Ja rozbehnem Wizznu klasika, no pravdepodobne urobím tentokrát aj Alter v podobe Mončičandy, ako to vyzerá bude OP a GR v parte budeme môcť robiť len tie lvl aké dosiahneme sólo v GRkach (FCK me Pink Blizz

) Čiže Mončičanda bude len kvôli tomu aby som sa mohol podieľať na vyšších GRkách inak by som bol ORTODOX Wizzna ako vždy.Čo sledujem streamy čaká nás pravdepodobne najlepšia sezóna resp. najlepšie časy od vydania RoS...Samozrejme uvidíme aké NERFY budú nasledovať.
S3 - Paragon 739 celkom sa to hýbe nakoľko nič iné nehrám a stretávam sa s ľuďmi z EX a USP (nejaké tie GR-52) to lezie a šupnem do 750 určo no keby sa podarí rád by som to klepol na 8 kilečiek.
To Kryon - Jako je to opruz

Ako vždy rád s Tebou zahrám a vždy keď prehovorím na vyššie GR tak to nedopadne dobre

Tentokrát tie RIPy fakt
nasrali, no dostať za deň 3-4 DC má niečo spoločné s WIFI (rieš kábel) poprípade update driver no najlepšie kúp DESKTOP
Seriály - Mr.Robot - má sice sínusoidný priebeh čo sa týka kvality, no to jeho f*ck je proste úžasné

- Hannibal - Po prvých dieloch tejto sezóny som myslel, že na to hodím bobek, hlavne keď AMC zrušila ďalšiu sezónu,
no oplatilo sa počkať a je to tam kde má byť.
-The Strain - Úžasné B-čko (kto nepozerá nech dá šancu)