Kde najdu vybavení ? nováček

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Biggrr
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Biggrrcze#2468
Kde najdu vybavení ? nováček

Příspěvek od Biggrr » 15.08.2015, 09:46 hod.

Ahoj, chci se zeptat, mám lvl 70 co mám chodit abych našel co nejlepší vybavení ?
Zkoušel sem nějaké Bounty ale nic moc, a nějaký Rift,
hraji na obtížnost máster, mám nějak snížené šance na drop ?

A dá se tam chodit něco jiného ? než Rift a Baunty ? Díky

Sonic1SVK
Fallen Shaman
BattleTag:Sonic1SVK#2152

Re: Kde najdu vybavení ? nováček

Příspěvek od Sonic1SVK » 15.08.2015, 10:43 hod.

Lepsi EQ ti povacsine padne od Tournament a vyssie. Na nizssich obtiaznostiam malo kedy padne nieco lepsie ako black thorn set. Urcite by som si odisel na publics bounty a normalne rifty. Cim viacej runov tym lepsie. Ak najdes dobru partu budu to sekat rychlo za teba a mozes ist o uroven obtianosti vyssie.
Necakaj ze za jeden rift ti nieco pouzitelne padne. Niekedy sa stane ze za 5 riftov ti nepadne nic a v 6ty ti popada cely set. Obecne plati ze cim vyssia obtiaznost a viacej runov padne ti lepsi EQ
Este mozes chodit GR no myslim si ze je to zbytocne pokym uz mas 70tku chodit ich na nizsej obtiaznosti ako T1. Kampan sa povacsine nechodi aspon nie na publiku. Malo kedy ti v kampani padne nieco pouzitelne. Viac menej sa grinduje len bounty, rift a GR. Ked si budes davat T6 na takmer Ik a preletis cely rift sam ako nic cason to prestane mat zmysel. Potom sa uz chodia iba GR a normal ked uz nemas kluce. Bounty ked mas full Eq pomaly straca zmysel
Na novom patchi uz budeme musiet chodit bounty raz za cas vsetci (matros do kocky a na craftovaci material)

Biggrr
Quill Rat
BattleTag:Biggrrcze#2468

Příspěvek od Biggrr » 15.08.2015, 10:54 hod.

a co to jsou ty runy ? a k čemu jsou ?

Morbid
Doom Knight
BattleTag:Morbid#2486

Příspěvek od Morbid » 15.08.2015, 11:21 hod.

to Biggrr: Zdar,runy myslel tým partiu hry,napr. budete chodit bounty questy.Ak hras mastera,mas samozrejme nizsiu sancu na (dobrý)drop,ak mas teda spon lvl 70,odporučam aspoň dať Torment I do začiatku.Kampaň sa bohužial zufalo neoplatí chodiť (a zase ja by som si kampan rad zahral,ale oproti bounties,riftom a g-riftom ((ohladne expov,goldov a leg itemov)).).Ak chces,si ma pridaj,hram SC only (mam "netypycky sposob hry na SC pomery, hram opatrnejsie,defenzivnejsie, a keď mi zdochne char mojou vinou,mažem a hram znova,HC nechcem hrať),seazon only,mozme niekedy zahrať,zháňam hráčov na sezonu 4,kľudne zahram aj s nováčikmi,rad poradim,čo budem mocť. Moj Btag: Morbid#2486.

Sonic1SVK
Fallen Shaman
BattleTag:Sonic1SVK#2152

Příspěvek od Sonic1SVK » 15.08.2015, 11:31 hod.

Oplati sa najst si dobru guildu CZ SK alebo staci len dobra parta. Povacsine hraci co to hraju dlhsie maju porobene postavy a ked sa nudia chodia so svojimi dalsimi postavami. Kludne ta zoberu na T6 Rift. Oni to zdmguju ako nic . Tvojou ulohou je len niekde stat na zaciatku kde to kilnu a nezdochnut a lootovat. Paragony ti v T6 riftoch a GR budu skakat ako sialene. Pohadzu ti EQ ktori by inac rozbili.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“