Patch 2.3.0
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Treba najít lepšího strýčka Googla. Jen se uč. dění kolem tohoto totiž nepřímo ovlivňuje tvůj život a ovlivňovat bude čím dál více až se bude Diablo červenat studem.
Re: Patch 2.3.0
Já měl plus500 a jel jem jen zlato, ale neměl jsem na to nervy
Je někde přehled, kolik materiálu získáte z Bounties při určitém Tormentu? Jde mi o to, co se vyplatí chodit na začátku, aby bylo farmení co nejrychlejší.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak jsem si to ráno před odchodem do hokny zkusil a už jenom za ty zrušeny trialy to stojí za to. [emoji3]
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Já si to chtěl taky zkusit .. ale bohužel Winy 10 začaly stávkovat ! Takže po návratu z práce mě čeká možná tak čistá instalace WIn 7 ! a debilní 10 nechci ani vidět.
Hláška Kriticka chyba Nefunguje start a cortana Win10 mě dostala. Nefunguje pomalu nic
Hláška Kriticka chyba Nefunguje start a cortana Win10 mě dostala. Nefunguje pomalu nic
Náhodou Win10 jsou čupr systém, teda špión
http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/
Nicméně v 17:15 už budu snad online, šrot do kostky už mám hezky připravenej v truhličce
Nicméně v 17:15 už budu snad online, šrot do kostky už mám hezky připravenej v truhličce
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Nevím zda to také není novinka - nikdy se mi nestalo. Kliknul jsem při zkušebním běhání popatchové bounties na shrinu a najednou kolem mě stádo goblinů, že jsem nestíhal kosit :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Je to novinka ... nová "bandit shrine"
já ráno, než sem mazal do rachoty, stáhl patch, nahodil částečně gear a šel to testnout do fest. woods, kde byla skupina goblinů kam se jen podíváš, něco jsem stihl pomlátit a pak co jsem vlezl do cementary, další - želatinoví, koko*i se rozutekli, něco jsem pomlátil a posbíral a vyprdl sem se na to, takhle bych do práce nikdy nedošel :-)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Já to radši ráno ani nezapnul. Jistota je jistota.
Taky jsem si to před prací otestoval. A hned první Bounties public mě přivítal Barbar PL 250 a nějaké drobné (na T10). Co tam ocas chtěl dělat netuším. Ale pak OK. Za Bounties 8 kousků materiálu. Zajímavý byl i převod klíčů na Infernal Machine. Mám teď 120 machine. OK Odpoledne ve 14:30 nástup na farmu !!!
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Uhm, Aeronet. Netřeba nic dalšího dodávat.Tyckin píše:Náhodou Win10 jsou čupr systém, teda špión
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
jojo taky, rano v 6 sem to zapnul, o pul sedmy byla zluta cast patche stahnuta ze slo uz nejak hrat, takze jen zkusebne hop pro kostku, byla tam, a zvesela do rachoty, pokracovani nekdy priste
zdravim kde hledat tu kostku? rift nebo adventure? diky
witekcz, asi tak. já mám taky win10 a mám všechno povypínaný a nemůžu si stěžovat. jinak ráno jsem si stihl akorát dojít pro kostku a udělal u toho bounty a celý 3. akt, dostal jsem 8 kousků materiálu a jel do práce.
kany11: adventure, 3. akt na mapě vpravo nahoře nová lokace Ruins of Sesheron.
Jen tak mimochodem, nejsem hater win 10, ale to co mi udělaly ze včerejška na dnešek, to teda mě dost naštvalo, hlavně, když mi to udělaly před startem sezony ale co jse mtak googlil, tak je to všeobecně známá chyba, kdy to dostalo více lidí a prý za to můžou antiviry 3.stran .. tak po práci odinstaluju ESS a uvidíme no ... drbat se s novou instalací winů se mi fakt nechce
Hehe, včera jsem to na W10 odbouchl, takže dneska asi do továrního nastavení na W8čky místo hraní 2.3 :o). Ale hádám, že brzo nějakou vhodnou aktualizaci odbouchnu i na W8, že? Hezký s tím hlasovým, kamerovým a textovým nahráváním - naivně jsem si myslel, že když to vše zakážu... Orwell hadr... Kameru s mikrofonem si nosíme i vedle šulina...witekcz píše:Uhm, Aeronet. Netřeba nic dalšího dodávat.Tyckin píše:Náhodou Win10 jsou čupr systém, teda špión
Naposledy upravil(a) KryOn dne 26.08.2015, 07:51 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
O&O Shutup mrkněte na to.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Ještě k těm GR teď nově .... jak to bude ve skupině??? Když bude chtít jít skupina třeba GR 55, musí ho mít všichni splněnej i sólo??? Jestli jo, tak chudáci supporti :-(
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů