Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od RIP » 27.07.2015, 18:57 hod.

Tak je to maraton a ne sprint, idealne bych rad na konci roku byl na lvl 97. ale uvidime, jak to pujde...Zatim Infectoruv pack vypada lip, ale musel jsem pouzit dva Dwarf stary, coz znaci necelych 300% MF :roll:

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 27.07.2015, 19:09 hod.

Lepší být živej s 300 MF, než mrtvej s 500 MF ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 27.07.2015, 19:12 hod.

Tak to mas naprostou pravdu ;) Porad je ale velky problem pack s De Seisem, obzvlast, kdyz jsou Extra fast a nebo pokud je pobliz dalsi Bossak s nechutnymi mody...To se sice snazim predejit tim, ze je likviduju, nez otevru pecet, ale clovek nikdy nevi...

Edit: Abych nebyl uplne OT, tak pat fotecek z poslednich tri runu:

De Seis se predal, setovy stit a nakonec Ormus z Diabla (Charged bolt)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 27.07.2015, 20:43 hod.

Tak koukám že jsem se svými dropy měl přecijen smůlu. Dnes mi sice konečně padli Draculy ale to je tak všechno. Nejvíc mě rozlítilo modré Shako, modré Vampirebone Gloves a modrý Spiderweb Sash během 2 runů na Hell Mephistovi. Nejvyšší runa byla dnes Sol z Mausolea a Amn z náhodné bedny u Mephista. Na druhou stranu jsem rád za jeden Facet, pár Grand Charmů, Unique ringů a první Unique Amulet. Zatím si je schovávám abych je pak odhalil všechny najednou a měl buď velkou radost nebo velkou sbírku Manald Healů a Nokozanů. Zajímavé že mi ještě za celou dobu nepadlo ani jedno Vipermagi, jen na Hell Mephistovi jsem strávil levely 73-80, Serpentskin armorů jsem viděl už přes 10 žlutých a možná ke dvacítce modrých.
A abych tu jen nepsal nezajímavé řádky textu, toto mi padlo včera a byl jsem šťastný jako blecha. Pokud se nepletu tak mi ještě nikdy předtím nepadl i přes svoji nízkou kvalitu.

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 27.07.2015, 20:46 hod.

RIP: ...Shako, Eni, Hoto, Spirit, Dwarf, Dwarf, ruce a amu nevím, kolik ti to hodí FCR?

Asman tak si pro Viper odskoč na NM :-)
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 27.07.2015, 21:01 hod.

@Asman: Neber si to tak, ono to prijde...Kdybys jen vedel, kolik ja jen za dnesek videl Legendary malletu :OXO ...Btw, dalsich 50Mega expu je doma ;)

@Abu: Myslim, ze 114%, je to 40% HoTO, 35% Spirit, 20% Arachnid a samozrejme muj Craftovany 2Pala/19%FCR%19All res amulet ;) Bohuzel to ma ale i nevyhodu, a to fakt, ze +pala skilly mi na switchi do BO nic nepridaji :(

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 27.07.2015, 21:32 hod.

Teda amu je fakt parádní, ale nestačí to na break point, takže v tomto případě by Mara (BO) byla možná lepší?
Nemáš nějaký pěkný FCR ring s fire resist/life ? Já bych tam prostě bez těch 125 nechodil. Jakmile jdu něco po desáté ztrácím trošku ostražitost.Tož držím palce. Co jsi nasadil na ruce?

Edit: a za 35 Spirit malé, lehce smazatelné congr. Já ho snad neudělám nikdy.
Edit 2: ale jestli ti stačí mana, tak možná i change Spirit / HoZ. S tím Arachem a amuletem budeš mít pořád 75 bp. HoZ + Eni to už stojí za to resetnout, ubrat Str a docpat Life. +BO má význam jen když je vysoký základ, jinak to stejně není až tak znát. Ježíši, já jsem dneska zase chytrej.... dobrou.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 28.07.2015, 11:21 hod.

Abuzus: naber si moc moc run a potom opakuj recept na spirita + odstranění všech socketů dokola a dokola ;) :lol:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.07.2015, 15:07 hod.

