S4 WD hledá
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Tak asi podobně jako já s feťákama, ne? Hodím fear, totem a nechám kousat armádu za občasného prolití acidem, když je mana...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Re: S4 WD hledá
No prave u fetisaku je to jen tak jako aby se nereklo,ale tady to je jeden z hlavniho dmg,takze se to bude dost spamovat,aby tam bylo co nejvic blo blo bublinek... No az padne stafa otestuju
Ale prd s feťákama .
Je to jednoduchý, nasázíš 3x pod sebe WoD (kvůli DoT co se stackuje), na to mrdneš pyraňádo abys je udržel na DoT (fire wall tiká i když na ní nejsou, ale už jen pro ten pocit, že je držíš nad grilem je "da best") no a do toho spamuješ Acid, čím víc acidu, tím víc adidas, protože ty Blob sople co z toho lezou dávají taky DoT a taky se stackují . Do toho všeho tohle hází i tvý mimicové z masky, takže velká paráda a ještě větší lagy.... stačí to takhle?
Je to jednoduchý, nasázíš 3x pod sebe WoD (kvůli DoT co se stackuje), na to mrdneš pyraňádo abys je udržel na DoT (fire wall tiká i když na ní nejsou, ale už jen pro ten pocit, že je držíš nad grilem je "da best") no a do toho spamuješ Acid, čím víc acidu, tím víc adidas, protože ty Blob sople co z toho lezou dávají taky DoT a taky se stackují . Do toho všeho tohle hází i tvý mimicové z masky, takže velká paráda a ještě větší lagy.... stačí to takhle?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No ja to pred chvilou cele slozil Ikdyz jeste Furnacka a sutraky Pak to prubnu solo,at nam nebouchnou kompy.Flus WD je ma srdcovka a tim padem i NUMERO UNO.At si nemyslite Jo jinak Kadala supla Anc Zuni mojo Ted jen tech 8% do elit tam dat.To je porod Tesim se na Vas kluci moji
-
- Doom Knight
Tak co, hrbáčci a mončičáku ... jak to šlo včera? Já abstinoval (teda myslím herně, jinak to bylo přesně naopak ) , ale dnes večír na značkách připraven a natěšen nahonit nějaký ten paragonový a gemový boost a áčkový equip !!
Anžto si pak až do nedělního večera neškrtnu ani minutu ...
Anžto si pak až do nedělního večera neškrtnu ani minutu ...
- skyrim1988
- The Butcher
Cuzzz Polda...
No ja si vylevlil gemy nez dosli kluci Pak se dalo par riftu.V kostce jsem vygemblil Furnacku a tim padem je muj cvaj WD 100% ready...Oni pokracovali dal v bountinach a ja sel chrapat Snad uz Seton ziskal Uliana boty.Mel z toho solidni nervy Dneska urcite na znackach Rifty a GR
No ja si vylevlil gemy nez dosli kluci Pak se dalo par riftu.V kostce jsem vygemblil Furnacku a tim padem je muj cvaj WD 100% ready...Oni pokracovali dal v bountinach a ja sel chrapat Snad uz Seton ziskal Uliana boty.Mel z toho solidni nervy Dneska urcite na znackach Rifty a GR
Ja se a mym dedkem zastavil u loveni anci beltu. 3 dny ani prd. O kadale ani nemluvě :-)
@tabletofon
@tabletofon
Nemám, prostě nemám no, už 3 dny sem neviděl lege od kadaly a kostky...a full set nikde protože padají hov*a
Musis s nama chodit GR 55 a uvidis ty dropy :-D
@tabletofon
@tabletofon
- skyrim1988
- The Butcher
No Hellere mohl bys nas nekdy vzit zas na nejake ty brutalitky Nam to potrva jeste,nez se tam domakame
-
- Doom Knight
55 dáme na pohodu jen co Set zkompletuje set Teď by se to stihlo taky, ale zbytečně těsně a leželi bysme asi často. Na žádný rychlý farmení to zatím není Na publicu jsem se 2 monkama a barbem (všichni kolem 350 plvl) dal 56 s rezervou.
Jen co poskládám set no to je pěkný, to bude tak na konci sezóny s tím dropem
Vsak kdyztak whisp a ja odepisu jak jsem na tom :-)
@tabletofon
@tabletofon
Caute,
bola by taká možnosť sa k Vám pridaťi? Hrajem pd wd, behám na publicu, rád by som ale hral v parte hráčov, s ktorými sa dá aj pokecať.
Tiež hrajem prevažne večer.
bola by taká možnosť sa k Vám pridaťi? Hrajem pd wd, behám na publicu, rád by som ale hral v parte hráčov, s ktorými sa dá aj pokecať.
Tiež hrajem prevažne večer.
Určitě není problém, ale od začátku sezony jsem stále full (4lidi) ,takže bude možná problém se k nám nacpat....přidej si mě ve hře a uvidíš večer třeba se vsockneš . (Btag pod avatarem)
- skyrim1988
- The Butcher
Jak rika kolega Seton nima problema Pridej si i me.Kdyz bude volno,tak ti nekdo klido pido posle inv
to Seton,Skyrim1988:Zdravím,mozme potom tiež zahrať spolu s kolegom Bushi, len aby sa potom moc nečudoval mojmu sposobu hrania SC. Teraz hrám,som nastavený busy (pretože: rád zahrám s ľuďmi,ale ak som gr a niekto sa mi nečakane bez opýtania pripojí,je to na h....),ale ak sa pripojíte a ozvete sa mi,zahrám s vami.
-
- Doom Knight
Dnes večíííír opět připraven Ale až tak kolem desáté.
Tak lagfest na 4 man GR 60 mě pobavil ... zapnu Spirit walk, vběhnu do shluku mobů, hodím totem, vyvolám FA, ťuknu mimo shluk ... a 20 vteřin nic ... najednou stojím kupodivu vedle a jsem v pohodě, ve shluku 2 mrtvoly monků Další pokus o to samé ... 10 vteřin lag ... a tentokrát kupodivu nestojím vedle, přestože jsem tam klikl, ale zjevuji se přímo ve víru mobů a za vteřinu umírám ... pak Seton tuším řekl dobrou noc a odešel
Tak lagfest na 4 man GR 60 mě pobavil ... zapnu Spirit walk, vběhnu do shluku mobů, hodím totem, vyvolám FA, ťuknu mimo shluk ... a 20 vteřin nic ... najednou stojím kupodivu vedle a jsem v pohodě, ve shluku 2 mrtvoly monků Další pokus o to samé ... 10 vteřin lag ... a tentokrát kupodivu nestojím vedle, přestože jsem tam klikl, ale zjevuji se přímo ve víru mobů a za vteřinu umírám ... pak Seton tuším řekl dobrou noc a odešel
no to se nedalo ...vběhnu do chumlu, označkuju palmou, spustím SSS, jdu na kafe, vrátím se, posun o jeden frame, jdu na cigo, vrátím se, v tu chvíli se hra rozjede a dostávám nasoleno 50 bambiliónů dmg, umírám, oživuju a užívám krásných 5sec do dalšího lagu....sorry,ale na to fakt nemám koule