RoS - Ancient items - dropy
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Arthorius215#1755
Osobně mám největší hlínu z vyhlídky na to farmení.
Diablo 2 a 3 jsou hry postavené na farmení itemů. To je základní princip. Nicméně když si vezmu jak dobře se rollovalo na PTR, když se člověk snažil zvednout DPS kterýkoliv zbraně, mám docela strach ....
Cena rerollu statů totiž zanedbatelná tak úplně není, a dovedu si představit, jak bude vypadat endgame ....
Krom toho nějak už nevidím ochotu předávat dalším lidem legendárky, které zrovna nepotřebujete, protože Forgotten Souly jsou prostě od vydání patche prioritní komoditou ....
Takže suma sumárum bude co dělat, ale tak nějak mám strach z budoucnosti publicu, protože všechno zatím ukazuje na výhody hraní sólo .... pokud teda zrovna nejdete farmit motýly z truhel na bounties ....
Diablo 2 a 3 jsou hry postavené na farmení itemů. To je základní princip. Nicméně když si vezmu jak dobře se rollovalo na PTR, když se člověk snažil zvednout DPS kterýkoliv zbraně, mám docela strach ....
Cena rerollu statů totiž zanedbatelná tak úplně není, a dovedu si představit, jak bude vypadat endgame ....
Krom toho nějak už nevidím ochotu předávat dalším lidem legendárky, které zrovna nepotřebujete, protože Forgotten Souly jsou prostě od vydání patche prioritní komoditou ....
Takže suma sumárum bude co dělat, ale tak nějak mám strach z budoucnosti publicu, protože všechno zatím ukazuje na výhody hraní sólo .... pokud teda zrovna nejdete farmit motýly z truhel na bounties ....
Re: RoS - Ancient items - dropy
Můžeš mi tento příspěvek přeložit, doplnit ty ... , vysvětlit toky tvého myšlení :OArthorius215 píše:Osobně mám největší hlínu z vyhlídky na to farmení.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
A v čem je ta výhoda solo hraní? :-)
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
No přece, že se můžeš jít hm, ehm, můžeš si odskočit na záchod když se ti zrovna chce a ne když můžeš.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Achievements: 7400 (92%)
No pěkně, i ta sekundárka
-
- Quill Rat
- BattleTag:Valihrach#2575
Zdravím, co by jste přetočili? Udělat 2% dmg navíc, nebo místo vit udělat 7% AS?
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
ja bych tam natocil 7 IAS misto vitky
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
CG!!! Podobnou jsem chnapl vcera
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
konecne po 620 paragonech a 1200 soulech spalenych pri prerolovani
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Zdarec,
Dlouho sem nehral a mel bych par dotazu k predmetum. Nechci kvuli tomu zakladat nove tema.
Ceho vseho je mozne najit Ancient verzi? Je nejaky seznam?
Anicent verze zveda akorat zakladni staty? Legendary power a bonusy u setu zustavaji stejny?
Kdyz v kostce predelavam legendarni predmet a nebo vylepsuju staty, tak je moznost, ze z toho bude ancient a nebo pouze stejna kvalita?
Diky za odpovedi.
Dlouho sem nehral a mel bych par dotazu k predmetum. Nechci kvuli tomu zakladat nove tema.
Ceho vseho je mozne najit Ancient verzi? Je nejaky seznam?
Anicent verze zveda akorat zakladni staty? Legendary power a bonusy u setu zustavaji stejny?
Kdyz v kostce predelavam legendarni predmet a nebo vylepsuju staty, tak je moznost, ze z toho bude ancient a nebo pouze stejna kvalita?
Diky za odpovedi.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
zdar, najít lze všechny, zvedaji se jen základní staty + u zbraní dmg. Při přeměně v kostce máš šanci na anc verzi, kromě přeměny setu, ale tam je to napsáno.
Zdravim, mel bych dotaz nechapu uplne jak je mozne ze me na vsech zbranich chyby jeden stat. treba tahle, je to nejlepsi co jsem naroloval zatim
a pak vidim u kazdeho neco podobneho. Je tam jeden stat navic, v cem je problem?
a pak vidim u kazdeho neco podobneho. Je tam jeden stat navic, v cem je problem?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Je to přes ramalndis gift nebo jak se to píše. Když ti padne pěkná ancient s dírou, tak díru prerolujes na stat a giftem dodelas díru.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Včera 2 pěkný kousky . Nejdřív na monka a pak na WD . Obrázky hír:
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !