Patch 2.3.0
Tak tu máme první exploit na PTR pánové . Monk Rank#1 GR 99 5min mu ještě zbylo
Wizz: GR 99 za 2min 30 sec
Wizz: GR 99 za 2min 30 sec
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Patch 2.3.0
O.o, to je nářez, co měl za set ?
Právě že gear úplně nesmyls...gemy žádný, normal gemy snad flawless třídy...a to ještě ruby , žádnej set ani 2p....něco je prostě hodně špatne no
http://i.imgur.com/BGY8p8B.jpg
GR 108, Wizz , Dave co ty na to? :p
podle skill baru bych rekl, ze je tu zpatky ten bug s nekonecnym nesmrtelnym archonem...
Ne, na konzoli je to poskládaný úplně jinak.....(okna na obrazovce,skills atd.) tohle je 100% PCbuchis píše:to je z konzole?
Určitě to nebude tím, lidi dávají GR99 s gearem, se kterým bys nedal na PTR ani GR25 , nevylevený gemy, flawless šutry všech barev, ani jeden setovej bonus atd.... gearem to na 100% není, je tam něco jinýho, hodně špatně.Alfajk píše:podle skill baru bych rekl, ze je tu zpatky ten bug s nekonecnym nesmrtelnym archonem...
Tak to je teda riaden exploit
GR100
GR100
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=HipWduxAqV8
hugin:
1) podle description u videa je to o tom, ze chcipnuti jejich petů jim přidá progres, což nevysvětluje GR99 u Monka (nemá umírající pety)
2) než to sem mrskneš, ověř si to , viz. časová stopa na Youtube pod videem...."Publikováno 12. 7. 2014"..... nebo alespoň popisek videa (2.1 PTR exploit)
1) podle description u videa je to o tom, ze chcipnuti jejich petů jim přidá progres, což nevysvětluje GR99 u Monka (nemá umírající pety)
2) než to sem mrskneš, ověř si to , viz. časová stopa na Youtube pod videem...."Publikováno 12. 7. 2014"..... nebo alespoň popisek videa (2.1 PTR exploit)
Ahoj,
tak po patchy na PTR docela velký zklamání, v Kanal kostce jdou přetáčet setový předměty, ale set musí mít minimálně 3 kusy. Takže pokud někdo chce Bul..meče v ancient verzi, tak si je musí najít nebo dostat z Kadaly, už se nedají lehce přetočit. To mě asi štve nejvíc.
dinos
tak po patchy na PTR docela velký zklamání, v Kanal kostce jdou přetáčet setový předměty, ale set musí mít minimálně 3 kusy. Takže pokud někdo chce Bul..meče v ancient verzi, tak si je musí najít nebo dostat z Kadaly, už se nedají lehce přetočit. To mě asi štve nejvíc.
dinos
jojo tohle byla velká změna, nadruhou stranu je to fér, právě zbraně jako Bulkatos nebo Shenlong fistky by těm classam daly výhodu.
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Cheat engine to dokáže tak zmeniť, ale len na obrazovke nič viac.Seton píše:http://i.imgur.com/BGY8p8B.jpg
Rovnako keď sa chceš pochváliť dmg spustíš cheat engine a napíšeš si 3 500 000 dmg je to vidno len na obrazovke.
Psychotoxic: Jednalo se o screen k PTR exploitu , viz diskuze nad tím
to si cheatujes tak low demage ??? pffff aky mas normal si v minuse ? :-)
a ted jsem nasranej, uz jsem se tesil jak protocim buly spolecne s focus a restraintem, s*it...hlavne ze jsem si je nasyslil do truhly...dinos píše:Ahoj,
dinos
Na PTR opět zapli comm buff a opět se nedá dostat do hry .. čekačky 2h++
a k cemu, stejne to uz vsichni vyzkouseli, ztrata casu to ptr
To je dobře alespoň si ještě zkusím Crusadera s těmi kladivy.
Dneska jsem po 2 hodinách čekání ve frontě na to hodil bobka ...
Ale tak kladívkometa jsem si vyzkoušel, takže spokojen
A jak by jsi to zhodnotil? Je to dobrý build? Vyrovná se to crus setu R. s bash?HELLERcz píše:Dneska jsem po 2 hodinách čekání ve frontě na to hodil bobka ...