Ja jsem ale lojza, nevim proc, ale zil jsem v domneni, ze ten palach ma stejny FCR breakpointy jako soso :roll: :roll: Jsem fakt trubka, jinymi slovy, potrebuju jeste 11% na posledni breakpoint, ach jo, ted abych to zase cely prekopal :roll:

Edit: Tak nejrychlejsi a nejspis nejmin bolestiva metoda je vymenit Chance guards za Trangs rukavky, coz jsem udelal, dalsich 40% MF dole :(

Problem je v tom, ze na to, abych ustal i s overresem Convicted Infectora potrebuju dva Dwarfy, jeden nestaci, druha metoda by byla asi pouzit The Rising sun amulet, ale to fakt nechci, ten crafted kousek je supr ;)

Edit 2: Tak prvni testovaci run za mnou a je to podstatne lepsi, a nejspis i bezpecnejsi...Dik Abu ;)

Edit 3: Tak Thor uz je na lvl 93, takhle vypada muj soucasny char screen...Nejzajimavejsi drop za dnesnich 50Mega expu byl tento...Nic moc, ale jak vidno, i Diablo obcas dava

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 28.07.2015, 16:41 hod.

Azubus: Na NM jsem farmil předtím, zas tolik po tom Viperu nedychtím, navíc bych se připravil o šanci dropnout nějaké to Shako nebo Aracha...

Dnešní odpolední farmení bylo docela úspěšné.
Blood Raven's Charge (I slušné rolly až na ty +skills)
Stealskull -1

Navíc se mi podařilo při mé cestě na které jsem nahrabal levely 72-81 zaplnit stránku menšíma cetkama z Mephista, část charmů je z beden v jeho patře. Identifikoval jsem 19x GC, 10x LC, 12x SC, 3x Facet, 7x Unique Ring, 1x Unique Amulet. S výsledky jsem byl velmi spokojen.
Tady jsou nejlepší nálezy:
Jediný skiller
Foul Small Charm of Vita
Jediný Unique Amulet (ale stojí za to)
Nejlepší Nagelring (ze 7 prstenů byl 4x Nagelring a 2x Manald Heal)
Zbývající prsten

Facety jsou všechny die, +3/-3 Light, +3/-5 Cold, +4/-4 Fire.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.07.2015, 16:48 hod.

Tak to je hodne pekny, obzvlast ten Maras, kterej je temer perfect a k tomu BKWB, kterej mi za celou dobu padnul jen jednou ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.07.2015, 17:03 hod.

Co se týče Skin of the Vipermagi, tak já bych doporučil NM Andariel. Když jsem na ni kdysi dával 1000 runů kvůli The Stone of Jordan, tak mi Viper padl 12x. Ideální pure fire Sosa na p7, run do 30 sec. Takže 2 dny se hecnout, dát v každým 500 runů a je Viperů jako smetí :)

I když...RW Chains of Honor vypadá líp :)

RIP: Gratulace k 93 :)

M4rth
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Legendary#2258

Příspěvek od M4rth » 28.07.2015, 17:11 hod.

Když to tak čtu , tak sem i celkem lucker :D . Alespoň co se týče těch semi-rare itemu , v grálu mi pořád chybí DF , Griff a TM :-(

Jinak velký respect za ten 93 lvl HC , jediné co bych vypichnul je špatný název Assky , správně má být samozřejmě White Widow :-D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.07.2015, 17:26 hod.

@DD: Dik ;)

Jinak ja muzu doporucit na ten Viper i Hell Diabla, dnes mi tam padl 2x :lol: Ale ty rolly 25 a 26 all res :roll: Samozrejme Meph je ale snazsi ;)

@M4TH: Taky dik...Jinak dotaz - Tobe chybi do gralu jen Griphon, Fathom a nejakej Thunder maul? Nebo jsi to myslel vseobecne jako itemy tohoto typu?

Edit: Ja jsem trubka, samozrejme myslels Tyraels :lol: :lol:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.07.2015, 21:13 hod.

Jupiiijeee :love:

Dalsi tezko sehnatelnej kousek z krku :lol: ;) Tady po identifikaci

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.07.2015, 21:16 hod.

Jn, tato potvora mi do grálu stále chybí :( Je to vlastně jedinej Class-Specific item, kterej mi chybí.

Gratulace ;)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 29.07.2015, 13:16 hod.

Dark Daemon: 8 GUL = LO, tak ať padají...

Asman přiznám se, že Lenymo jsem nikdy v životě neviděl. Jinak ti to teda padá, Mara, BK - to bych měl vystaráno na týden....

Welwet Spirit - na to nemám nervy, stačí co zkouším s Insight, navíc craftím Knockback rukavice a Flying Axe (ačkoli ty sekerky ve finále, když bůh dá, snad mít nebudu)

RIP congr, tenhle Skull jsem taky ještě neviděl...
- jinak bych vzal raději upnuté Magefisty...+ enh def
- nechci ti sahat na herní styl, byl jsem jeden z prvních, který se ohledně resist pozastavil na Hammerovi v CS, ale 2x Dwarf jsem použil jen proti PvP Fire Sosso, když dáš Diabla, tak ani Conv Infector by neměl být problém ( pokud se nepostavíš do packu jako " čti voják"), roztočit ustoupit, roztočit ustoupit - kromě missile si žádná potvora na Hammera nesáhne, kromě tele, kde ti myslím chybí jeden Frame (ale to ví Fraxinus) každopádně Sosso na 8 framů proběhne i bosspackem, což ovšem ty nemáš, proto ty Megafisty s +def
Mimochodem, v čem máš ten Spirit? @45 :))
Kamarád si CS Hammerem vydělával na JSP, ale chodil to prakticky bez MF na nejvyšší pl, 3 bossáky a Diablo. Co nejryhchleji. Jenže měl 20 FCR Circlet...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.07.2015, 14:28 hod.

Chodim ciste p7, a ano, snazim se i o maximalni rychlost (ikdyz toho zabijim zbytecne moc), ono dat 6k runu kazdej po deseti minutach, to bych z toho vykvet...Takze opravdu casto skoncim v nejakem Bosspacku, u Infectora dokonce cilene, a proto ty dva Dwarfy...Ono pokud to do Tebe perou ze vsech stran, a dost casto je tam jeste jeden pack, tak je te fire dmg az dost...Normalne to tolik nevadi, ale pokud ma Convu, zacina to byt problem, ona ta konva jim pomuze se i lip trefovat a tak to i fyzicky vic boli...

Nemyslim, ze Magefisty by nejak drasticky zvedly moji defense, uz ted ma vetsina monster Chance to hit okolo 40%, a rozdil mezi 40 a 35% bych moc nepocitil...V soucasne dobe jediny pack (tedy pokud se to nejak blbe nesejde), ktery mi dela starosti je ten s Lord de Seis, ma vzdy Fana, k tomu casto Extra Fast a mers je proste neustoji...Mozna vyrobim CoH a zkusim ho s Deliriem na mercovi, treba to pomuze ;)

Diablo je sracka a nez se stihne rozkoukat, tak je mrtvej ;)

M4rth
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Legendary#2258

Příspěvek od M4rth » 29.07.2015, 15:14 hod.

@ RIP - Když počítám celou mou herní kariéru tak ano , už jen tyhle 3 itemy . Samozřejmě je single něco jiného už jen díky /players příkazu .

Doufám že nebude nikomu vadit když se znovu pochlubím a ukážu můj zatím nejlepší drop za celou dobu , co D2 pařím ;-) . Snad se brzo pochlubím i těmi zbývajícími 3 itemy , pak to buďto nadobro smažu a nebo si ten grál dám ještě jednou :-D

Zod
Naposledy upravil(a) M4rth dne 29.07.2015, 19:31 hod., celkem upraveno 1 x.

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 29.07.2015, 16:24 hod.

Ono to Vipero jednou padne i z Hell Mephista, dnes jsem zase viděl jeden modrý Serpentskin Armor. Kromě toho mi padl Jade Talon, Stormshield a konečně Ist. Hned jsem jí dal do Blade of Ali Baba a útočím na hranici 400MF. Mimochodem taky občas nevěřícně koukáte jestli to náhodou není Ith?

Azubus: Paradoxně věci s nejmenším levelem jako Biggin's Bonnet, Lenymo nebo Pelta Lunata jsou na Hell snad ještě vzácnější než ty často hledané(pokud nepočítám ty nejvzácnější). A tu smůlu co mám na runy, armory a zbraně si nejspíš vybírám na bižuterii. Z NM Andariel to bylo z 8 ringů 1x Soj 1x 30% Nagel 1x 28% Nagel, teď z Hell Mephista ze 7 ringů 28% Nagel a BK. Jeden jediný Unique Amulet a Mara's 9/10. Kromě něj mám snad 1x nebo 2x Nokozan a jinak žádný unique Amulet. Ta náhoda je holt někdy zvláštní.

RIP: Zajímal by mě tvůj build na Hammerdina včetně skillů a charmů. Do zatím nedohledné budoucnosti ho plánuji také, rád se přiučím. ;)

Odpovědět

Zpět na „Předměty“