Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Abuzus
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Abuzus » 05.09.2015, 18:19 hod.

Vím, že na b-netu jsme šli Diabla a lehnul hned a právě někdo tam s Javou hodil smajlíka a postnul "CS". Pak jsem to nějak hledal a snad u postavy s velikostí 3 (každý Boss, jestli se nepletu) je ten Cstrike a jeho střely nejúčinější. Ale už je to dlouho, proto jsem se ptal. Protože právě PowerS má v tabulkách na lvl 20 2x více dmg a synergie přidávají v % stejně. Takže Fraxi, na Bossáky s PS nebo CS? Co na to mechanika hry, když praxe říká Charged S?
Greenhorn s duší Throwera

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 05.09.2015, 20:02 hod.

Možná jsem se trochu unáhlil, protože na maximální efekt Power Strike potřebuješ mít velmi vysoké attack rating, nebo vymaxovaný inner sight (nebo rogunu jako merce), nebo mít ve zbrani 3x-4x eth či vlastnost -% targets defense. Na Charged strike attack rating nepotřebuješ.....

Toto jsem si uvědomil, protože mi ZOMB právě picnul Diabla na hell, respektive ho za cenu asi 6 oživení u Tyraela picnul merc (ten jeho firestorm je pro něj 1hit KO) a bejval by ho picnul rychleji, kdyby právě uvedené věci měl k dispozici....takhle mu to celkem trvalo a trefil se tak jednou za tři rány.

Mou původní poznámku jsem uvedl trochu bezmyšlenkovitě.....power strike je výborný proti běžným bossům všude nebo akt bossům na nižších obtížnostech.

edit: Jinak Zombe, zejtra by z tebe měl být gárdyján.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.09.2015, 07:41 hod.

Myslim, ze Fraxi to popsal naprosto dokonale...Charged strike je navic brutalne silny od zacatku, v Normal obtiznosti jsem prakticky nikdy nepotreboval jiny skill na cokoliv, nejen na Bossy (ikdyz to treba neni nejefektivnejsi) a i v NM jsem trochu flakal Fury...Navic tyhle dva skilly se skvele doplnuji, cokoliv, co neni LI je mrtve ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.09.2015, 19:13 hod.

Tak ZOMBe, gratuluji, jseš Guardian!
Report sepíšu později...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 07.09.2015, 19:35 hod.

Super! Taktéž gratuluji :)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.09.2015, 20:18 hod.

Díky. Víc už dnes nestihnu. V tamtom vlákně si zatím můžeš projít, co jsem našel, jseš-li schopen odlišit, co jsem našel s první postavou. Report bude až zítra.

edit: už to tam je ;)
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.10.2015, 13:25 hod.

Sice to sem tak uplne nepatri, ale co uz...Nevite, co je s Eli (raisen) ?Ze uz tu pul roku nic nenapsala, ze by ji studium tolik zaneprazdnovalo? :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 07.10.2015, 21:51 hod.

To samé napadlo i mne. Poslední kontakt s Eli byl 2.3. a to psala, že se zabrala do Tomb Raider a Dragon Age :) :)
Štěstí přeje připraveným...

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 08.10.2015, 10:27 hod.

Budťe zdrávi. Páč sem se vrátil opět k Diablu II LOD (a ztratil starej mail plus Diablofans účet) - tak píšu pod trocha jiným nickem (vylepšeným o číslo III). Paříme teď s kamošama D2SE s plugama. Především raidíme Uber Tristram (už mě z těch runů na Hraběnku, Summonera a Nithlaptaaka jebe v řepě) a děsně nás to baví. Ten pocit když sme poprvé otevřeli portál k Uber Izualovi (tam mi poprvé padla runa Zod - a zároveň poslední runa která mi chyběla) a na pohodu ho dali... a pak za téden otevřeli portál k UberAndariel/Lilith a naopak okamžitě všichni hebli - je perfektní, zase něco novýho (jako bych se vrátil ke kořenům a poprvé spatřil v roce 2001 Diabla) :-D. A pak okamžik (páč sme si pitomci na netu napřed nepřečetli... jak bychom měli na otevření portálu k Uber Tristramu postupovat) - když sme opět zkompletovali klíče a otevřel se portál zase k Lilith :-))). PS mám dotaz: jakpak vlastně funguje Uber Diablo, který se sem tam objeví namísto nějaké pouliční zlaté potvory. Mám na mysli (jak plugy - simulující battlenet) kdy se vlastně objeví (při jaké hodnotě prodaných prstýnků)? Diablopaření zdar. PS.: to sem zvědavej, jestli se ještě vrátím k mé oblíbené verzi 1.07 nebo už ne tolik oblíbené 1.10.

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 08.10.2015, 10:31 hod.

Ještě mě tak napadá (když pominu Summonera) - jaký buildy/postavy na Uber Tristram doporučujete. A která postava se v Uber Tristramu na kterýho Bosse hodí :-)?

Mě osobně nejvíc prudí Mephisto - páč na toho sem (s jediným charem co se tam jakž takž chytá - Frenzy Barb) krátkej. Pokud mi nedá summoner Life Tap, ale i tak je to bída - těch méch 3200 hp jde dolů zatraceně rychle.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.10.2015, 11:05 hod.

Ahoj. Über Diablo za Soje se ve hře objevuje náhodně. Když ho zabiješ, tak už se ve stejné hře neobjeví. Musíš hru vypnout a zapnout.
Co se týče uberů a UT, tak při poměru cena - výkon je na tuti nejlepší Smither.

Co se týče raisen, tak vím, že už má rok dostudováno a teď už jen hokní :)

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 08.10.2015, 14:41 hod.

Zdarec. No - tož vím za koho rozjedu Paladina příště (Smither) :-).
Za Paladina sem UT zkoušel jako Zealot (mám na něm ring z 1.07 kterej má life steal 22%). V partě to de, na sólo kuchnu Diabla a Baala - Mephisto kuchne okamžitě mě (i když mi procne life tap z rukavic). Teoreticky by se to dalo tak - že bych si nechal na živu Diabla - dovedu ho k Mephistovi a pak se dycky odběh doléčit na Diablovi (ale na tuhle strategii nemám vitamíny... a ani hp za Zealota).
A nápady na ostatní chary do UT (krom toho Summonera) - nejlíp na sólo?

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 08.10.2015, 16:26 hod.

kicka, frenzy, prostě cokoliv co rychle bouchá..a když to má hodně hp je to taky fajn :))
ale nejlepší je ten smiter...vše ostatní má bu´d problém v ar/resistencí ..
u toho palacha, zkoušel jsi dát víc li rezů? ono i když jsi na maxu tak potom pomáha na tu jeho convu mít i přes 250, nestane se že to je potom onehit kill, tím boltem.. ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.10.2015, 16:56 hod.

Člověk se taky u Mefa musí umět postavit, protože když si stoupne přímo do toho proudu lightů, tak mu nepomůže ani 1000 rezů. Jinak ten Smiter je bezkonkurenční. Pokud je problém s rezy, tak se můžeš ověšet haldou charmů a jako čepicu použít Kira's Guardian socketnutou Ort runou. Navíc Smiter má výhodou, že na sobě může mít totální krámy a stejně to dá :)

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 08.10.2015, 17:19 hod.

Hmm, rezy mám přes 75% (přesný číslo si nevybavím). Myslím že mám problém s jeho Fyzickým útokem, ačkoliv DEF mám hodně slušnou (a faktem že z něj nemožu sát hp - pokud nehrajeme za chary/vybavení s life tapem). Pokud dělá Mephisto proud lightů i z bezprostřední blízkosti - tak to bude ono. Taky mám jen cca 1300 hp (pokud nikdo nenahodí nějakej buff na hp)... to bude asi další problém :-).

Zatím jedinej char s kterým sem to na sólo dal (ale byla to spíš haluz a fullek na to padlo... snad všechny) za Frenzy Barba.

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 09.10.2015, 23:19 hod.

SkoroPala:

Jestli používáš Plugy, tak si otevři tabulku Stats (ta levá), dole jsou šipky, tak 2x klikni do pravé šipky a napiš, kolik ti to ukazuje rezist event. i absorb.
Přikláním se k Welwetovi, že máš na Mephista asi málo rezů, namísto toho jeho fyzického útoku.
Life Tap si kup a prebuff (CTA) si můžeš vyběhat.
Jinak u solo UT je myslím celkem normální se převlékat podle Bossáka.
Greenhorn s duší Throwera

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 10.10.2015, 13:57 hod.

Abuzus: Ale jo - o podrobnějších statistikách vím (jen se mi to nechtělo psat :-)). Budiž tedy - moje rezy: Magic 0%, Fire 154, Cold 172, lightning 154, poison 154 (se Salvation mám vše kolem 250 až na magic a poison - ale v 1.13 to nepoužívám, jen v 1.07 to byla nutnost). Když hraju na sólo, tak si gear upravuju podle situace/bossa. V partě to nedělám - páč je dycky někdo summoner a monstra mají bít monstra, ne mě (gear mám na co největší šlupky za toho Zealota).

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.10.2015, 14:06 hod.

Tak na Mefa se Smiterem jsem vždy dával Salvation. Chce to ošéfovat tak, že když jseš pod vlivem jeho Convy, tak abys měl full light rezy.

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 10.10.2015, 14:11 hod.

Ok - ale já nemám Smithera :-). Já mám za Pala na vyšším levelu jen toho Zealota (sice sem v minuosti měl i jiný... ale kde těm savům je konec netuším). Tož možu zkusit nahodit Salvation (se bojím toho, že pak sice vydržím, ale prostě ho neumlátíme/neumlátím - díky jeho vysoké hp regen).

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.10.2015, 14:21 hod.

A to je takovej problém na sebe vzít předmět s vlastností Prevent Monster Heal nebo Open Wounds? Btw...dostat postavu na lvl 70+ je otázka pár hodin (max 6) a ten Smiter fakt nepotřebuje nějakej extra equip. Jediný, na čem u něj záleží je Crushing Blow.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“