Jako já jsem za to rád, protože třeba v S3 bylo z clanu aktivních tak 5 lidí ze 60. V S3 udělat partu 4 lidí bylo prakticky unreal. Teď hodíš kamenem a dycky něco trefíšTyckin píše:Snad jediné co mi teď vadí bude nucený nástup na sezónu, protože na non-season v klanu už prakticky nikdo nezbyl
Rozpačitá Třináctistovka
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Re: Rozpačitá Třináctistovka
Davo ...4-6 hodin denně čas na Diablo? Joj....
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Tssss, už jen 558 pargonů a mám tě , tedy za předpokladu, že už na to nešáhneš nikdy
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
d3 je hra jedna z mnohych co hram a vraciam sa knej ked zacina nova sezona alebo ptr alebo neaky patch:D prial by som si aby ma bavila nonstop lebo to je srdcovka ale bohuzial nema vydrz a neudrzi ma.ale za tie peniaze super super..ratal som to na cca 500 paragon lvl zabavy a potom presun k inej hre a takto dookola:Dkazdy nech si hra co chce a ako chce:Dto co sa tu ale riesi je uplne ok tiez som to tak za mlada mal neako podobne:D hrajte bavte uzivajte:Dale vsetkeho vela skodi
gratulujem k 1300.
Ano je to pravda chces hrat efektivne musis mat partu ..preco nespravia proste rovny xp podiel ci si v parte alebo solo len v parte by si mal dajme tomu 30% sancu na drop lege a vybavene a nie aby som sa ja musel starat ci najdem ludi na hranie.
Ja hram GR solo rifty bounties puby ked dam GR ake chcem tak hram puby na GR a vobec ma netankuje nejaky paragon hru hram od vanily a nikdy som sa nezameriaval na paragon ..bavia ma itemy a nie cisielko nad hlavou.
Skor ci neskor sa to zlomi u blizzardu musi proste par TOTAL HC hracov hru neudrzi nazive ale casuali ano.
EDIT Neviete preco Gaby ma toto poslednu sezonu ?
Zeby si nasiel robotu ?DDD
Ano je to pravda chces hrat efektivne musis mat partu ..preco nespravia proste rovny xp podiel ci si v parte alebo solo len v parte by si mal dajme tomu 30% sancu na drop lege a vybavene a nie aby som sa ja musel starat ci najdem ludi na hranie.
Ja hram GR solo rifty bounties puby ked dam GR ake chcem tak hram puby na GR a vobec ma netankuje nejaky paragon hru hram od vanily a nikdy som sa nezameriaval na paragon ..bavia ma itemy a nie cisielko nad hlavou.
Skor ci neskor sa to zlomi u blizzardu musi proste par TOTAL HC hracov hru neudrzi nazive ale casuali ano.
EDIT Neviete preco Gaby ma toto poslednu sezonu ?
Zeby si nasiel robotu ?DDD
Nechci být v žádném případě moralista, ale sorry od doby kdy jsi byl geroj s koupeným gearem tu jen brečíš a brečíš. Ano podstata je pravdivá, uber parta to valí rychleji a výhodněji. 1. aktivně si najdi uber partu a val taky 2. smiř se stím a hraj s normal partou pro zábavu 3. vyser se už na to a jdi žít! A jen taková malá, jestli že každý den hraješ 4-6 hod D3, kolik že ti času zbejvá na ten tvuj "normální" život? Ale každý podle svého, pokud ti to tak vyhovu, tvoje věc.
Když přijdu před pátou z práce, tak mám jenom a jenom pro sebe 8 hodin než jdu spát, takže mi čas zbývá.
Gaby chce hrát Overwatch.
Gaby chce hrát Overwatch.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
to ako si dal tier 58 za 3 minuty ?
Na to neodolám nereagovat.Dava_C píše:Jinak DrSmo PL 830+ na sezoně za 4 dny ... naštve co, když jsi u toho proseděl tisíce hodin a máš méně než oni.
1. Souhlasím, že je smutný, že Paragon vůbec neodráží úsilí Solo hráčů. Hlavně kvůli odměně v podobě Main Stats.
2. Diablo je pro mě Solo hra. Chci to tak hrát a dělám to bez ohledu na újmě v Paragonu. Vidím to, nejsem slepej, ale Paragon a zisky mě v partě hrát nedonutěj.
Budu tady stále jako ukazatel toho, jak velkej Cheat je parta. Solo Seffound Forever
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Davo, celkem by me zajimalo, a treba nejen me, jak zijes. Nemusis konkretne, jakoze je mi 29, delam v kauflandu ve skladu, ziju sam v pronajatem 1+1...
