ZE Vajet - world first PL 2000

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: ZE Vajet - world first PL 2000

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.07.2015, 09:23 hod.

maja: :D Já nenaříkám. Nechápu, proč tu každej všechno označuje za nářek :roll: Jen jsem v pár větách rozvedl rozdíl v exp progressu SC vs HC. Já nepotřebuju mít PL xyz. Neříkám, že to není boost, ale hrát to jen proto, abych byl co se týče PL na co nejlepší pozici v žebříčku, tak z toho by mi asi cinklo a mladá by mě brzo poslala do řitě, páč bych u toho seděl nonstop :D Navíc mě neskutečně baví ten přísun adrenalinu při zdolávání vyšších a vyšších GR :) Ať už solo nebo v partě. To bych na SC asi postrádal :( Navíc po všech těch letech u HC by mi přišlo divný, kdybych umřel a nic se vlastně nestalo.
Jediný, co by mě donutilo přejít na SC by byl vadnej internet => DC v jednom kuse.

maja
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 23.07.2015, 09:33 hod.

jen sem tě chtěl tak trochu "dloubnout" pod žebro :-), většina tu moc dobře zná rozdíly a moc dobře ti rozumím, taky si nemůžu dovolit u toho sedět hodiny a HC už vůbec ne, protože můj internet se někdy chová jako manželka, prostě má své nálady a maká jak chce :-)

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 23.07.2015, 09:36 hod.

Na SC by měl být postih za smrt třeba jako v D2. Stačila by ztráta EXP a čím častěji ripneš tím vyšší ztráta pak by se SC hrál taky trochu jinak.

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 23.07.2015, 09:37 hod.

DD:
taky možná při porovnávání para na DP opomínáš podstatnou věc a to že na HC prostě max. paragon levelisti nelezou. Sami si tu všude většinou HC hráči pochvalujou, že HC hrajou z jinýho důvodu jak SC a na DP to pak je černý na bílým.

Já to taky nemyslím nijak špatně, ale kolik vás pravověrnejch HCčkářů bylo za poslední čas na SC? Všechny moje dobrý výkony v GR byly v drtivý většině bez ripu, protože jinak svůj GR jednoduše nestíhám. Stejně jak vy říkáte, že SCčkáři nic nepochopěj, tak HCčkářům je marný vysvětlovat, že každej SCčkář nemusí hrát jak jantar stylem pořád na prkně. Kde se furt bere ta jistota, že SC hráč nedělá nic jinýho, než umírá?

Nejvíc SC RIPů probíhá při pokusu o max. GR, tam vidím rozdíl v HC a SC. Ale pokud se bavíme o Paragonu, nejvýhodnější expení neprobíhá v max. GR, takže nevidím důvod, proč by měl bejt někdo s vysokým paragonem na HC nutně pořád mrtvej.

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 23.07.2015, 09:47 hod.

Já bych řekl, že část pravdy máte oba, na HC by ten paragon hunter běhal o něco níž a o něco pomaleji, tzn. těch expů by měl míň určitě, to je prostě jasný ... ale na druhou stranu by ten rozdíl nebyl 900 PL lvl nebo kolik je, pokud by tento člověk hrál HC za účelem co nejvyššího PL, tak věřím, že na 1900 je i na HC ...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.07.2015, 09:57 hod.

Amen.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 23.07.2015, 09:59 hod.

Kámen
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 23.07.2015, 10:02 hod.

A já myslim že neměl..... máme žebříčky člověk je tvor soutěživý.......pravda je někde tam venku :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 23.07.2015, 10:28 hod.

Drsma ma pravdu podle me vic :) Tem nejextremnejsim honicum paragonu by stejne nakonec bylo jedno, jestli jedou hc nebo sc. Svy xp runy delaji stejne porad dokola v riftech, ktery jdou rychle a kde se vubec neumira. A kdyby na HC nahodou umreli, tak maj stejne za tu dobu co neumreli, nasbirany dalsi veci v zaloze...

Podle me by lidi meli na HC ztracet se smrti postavy i vsechny paragon levely, ktery s ni ziskali. To by bylo teprv to prave HC...

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 39.0

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.07.2015, 10:39 hod.

Však dřív to tak bylo a hráli jsme HC pořád. :)
( teda esi se nepletu)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 23.07.2015, 10:53 hod.

A teď dotaz, Jaký Gr běháte na SC a za jak dlouho když je označujete za speed??? Na HC běháme GR 41-44 za 2-3min a věřte mi, že i tam lidem procnou pasivky a velice rychle. Jenže na rozdíl od SC prostě musíme čekat než pasivka skončí.

A jestli si myslíš, že na HC nejsou lidi co lověj hl paragony tak si na omylu.

Co so týká toho progressu vysokejch GR, tak tam nemůžeš srovnávat SC a HC. To je uplně jiná hra. Ripovat si nemůžeš dovolit, protože ti dojde matroš, novýho equipu má každej hafo, ale matroš je problém, obzvlášť, když už moc lidí nebaví chodit T6 a farmit surky.

Stejně je GR jen o vyjebaným štěstí co ti nalosuje za mapu a moby :-((((( To vidim jako největší zkázu.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 23.07.2015, 10:54 hod.

z pohledu toho co přešel můžu říct, že stejně hraju stylem jako na HC a ty časové postihy co jsou za smrt (což jsem si vyskoušel když jsem vlezl do moc vysokýho GR) jsou prostě strašný a vedou k tomu že se to nestihne, určitě nejde hrát stylem max dps a proletět to, jediná výhoda je že nezdechnu a nepřijdu o gear (navíc je mi konečně fakt u pr*ele že mám 4 dc za večer :D )

ten paragon je hodně cítit, gear mám +- stejnej jako dřív ale chybí mi 400 bodů a to je cítit hodně
Obrázek Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.07.2015, 11:24 hod.

Kolmen1: právě že GR SC a HC jsem dával jako příklad toho, kde je rozdíl v SC a HC. Ale podstata je tu Paragonování, takže tohle tu nemá cenu rozmazávat zbytečně si myslím. (navíc je to jasný)

Jinak speed run bude mít každej jinde. Já na výhradní Solo nebudu dobrej vzorek. Ale určitě se neurazí Dava, je to tu jeho vlákno, když sem stáhnu pár jeho screenů. Kde začíná speed run si podle toho můžeš nejlíp posoudit sám.

http://www.imgup.cz/images/2015/06/03/GR49.jpg
http://i.imgur.com/9f7Shhw.jpg
http://i.imgur.com/DG0kX3z.jpg
http://i.imgur.com/n7fVHB2.jpg

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.07.2015, 12:10 hod.

Ty screeny a jejich výsledky, to je pro HC v přeživší fromě naprostá utopie :-| Už po jednom večeru, i kdyby ti 2 lidi měli stejnej odehranej čas (SC vs HC), tak SC hombre bude o hafo v náskoku. Co potom po 2 nebo 3 měsících...To je nebe a dudy.

Ale tak každej máme volbu, že :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.07.2015, 12:44 hod.

DD, já v tom už moc rejt jako zájem nemám, ale pro jistotu bych ještě upozornil, že tyhle výsledky jsou ty nejlepší, čím se Dava pochlubil. Pak jsem tam viděl pana Rybu, což byl mezi barby asi nejvýkonnější ranař a zbytek bude némlich to samý. Tyhle časy nedosahuje v CZ ani na SC moc part (a budou to i tak pomýchaní dokola ti samí), takže pozor :wave:

EDIT: Davo, prosim tě, udělěj nám laskavost a zkus odhadnout jak často umíráš v dobrý partě řekněme na GR50 a na jakým GR převážně expíte, jestli to není tajný..

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 23.07.2015, 12:55 hod.

