http://imgup.cz/images/2015/09/01/Paragon1300.jpg
Nová meta (2x leecher, 2x DPS, trochu vyšší GR kvůli menší spotřebě klíčů), jak ji lidi testovali a postupně zlepšovali po dobu PTR a jak jsem na ní upozorňoval, se stala skutečností. 2.3 power creep udělal z PL 1300 joke, ovšem za jedné zásadní podmínky:
PARTA, dobře stavěná PARTA. Prakticky jsou dané 3 posty v partě a 1 post je optional. Pokud někdo nechce mrhat svým časem potřebuje partu, víc než kdykoliv jindy. (je to největší výsměch solo hráčům od vydání D3V)
LacoPaco píše:je z toho čisté MMO, já solo hráč od D1 jsem donucen!! hledat partu nebo prosit o expení v guilde, pro mě hra pomalu a jistě končí a moc je mě to líto
Místo toho, abych po patchi expil 5x rychleji, tak se ze mě stal pasivní hráč. Je opravdu frustrující, když 1/2 - 3/4 času určeného pro Diablo koukáte na streamy, na TV, na filmy, čtete inet, zatímco hledáte partu, protože bez party nemá smysl hrát. Přestože srdce říká, jdi hrát, hlava říká, co tam budeš šaškovat, zatímco party jedou 55 - 60 speed?iki píše:...parta/... Skoro je to podminka, aby si clovek rychle sahl na itemy, ktere nema a jeste z toho mel nejake XP.
Mám rád hraní v partě, speedy jsou to, co mě u Diabla drží a nedokážu odejít, i když už jsem kolikrát chtěl. Jen je tak těžké mít pořád v pohodě lidi, kteří by hráli tolik, co já. Těm, co to se mnou furt ještě táhnou, bych chtěl opět poděkovat!