Proste by me to zajimalo. Ja se svou situaci spadam mezi prumerne ostatni hrace z fora, jelikoz je mi 33, mam rodinu, dite, praci, vlastni byt. A cas na diablo fakt az si proste splnim vsechny ostatni povinnosti / jde dite spat / je energie hrat / neni nic lepsiho na praci.
Kdyz jsem hral driv v klanu W:ET, vim, kolik casu to sebralo. To jsem ale byl sam (resp. pritelkyne jen na vikendy, kdy nebyly clanwars), zil jsem u rodicu, praci sice mel, ale krom ni jsem nemusel delat jinak absolutne nic.
Klidne PM, to je fuk - v tom pripade respektuji duvernost. Jen by me zajimalo, jak moc se to lisi.
Nehledej v tom nic zleho. Diablo hraju od toho dne, co vyslo, zde forum sleduji spise pasivne a tak samozrejme sleduji i tebe. A prave proto si kolikrat rikam: Jak ten chlap vlastne zije?
Proste by me to zajimalo. Ja se svou situaci spadam mezi prumerne ostatni hrace z fora, jelikoz je mi 33, mam rodinu, dite, praci, vlastni byt. A cas na diablo fakt az si proste splnim vsechny ostatni povinnosti / jde dite spat / je energie hrat / neni nic lepsiho na praci.
Kdyz jsem hral driv v klanu W:ET, vim, kolik casu to sebralo. To jsem ale byl sam (resp. pritelkyne jen na vikendy, kdy nebyly clanwars), zil jsem u rodicu, praci sice mel, ale krom ni jsem nemusel delat jinak absolutne nic.
Klidne PM, to je fuk - v tom pripade respektuji duvernost. Jen by me zajimalo, jak moc se to lisi.
Nehledej v tom nic zleho. Diablo hraju od toho dne, co vyslo, zde forum sleduji spise pasivne a tak samozrejme sleduji i tebe. A prave proto si kolikrat rikam: Jak ten chlap vlastne zije?
proste je to stejny jako napr. s litanim, rychlymi motorkami apod., jedu se projet anebo si jdu zalitat ne pro to abych nekam doletel zcela dokonale efektivne, na presny cas a pristal na fleku 1x1 metr, ale abych videl jeste tamten a tamten lesik z vysky, zahledl obcas nejake zajice, srnky, rybky v rybnice atd.... A ze me trebas zrovna minuly patek uprostred letu prisel dest a musel jsem zpet mi nevadi uz vubec, jen mam o jeden hezky a hlavne realny zazitek vic.
Proto proste nechapu jak muze nekdo z hrani PC hry, ktera je primarne na obcasne odreagovani s virtualni postavickou slozenou z jednicek a nul, delat zivotni mega soutez skoro az na krev, ale asi je to fakt tak vazna problematika, vzdyt je to smesne, nebo ne....? :-)
Konec moralizovani a hrrrrr na milionty sesty paragon, to pak bude HUKOT :-)
Proto proste nechapu jak muze nekdo z hrani PC hry, ktera je primarne na obcasne odreagovani s virtualni postavickou slozenou z jednicek a nul, delat zivotni mega soutez skoro az na krev, ale asi je to fakt tak vazna problematika, vzdyt je to smesne, nebo ne....? :-)
Konec moralizovani a hrrrrr na milionty sesty paragon, to pak bude HUKOT :-)
vždyť to psal ... má 8hodin v pracovní den pro sebe (čili bez závazků). Pak není nereálný bejt tam, kde je ... a esli hraje Diablo, lítá po nebi nebo honí .... káču po pokoji je jedno.
Luniak:
To je právě to, co hodně lidí tady z fóra nechápe...furt dokola....každého naplňuje něco jinýho, už to pochopte!!. Pokud je místo toho aby lítal (jako ty) šťastnej a spokojenej tím, že hraje na PC a chce v tom být dobrej, tak je to naprosto v pořádku néé?
Kamoš si denně vyjede na 3hodiny na kole...no mě víc naplní, když si na 3 hodiny sednu k diablu a s partou mlátíme démony...v čem je rozdíl z hlediska štěstí??
(nepleťe sem zdraví,prospěšnost atd. v tom kolo jasně vede, ale jde přeci o spokojenost toho daného jedince né?? pokud tím samozřejmě neohrožuje okolí..)
