Patch 2.3.0
Hele jak to bude s kostkou a již "upravenými" předměty?
A) můžu vyextrahovat bonus ze zbraně kde proběhl enchant + Rama děrovač? A co ostatní enchantnuté itemy, půjdou?
B) půjde v kostce přetáčet již enchantnutou a Ramou upravenou zbraň? A to mi to tu Ramu zase vyplivne zpátky či co bude
Když tak nad tím přemýšlím, jedinou netknutou Kukri mám áčkovou záložní, všechno ostatní už enchant + rama a nebo rozdané
A) můžu vyextrahovat bonus ze zbraně kde proběhl enchant + Rama děrovač? A co ostatní enchantnuté itemy, půjdou?
B) půjde v kostce přetáčet již enchantnutou a Ramou upravenou zbraň? A to mi to tu Ramu zase vyplivne zpátky či co bude
Když tak nad tím přemýšlím, jedinou netknutou Kukri mám áčkovou záložní, všechno ostatní už enchant + rama a nebo rozdané
Re: Patch 2.3.0
a) ano můžeš.
B) řekl bych že jo, ale Rama ti to zpět asi určitě nevyplivne to bys chtěl trošku moc né?
B) řekl bych že jo, ale Rama ti to zpět asi určitě nevyplivne to bys chtěl trošku moc né?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
ano v kostce muzes pretocit i encha (i Ram) veci, takze trebas z ackovy Kukri udelat neackovou pokud by hra byla zbytecne moc lehka a tak....
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
a nebude na HC nejlepší si z nějaký smk vyextrahovat vlastnost a pak už si vzít do pracek cokoliv a nemusíš se bát že s tím zdechneš????
Z předvčerejšího Trialu:
Seton: "se*u na to, luk prodám a budu baletkou"
http://www.imgup.cz/images/2015/08/21/Screenshot136.jpg
Už aby ty trialy byly pryč, to bude žůžo
Seton: "se*u na to, luk prodám a budu baletkou"
http://www.imgup.cz/images/2015/08/21/Screenshot136.jpg
Už aby ty trialy byly pryč, to bude žůžo
já se ted dozvedel spatnou zpravu, v ct jedu na 4 dny mimo pc, kua kua kua
žena vymyslela nakej vylet
ch jo
ch jo
Buchis je death, ať žije herdek
Mě by zajímalo jaký bude nutný průměrný dmg na rychlou farmu T10. Zatím mi to vychází tak, že na solo bude nutný mit aspoň 1,25 - 1,5 miliardy dmg a v publiku s horšími hráči to bude chtít tak přes 2 miliardy dmg. Zkoušel jsem jít za monka v PTR T10 v publicu a nedopadlo to nijak dobře, mám monka co dává průměrný plošný dmg 750 M, ale ty tři noby co se na mě pověsily jsem s tím neutáhnul.
Plánuju kompletní přestavbu Monka a WD s cílem dosáhnout u těchto postav průměrný dmg 3 miliardy (vím, že to jde a buildy mám už naplánovaný). Ta T10 i s tou cube bude podle mě pro většinu hráčů velká výzva.
Jo a ještě chci poděkovat Blizzardu za zrušení trialů. Tahle hloupost měla být zrušená už dávno.
Plánuju kompletní přestavbu Monka a WD s cílem dosáhnout u těchto postav průměrný dmg 3 miliardy (vím, že to jde a buildy mám už naplánovaný). Ta T10 i s tou cube bude podle mě pro většinu hráčů velká výzva.
Jo a ještě chci poděkovat Blizzardu za zrušení trialů. Tahle hloupost měla být zrušená už dávno.
Příští týden zase na chvíli hra ožije a ukáže se v TOP 10 na twitchi ? že by ?
Rozvodbuchis píše:já se ted dozvedel spatnou zpravu, v ct jedu na 4 dny mimo pc, kua kua kua
ch jo
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Dava_C -> to mělo být překvapení ! Taky musíš kazit srandu
si piš :-DDava_C píše:Rozvodbuchis píše:já se ted dozvedel spatnou zpravu, v ct jedu na 4 dny mimo pc, kua kua kua
ch jo
No ty vole....to je pech . Ale rozvod to spraví to je fakt , takže příští pátek se potkáme na startu S4?
Btw, Buchis, pokud u nás doma zazní moje připravovaná věta "Prodávám kočárek a kupuju od Buchisa kompl" budou rozvody 2 .
Btw, Buchis, pokud u nás doma zazní moje připravovaná věta "Prodávám kočárek a kupuju od Buchisa kompl" budou rozvody 2 .
Seton - ten tvůj obrázek v trialu je hezkej, alespoň mi připomněl co jsem už skoro rok neviděl, na HC vídám jinej Naštěstí v trialu jen pasivky zatím, RIP pouze na nebetyčnou blbost (sólo) a posledně na zatuhnutí D3 ve vyšším GR - paradoxně jsem u toho ani nenadával, páč ten RIP nebyl v mé režii, ačkoli to vytuněný WD chtělo ještě dát sólo GR50 před patchem - no smůla, alespoň je co sbírat zase
Ale zrušení trialů bude blaho - když se sejdem 4 v partě, zásadně, ale opravdu zásadně se vždy najde jeden, co nemá hotový klíče a musíme trial Trial klíče mi docházejí, těch hotových mám asi 200 různé výše
Mimochodem co bude s klasickejma rift klíčema? Transformace na GR klíče či budou prostě k ničemu? A ty číselný GR?
Ale zrušení trialů bude blaho - když se sejdem 4 v partě, zásadně, ale opravdu zásadně se vždy najde jeden, co nemá hotový klíče a musíme trial Trial klíče mi docházejí, těch hotových mám asi 200 různé výše
Mimochodem co bude s klasickejma rift klíčema? Transformace na GR klíče či budou prostě k ničemu? A ty číselný GR?
GR klíče a Trial se převedou na te "+" key, prostě jen klíč, bez levelu (alespoň tak je to na PTR) a klasický Rift keys půjdou prodat . Nebo už PTR opravily tak, že taky převedou? v první patchi PTR sem je měl v bedně a byly jen na prodej....
Jojo, vždy se jeden najde, co nemá klíč to je fakt.
Edit: Btw jo hezkej, ale víš co není hezký? mrkni na zeď nářků, tam sem postl pěkněj obrazek
Jojo, vždy se jeden najde, co nemá klíč to je fakt.
Edit: Btw jo hezkej, ale víš co není hezký? mrkni na zeď nářků, tam sem postl pěkněj obrazek
no zafarmim si vstredu bounty a pak 4 dny abstak,
S4 ani nahodou, jak slysim to slova tak se mi zatina pest :-o
S4 ani nahodou, jak slysim to slova tak se mi zatina pest :-o
Sezóny by měli zrušit. Kvůli sezónám se zase bude zbytečně dlouho čekat na sezóní legendární předměty.
Díky sezonám mě hra baví a těším se na každý nový start sezony takže nechat !
Síce som sezóny zatiaľ nikdy nehrál ale S4 bude moja prvá. Celkom sa teším. Od D3 som si dal zase nejaký ten mesiac pauzu a S4 beriem ako nový štart/nakopnutie a ten 2.3 patch sa mi celkom páči
Akurát sa zatiaľ neviem rozhodnúť medzi Barbarom a Monkom..
Akurát sa zatiaľ neviem rozhodnúť medzi Barbarom a Monkom..
S4 Monk 1100+