HC Poetarum
Jako nechápu proč zrovna my jsme Bčko
Snad něco lootnem, protože critem za 1M moba na T3+ fakt neohromím cywe z potřebných setů mám po jedný věci
Snad něco lootnem, protože critem za 1M moba na T3+ fakt neohromím cywe z potřebných setů mám po jedný věci
Naposledy upravil(a) WulFgaR77 dne 02.09.2015, 12:02 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC Poetarum
Už jsem si říkal, že Zodiac neexistuje jen v mojich hrách. Tak už jsem klidnější
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Ešte ma napadlo hodiť gem Gogok of Swiftnes:
50.0% chance on hit to gain Swiftness, increasing your Attack Speed by 1% for 4 seconds. This effect stacks up to 15 times.
Gain 1% Cooldown Reduction per stack of Swiftness. (Requires Rank 25)
Dnes to testnem a uvidím ako to bude fungovať...
50.0% chance on hit to gain Swiftness, increasing your Attack Speed by 1% for 4 seconds. This effect stacks up to 15 times.
Gain 1% Cooldown Reduction per stack of Swiftness. (Requires Rank 25)
Dnes to testnem a uvidím ako to bude fungovať...
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Dashink ti cooldown neubere páč není spender(pokud nemáš raiment set) tzn se ti to muže hádat s jiným cdr...já to v S3 řešil přes cyklon a zvonky a pokud byl mob no problemo nonstop ephi is mizerným cdr ale sou potřeba malta brejsry.....pokud chceš tankovat tak bych cpal šutry na def partu boostneš přes unity a tím že mrazíš stahuješ atd ..btw pokud jedeš efi tak dash nepotřebuješ páč efi tě kousek portne taky akurát musíš trefit moba což je občas v tom digi bordelu problém....nicméně lootovat se bude kua páč chci vyzkušat full innu a 2 set bonus s uliany teoretických 42 striku seven letem musí nakládat nehorázně
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
Tož včera padol Gvinimu Zodiac tak mi ho podaroval aby som následne na moju hlúposť RIPol v GRku...Zobral som to s úsmevom teším sa na farmu gearu
GOD MODE OFF
RIP xko :o)
A díky za tip DAWE
RIP xko :o)
A díky za tip DAWE
- dawemorraless
- Na-Krul
Farmu gearu prej šak nic nepadá na tý T3 eče zkejsnem s b týmem asi hodně dlouho včera 6 riftu bez lege a pak kakala za 600 shardu houno.. když už pak padne něco tak crap jak svin uliana mi nějak nebaví a mé lovely sunwuko mi nepadlo ani 1 kus
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
zvolil jsem novou taktiku, voblík jsem se jako bezdomovec, v menu si musim zakrejvat oči ... tak snad to hra pochopí protože jediný, čeho jsme včera dosáhli, že se já můžu točit bez dmg nekonečně dlouho takže jestli VY se s ymorem chcete někam posunout, tak je důležitý posílit MĚ a to je cikánská férovka
RIP xko ... naštěstí jsem byl o toho
panové A team je už pár dní ochotný nabídnout boost ... stači když si nahodíte defense a můžeme jít pofarmit VIII, dáváme to tak nějak do 2 - 4 minut myslím ...
panové A team je už pár dní ochotný nabídnout boost ... stači když si nahodíte defense a můžeme jít pofarmit VIII, dáváme to tak nějak do 2 - 4 minut myslím ...
- xpandelx
- Gorebelly
Dawe nič si z toho nerob ja som včera behal s A-TEAM TVIII a houvno
Teda to je nějaký rasizmus tatdy či co, segregace skupin. Je tu skupina A, skupina B a já si založím skupinu D jako Debil, kdo se přidá? BTW, zase na druhou stranu A jako Alkoholik...
- xpandelx
- Gorebelly
Je to Áčko a Béčko beriem ako pr*el a celkom ma to baví...Každopádne čo mi najviac chýba pri hraní je TS nakoľko je tam vždy FUN
A pri počte 8 ludí online ten chat proste nestíham pri hraní.Keď už nie aktiv tak aspom pasiv + raz za 10-15 min keď človek povie niečo do mikrofónu asi nemôže byť problém či?
A pri počte 8 ludí online ten chat proste nestíham pri hraní.Keď už nie aktiv tak aspom pasiv + raz za 10-15 min keď človek povie niečo do mikrofónu asi nemôže byť problém či?
Ano Oni sou na nás zlí.. Začali si říkat B team a nám A team.. Přitom já osobně bych chtěl být S team
Jasně vy Ass-meni
a pomlouváme !
Jinak Toxi díky za nabídku, zatim mě to celkem baví, ale až se nas*ru, tak si přijdu od tebe posbírat aspoň loot.
a pomlouváme !
Jinak Toxi díky za nabídku, zatim mě to celkem baví, ale až se nas*ru, tak si přijdu od tebe posbírat aspoň loot.
Xko, na TSko ste dotáhli dokonce i mě A to sem tam byl podruhé v životě D .. Takže myslím, že s ostatníma by takovej problém určitě nebyl
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Nemám problém s b teamem nebo klidně d teamem. Zítra se vracím, tak se na vás těším pánové
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
- dawemorraless
- Na-Krul
Btým rocks prostě wulfe jedem s ýčkem vanilu tam to padalo taky jednuc za uherák holt starý časy Já se stavim dneska na ts asi Vám chybí to funění či co Já s tou 8 (včera sme zkušali 4 ale je to bída a sakra to štípe + jít s Detoxou je sebevražda) eče počkám chvilec furt věřim že to dzinkne
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Sorry A týme, ale teď fakt nemám čas ale v pondělí na to vlítnu (v rámci možností, začala škola )
@B tým: za chvilku mě asi doženete, takže se k vám přidám
@xko: RIP takže se sejdem v B týmu?
@B tým: za chvilku mě asi doženete, takže se k vám přidám
@xko: RIP takže se sejdem v B týmu?
- dawemorraless
- Na-Krul
Xko jede mainstream ten je povolnej ten se rád nechá potahat nejen za jahodu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
čus, takže dawe, koukej mi teda poradit s tim stunerem, co máš v hlavě, ale včera jsme dali relativně bezpečně GR50. To co mám jsem opsal, jde o spamování healing štítu přes life per second a jelikož nemám všechny itemy co bych měl mít, mam to ještě bez stunování...