpoledn budu ve hre, jsem to vsechno musel dospat ...
Já vam na nějaký týmy prdim, štve mi to jak se to straní, ode dneška soluju... A furt si někdo stěžuje! A vůbec, EMOQ!
Bylo jasné, že A-tým ten obrovský tlak nemůže dlouho vydržet. Přecijen když jsme nechtěně zlomili GR30, tak to s tebou otřese. Jeden se uchlastal, druhej emo a třetí je kabátník a už včera se tajně vetřel
Jináč klíče můžem zkusit, cejtim že to bude aji tak provar
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
To bereš moc Vážně Kryone, vždyť se špičkujeme jako vždy. Žádná separace není, pouze přirozeně, když jsme rád, že dám Gr30 v partě nebudu běhat 45+ s Vámi a naopak. Pro Vás to není challenge a pro mě zas až moc .
Však Bteam brzy dožene Ateam a uvidíte! My z Vás neuděláme Bteam ale rovnou Dteam
Takže nahoď úsměv Kryone a klidně můžeš hrát s náma nebo s Ateamem:D
To Wulfie a Dawe:
Já bych chtěl docela helfire amulet zkusit ukout... Třeba se povede rozumně
Pro klíče hlasuji!
Však Bteam brzy dožene Ateam a uvidíte! My z Vás neuděláme Bteam ale rovnou Dteam
Takže nahoď úsměv Kryone a klidně můžeš hrát s náma nebo s Ateamem:D
To Wulfie a Dawe:
Já bych chtěl docela helfire amulet zkusit ukout... Třeba se povede rozumně
Pro klíče hlasuji!
No nic, konec flakani se ... dneska nastupuji ... nejaky ty vase gr35 to si davam do dvou minut solo ... ja vam dam z A udelat D
btw. na masiny bych se rad pridal
btw. na masiny bych se rad pridal
- dawemorraless
- Na-Krul
Jako klido detox no problemo my pudem ve 3 ty mužeš solo Jak sem psal ocáskování mi prostě nebaví ....v 8 budu redy snad ...btw Wulf to zabil
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak provar to upa nebyl, ale dnes to vidím na nudnou farmu materiálu, následné gamblení, nas*ání a spát.
Případně GR, protože jsem si chytře vyleveloval uplně jiný gemy než potřebuju
Nějaký A-čkový zbraně by se asi do B-týmu hodily.
Případně GR, protože jsem si chytře vyleveloval uplně jiný gemy než potřebuju
Nějaký A-čkový zbraně by se asi do B-týmu hodily.
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak dotahujem Ačko pomalu T7 zvládám lala ikdyž to občas štípe jak svin...furt nemám borna zodáka a flying dragona ...fakt mě ten plánek točí a z krabic nepadne ani na T7 damn it...dh se pomalu sharduje tak snad brzo pude do akce
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Co dneska? potřeboval bych nějaký ty split fast kešky třeba konečně bude Born...pak pár riftíků T8 at je burčák?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Včera jsem se zase zkusmo přehodil do HoTA - jo je to pěkný oneshotovat elitky za 1bil na GR31, ale má to nevýhody - obrana trpí - potřebuju Ačko zbraň anebo aspoň jeden děrovač. A vlastně bych potřeboval, aby mob neumřel na první ránu, protože každá rána mi zkracuje CD na berkovi (no můžu mlátit naprázdno že) Ale když ho nedám na ránu, tak to štípe Nebezpečnej build ale dobrej
Jinak klíďo můžem cashky. Aspoň si dám level 10 cube.... a burčák taky, ikdyž kostku bych nejradši vrátil do 14dnů bez udání důvodu. Je vadná
Jinak klíďo můžem cashky. Aspoň si dám level 10 cube.... a burčák taky, ikdyž kostku bych nejradši vrátil do 14dnů bez udání důvodu. Je vadná
Wulfe a mas nejaky defensivni gemy? Ja si s HoT davam i gr50 a to nemam na tom nic Ackoveho ...
dobrá poznmka - gemy chybí - mám akorát moltena, esoteric leveluju ...
bracery mi padly děsný, takže v jsou kostce a tím pádem jsem přišel o slot na jinou věc kua
díra ve zbrani by mi z nouze mohla přihrála vitku - taky není
a zbytek oproti tobě je v paragonech
další věc je, že už jsem zdegeneroval a asi umim klikat jen jednotlačítkový buildy ale tak snad to přijde
bracery mi padly děsný, takže v jsou kostce a tím pádem jsem přišel o slot na jinou věc kua
díra ve zbrani by mi z nouze mohla přihrála vitku - taky není
a zbytek oproti tobě je v paragonech
další věc je, že už jsem zdegeneroval a asi umim klikat jen jednotlačítkový buildy ale tak snad to přijde
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Ja by som mal konečne farmiť mašiny na HF Amulet ale nejak sa mi do toho nechce...Nejaký odporúčaný postup?
leda hodně lidí, nebo hodně času
mašiny to dává náhodně... z 4 lidí to padne třeba jen jednomu
a uberi na T8 dávali buď 2 nebo 3 materiály
mašiny to dává náhodně... z 4 lidí to padne třeba jen jednomu
a uberi na T8 dávali buď 2 nebo 3 materiály
nejlepsi dle meho je to na T8, bud se domluvit v clanu a pofarmit ... nebo na publicu, tam se pak rovnou chodi i uberi ...
masinky padaj nahodne, ve 4 se vzdycky jde pak jeden - dva runy na ty ubery. Zkousel jsem i na X, ale efektivita co se tyka organu na ho*no.
Ta VIII me prijde jako na farmeni matrialu a tech dalsich veci jako idealni pomer casu/vykonu.
----
Jinak panove vcera se mi na publicu podarilo v parte dat gr63, slozeni bylo monk , barb (hota), barb(hota), barb (seismic) a supr .. monk byl rychlej a bral to po velkych skupinkach, zadne srani ... az to takhle budeme davat v klanu, tak para 1000 zirch tuhle sezonu ...
Dneska beru vino domu a NoLife do nedele ... doufam, ze se sejdeme v hojnem poctu vsichni!
masinky padaj nahodne, ve 4 se vzdycky jde pak jeden - dva runy na ty ubery. Zkousel jsem i na X, ale efektivita co se tyka organu na ho*no.
Ta VIII me prijde jako na farmeni matrialu a tech dalsich veci jako idealni pomer casu/vykonu.
----
Jinak panove vcera se mi na publicu podarilo v parte dat gr63, slozeni bylo monk , barb (hota), barb(hota), barb (seismic) a supr .. monk byl rychlej a bral to po velkych skupinkach, zadne srani ... az to takhle budeme davat v klanu, tak para 1000 zirch tuhle sezonu ...
Dneska beru vino domu a NoLife do nedele ... doufam, ze se sejdeme v hojnem poctu vsichni!
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
No, já moc nebudou. Dnes večer, v sobotu vůbec (jdu na koncert) a v neděli večer určitě, přes den jen velmi zlehka a nahodile... Bohužel...
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
- dawemorraless
- Na-Krul
Monk tankista komplet ae asi trochu jinak než se smaží but fukit ...btw kryon když sem se ptal na výtky tak mi přišlo že se urazil a já chtěl jen vědět esi good bo na ho*no (co sme mu stalo že je tak citlivej? krize středního věku či co?) nicméně noulajf bude v neděli dnes a zítra sem na rybách tož budu dávat Great Rumy
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Detox a to chodí split ty ubery nebo spolu na tVIII? Jinka já bych docela měl bejt, xko prej taky, to vypadá dobře...