Snad neporuším odkazem na jinou stránku pravidla fóra, ale ta debata mi čím dál víc začíná připomínat tady ten článek :-)))

http://technet.idnes.cz/trabanti-vyprav ... ternet_pka

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 23.07.2015, 13:11 hod.

Drsma: Ano na screeny už jsem koukal dýl, ale tohle mě moc nezajímá, chtěl jsem vědět co doopravdy chodí a v průměru jak rychle. Je jasný že se 1 GR ze 100, z 1000 to je fuk povede a nalosuje to prostě best mapu a moby jak jsem již psal a díky tomu to pak člověk prolítne klidně i jednou tak rychleji než 10x předtim. Samozřejmě vždy záleží na partě, to je mi jasný...Jsou party se kterejma běháme Gr za 4 min a pak je úplně stejné složení buildů a charů a běháme to za poloviční čas, jenom pro to, že za klávesnicí sedí někdo jinej a hraje víc agresivně...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.07.2015, 13:19 hod.

No, uvidíme, jestli je to tajný nebo ne. Třeba nám to Dava sdělí co chodí.

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 23.07.2015, 14:07 hod.

top plajeri jedou gr 60 Za 4 min.
Dava jede jak kdy spiidy, zalezi na slozeni, zda tam je fakt dobrej crus keterej to fofrem stahne, tj zaklad. pak kdyz jede 53 Tak 4-5 min.
Druha vec je dmg dealeri, ti musi bejt fest nabuseni, dava je znacka ideal.
Ad umirani - nesmite :-)
Taky tj o zkusenostech s movingem, tj hodne dulezite pro dmg deal, hledani noveho poolu pak zdzuje.
A ano je to o agresivite, 53 se musi jet, behat, stejne jako 45.
Buchis je death, ať žije herdek

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 23.07.2015, 14:16 hod.

42 - 44 - 47 je pořád ještě dlouhodobě nejefektivnější dle složení a kvality party a na 44 zDPS leecher (což je kategorie sama pro sebe, expí 3x rychleji než DPSka a dosahují těchto nejvyšších PL) nemůže umřít. V tomto ohledu HC leecher má stejné podmínky jako SC, protože časy na 44 budou stejné.

50+ runy jsou ohledně max xp/h (pro leechery) mimo hru:

zDPS leecher (sader) už nemá full leech gear
vyžaduje to velmi kvalitní supporty zejména právě šikovného a zkušenoho sadera
už se tam umírá, ne extrémně často, ale bez smrtí to nejde, i kdyby to bylo jednou za večer, tak to přijde (hlavně z pohledu HC nereálné, ale sader s podporou dobrého WD má slušnou šanci neRIPnout)

53 runy se stabilně a dlouhodobě dají běhat kolem 4 minut, ale znám jen jedno WD a jednoho (možná dva) cruse, kteří to dokážou takto zahrát, viz. GR 60 runy kolem 6 minut, RNG samozřejmě hraje roli a debilní rifty se takhle běhat nedají, to je ale pro všechny party stejné i pro ty nejlepší na světě jako ZE nebo VR a spol.

A ano, točí se to kolem 4-7 lidí, především večerní grupy, kde je kvalita největší. S dalším cca 5 lidmi se dá mixovat, což je většinou odpoledne, pokud tu partu vůbec seženu. S tím souvisí další věc a to je právě to, že nezáleží jenom na tom, jestli s partou běháte za 2 minuty nebo za 2:40, ale jak často máte partu, jak dlouho hledáte partu, jak dlouho hledáte 4. do party, jak často slackujete ve městě. Možná bych byl 1300+ kdybych tohle nemusel řešit každý den. Tihle top hráči jako Vajet tohle prostě neřeší, mají top partu, která jede jak stroj vždycky k ruce.
buchis píše:top plajeri jedou gr 60 Za 4 min.
To jsem ještě neviděl ani neslyšel, viděl jsem jet 57, ale noboss runy. Jinak to nedáš za tak krátkej čas. S ostatním souhlas.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Odpovědět

Zpět na „Obecně“