To je právě to, co hodně lidí tady z fóra nechápe...furt dokola....každého naplňuje něco jinýho, už to pochopte!!. Pokud je místo toho aby lítal (jako ty) šťastnej a spokojenej tím, že hraje na PC a chce v tom být dobrej, tak je to naprosto v pořádku néé?
Kamoš si denně vyjede na 3hodiny na kole...no mě víc naplní, když si na 3 hodiny sednu k diablu a s partou mlátíme démony...v čem je rozdíl z hlediska štěstí??
(nepleťe sem zdraví,prospěšnost atd. v tom kolo jasně vede, ale jde přeci o spokojenost toho daného jedince né?? pokud tím samozřejmě neohrožuje okolí..)
Seton: jakou užitnou hodnotu má tento topic pro uživatele tohoto fóra? Že by žádnou?
V čem je, prosím tě, tak dobrý? V tom, že díky hraní v partě dosáhl paragon xxxx? Kdyby ho dosáhl pouze sólo hrou jako DrSma svého 800 paragonu, pak je to něco jiného, ale v grupě...
V čem je, prosím tě, tak dobrý? V tom, že díky hraní v partě dosáhl paragon xxxx? Kdyby ho dosáhl pouze sólo hrou jako DrSma svého 800 paragonu, pak je to něco jiného, ale v grupě...
Pokud das nejake funkci cislo, ktere opakovanim roste, je naprosto jasne, ze soutez zapocala. A je jedno, jestli jde o XP, kilometry, km/h, body.
Naprosto v poradku. Kdyby si chlapi nemeli pomerovat pindoury, na co pak kua existuje pravitko???!!!
Naprosto v poradku. Kdyby si chlapi nemeli pomerovat pindoury, na co pak kua existuje pravitko???!!!
@Rhondien:
Očividně si příspěvek nad sebou nečetl, nebo četl, ale reaguješ na něco, co jsem nepsal to mi hlava nebere . Nebavil jsem se o tom, jestli je dobrej, špatnej nebo Chuck Norris, apeloval jsem na lidi, co mu tady neustále píšou, jak nechápou jeho nuznej život u Diabla....přečti si to ještě jednou a pokud tam najdeš cokoliv, na co tvůj příspěvek reaguje (protože reakce je na něco úplně jinýho) tak to výpíchni v citaci.....
Nebavil jsem se dokonce ani o užitné hodnotě tohoto topicu, takže teď vážně nevím, na co reaguješ...resp. proč reaguješ na hrušky, když já mluvím o jablkách....
Očividně si příspěvek nad sebou nečetl, nebo četl, ale reaguješ na něco, co jsem nepsal to mi hlava nebere . Nebavil jsem se o tom, jestli je dobrej, špatnej nebo Chuck Norris, apeloval jsem na lidi, co mu tady neustále píšou, jak nechápou jeho nuznej život u Diabla....přečti si to ještě jednou a pokud tam najdeš cokoliv, na co tvůj příspěvek reaguje (protože reakce je na něco úplně jinýho) tak to výpíchni v citaci.....
Nebavil jsem se dokonce ani o užitné hodnotě tohoto topicu, takže teď vážně nevím, na co reaguješ...resp. proč reaguješ na hrušky, když já mluvím o jablkách....
4-6h denně hraju taky. No problemo.
ja hraju 20h denne uz dva roky a furt mam paragon 385 :-D
Samozřejmě v tomto případě nejde říct, že je někdo kvůli tomu dobrý, to závisí na jiných věcech. Ale přesto nevíš o čem mluvíš, PL 1300 je 10x PL 800, PL 800 jsem dal loni v prosinci, kdy se expilo 6b xp/h a z 90% solo FoM runy, top party dělaly 8b xp/h v Nephalem riftech, dneska nepředstavitelné, v té době se ještě ani neexpeilo v GR a nebylo třeba chodit v partě, tak jako teďRhondien píše:Seton: jakou užitnou hodnotu má tento topic pro uživatele tohoto fóra? Že by žádnou?
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Doufám, že není ve středu diskuse mých PL800, protože to taky zkresluje. Dava je rozhodně rychlejší jako já a to o dost i v Solo, ale zase v době, kdy honil na T6 v prosinci expy s FB na one hit (dot) tak já skákal v době Raekorů jako jedinej na světě stále ještě EQ Baraba (Raekor se v té době nedal hrát podle mě)
Jasně, můžu si za to sám, ale opět to zpomalení u mě z něčeho vzešlo.
Jasně, můžu si za to sám, ale opět to zpomalení u mě z něčeho vzešlo.