Zeď radosti
K tej SMK a uz sa k tomu nebudem vyjadrovat.
Kto z vas by daroval zbran ktoru sam nema ?
bol to moj prvy a zatial jediny drop SMK na sezone.
jednu mam na non season a druhu ktora mi padla ked sme boly spolu v hre je season.
Nehra sa sezona preto aby si refarmoval svoj equip ?????
Mam darovat SMK A-čkovu ! ked sam som ju skoro do konca sezony nemal ano ???
OK tak ak ste taky dobraci ze rozdavate na sezone A zbrane ktore vam padnu a podotikam jediny kus tak chcem s vami hrat.
Skyrim je borec a super sa mi s nim hra rad s nim kecam a keby som uz jednu mal urcite by som mu tu SMK dal zial mam teraz 2x ancient ale jedna je na NS a druha season chapete ?????
pokial rozdavate svoje prve ancient dropy chcem hrat s vamy nonstop 24/7. I tak vas nechapem co ma spolocne moja non season SMK s tou sezonou a este je tu otazka demage upgrade jednu mam nanic ancient roll a padne mi dokonala tak tu dokonalu darujem lebo ja uz ancient mam ??
ESTE RAZ TO POVIEM : NA SEZONE MI PADLA LEN JEDNA SMK ZA CELU SEZONU KED SOM BOL ZO STRECHOU (SKYRIMOM) V HRE OSTATNE MAM V NON SEASON (NS)
Chodte niekam aj s tou vasou CZ/SK komunitou co tu na mna hrate ?
Naozaj jediny clovek co tu za to stoji je Sky !
Zdar a ziadam o zamazanie profilu z tohoto bordelu.
Kto z vas by daroval zbran ktoru sam nema ?
jednu mam na non season a druhu ktora mi padla ked sme boly spolu v hre je season.
Nehra sa sezona preto aby si refarmoval svoj equip ?????
Mam darovat SMK A-čkovu ! ked sam som ju skoro do konca sezony nemal ano ???
OK tak ak ste taky dobraci ze rozdavate na sezone A zbrane ktore vam padnu a podotikam jediny kus tak chcem s vami hrat.
Skyrim je borec a super sa mi s nim hra rad s nim kecam a keby som uz jednu mal urcite by som mu tu SMK dal zial mam teraz 2x ancient ale jedna je na NS a druha season chapete ?????
pokial rozdavate svoje prve ancient dropy chcem hrat s vamy nonstop 24/7. I tak vas nechapem co ma spolocne moja non season SMK s tou sezonou a este je tu otazka demage upgrade jednu mam nanic ancient roll a padne mi dokonala tak tu dokonalu darujem lebo ja uz ancient mam ??
ESTE RAZ TO POVIEM : NA SEZONE MI PADLA LEN JEDNA SMK ZA CELU SEZONU KED SOM BOL ZO STRECHOU (SKYRIMOM) V HRE OSTATNE MAM V NON SEASON (NS)
Chodte niekam aj s tou vasou CZ/SK komunitou co tu na mna hrate ?
Naozaj jediny clovek co tu za to stoji je Sky !
Zdar a ziadam o zamazanie profilu z tohoto bordelu.
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Koukám, že to velké vedro je očividně i u sousedů .. no už aby se ochladilo .. začíná vám z toho hrabat, jste nervozní jak baby před ...
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar panove ,
prosim budte v pohode.Jsem uz v klidu Chapejte,kdyz jsem ju videl,tak jsem se zacal trepat a chtel ji za kazdou cenu.Tak jsem se trochu nastval no ( kvuli blbemu noziku ).Jenze to neslo no,aby mi byla darovana Nikomu nic nezazlyvam Je to proste jen hra a boj o nejlepsi itemy Ja si ji nekdy dropnu.
Nechtel jsem tu vyvolat svym prispevkem nejake spory ci hadky Toz to nereste.Je Patek,po sichte me ceka pivo a vecer si ji lootnu Takze zitra cekejte,ze forum bude off tak na 24h.
prosim budte v pohode.Jsem uz v klidu Chapejte,kdyz jsem ju videl,tak jsem se zacal trepat a chtel ji za kazdou cenu.Tak jsem se trochu nastval no ( kvuli blbemu noziku ).Jenze to neslo no,aby mi byla darovana Nikomu nic nezazlyvam Je to proste jen hra a boj o nejlepsi itemy Ja si ji nekdy dropnu.
Nechtel jsem tu vyvolat svym prispevkem nejake spory ci hadky Toz to nereste.Je Patek,po sichte me ceka pivo a vecer si ji lootnu Takze zitra cekejte,ze forum bude off tak na 24h.
toto je pristup nie ako niektory. Dnes hrat nemozem som prec od PC na 4 az 5 dni ale ked budem online zajdeme znova fast GR dvaja WD zmozu viac ako jeden.
Takhle před patchem tu je celkem sranda v tom horku
Co Ti na to "políbený peťo" tak jako napsat: TAK URČITĚ
Co Ti na to "políbený peťo" tak jako napsat: TAK URČITĚ
Peterkiss: ja ta chapem ja by som ju tiez nikomu nedal kebyze mi padne na Sezone a dokonca ancient sak ved to je jasnee. a chapem aj strechu muselo ho riadne skrutit ked videl ze ti padla kukrina mal si si ju rozbalit az ked budes sam, dobre vies ze strecha ma depresiu
PeterKiss - ohledně té Kukriny jsem to já osobně pochopil tak, že máš dvě áčkové v jedné "herní kategorii" když jsi psal o tom přehazování na postavách, ale ani tak samo nikdo nemůže nikoho nutit Jestli je to první áčková (resp. jakákoli) na sezóně, pak není co řešit pochopitelně.
Uch jo, kdyby Strecha viděl jak dropnu na HC ve full partě Kukrinu, hodím jí ve městě na zem ať si vezme kro má zájem a ona se tam válí a válí absolutně bez zájmu Ona ale jednou musí dropnout, až padnou ty vedra a přesunem se od vody zase zpět ke kompům, tak to přijde
Uch jo, kdyby Strecha viděl jak dropnu na HC ve full partě Kukrinu, hodím jí ve městě na zem ať si vezme kro má zájem a ona se tam válí a válí absolutně bez zájmu Ona ale jednou musí dropnout, až padnou ty vedra a přesunem se od vody zase zpět ke kompům, tak to přijde
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tyčko už aby jsi byl zpátky od vody. Já se vrátil ve středu, včera jsem chvíli běhal s Raivem a Brawlerem a byla to pr*el. Týden bez hraní a člověk nechápe co to s ním udela. Furt jsem zapominal na bull khatos pasivku, tak jsem asi pětkrát zkusil Nerves od Steel. Ani jsem to nehlasil. Takový jednoduchý build a tak to mastit.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Zítra jsem tam - horka, koupání a okukování koček u vody končí Už jsem z toho sluníčka tak pěkně propečenej, že hezky zapadnu mezi naše celoročně opálené spoluobčany
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Pořad je takové horko a dusno, že dnes půjdu do osvěžovny. Takže on-line budu až v neděli.
Bejt to Kukri, tak si mne Strecha najde
Jinak 10 minut po tomhle dropu jsem RIPnul na zatuhnutí Diabla Tudíž tahle "záloha" se stala mainem hnedka
Kde jsi takovy knifak dropnul? :-)
@tabletofon
@tabletofon
Sólo GR37, nebyl nikdo online Nakonec jsem natočil base dmg a oželel AS, dosáhnul jsem tím vyššího dmg a zůstala mi vitka, což se na HC hodí Má teda jen asi 3100dps takže o něco slabší než ta pohřbená, ale po patchi se to všechno nějak poladí že Ale ty áčkový trifecta rukavičky mi mrzej teda, holt HC a zamrznutí hry nejdou moc dohromady
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Včera to bylo celkově nějaký pobóchaný. Dost lidí si stěžovalo na častý lagy a DC. U nás v calnu třeba riply během 15 minut 2 lidi na DC.
Asi jo - tomisco pak pohřbil svýho monka ještě v tom samým GR co jsem ripnul já, pižlali to tam děsně dlouho, asi se jim nechtělo to leavnout, takže dva asiofilové RIP v jenom GRku, to nemůže být náhoda, to je vyšší moc
Včera bych nehrál HC ani náhodou, jelikož u nás byla solidní megabouře, hromy blesky tady poletovaly od podvečera až do noci nekolikrát se mi aktivoval UPSko
niekto nevie dropnut poriadnu zbran na SC a vy na HC kapete a mate take bomby hm
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Relic: Rada je jednoduchá...Hraj HC a neumírej
Achievements: 7400 (92%)