Kanai´s Cube
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Asi by se Blizz zbláznil a vybuchla mu "schránka s poštou", kdyby *A* itemy mělo jen 1% hráčů. Ono stejně...jediný, na čem záleží, aby bylo *A*, tak je weapon. Zbytek až tak nehoří.
Kdyby bylo po mém, tak z té hry totálně vymažu Kadalu, pasivky na přežití a nesmyslně vysoký čísla u life a dmg.
Kdyby bylo po mém, tak z té hry totálně vymažu Kadalu, pasivky na přežití a nesmyslně vysoký čísla u life a dmg.
Re: Kanai´s Cube
blizz rika, wow nam vydelava nejvic love, v d3 udelame to stejne, chaos v efekt a cim vic cisel tim lepe, nalakame ostatni, a bude to copy wow.
Buchis je death, ať žije herdek
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
3 pasivky z kostky, 1 dobrá pasivka z hellfire amuletu, a 4 základné pasivky.
No GR 80+ by mohol padnuť.
No GR 80+ by mohol padnuť.
HF nejde,
a jakto udrzite elitky s affixama, kdyz wd cc bude death
a jakto udrzite elitky s affixama, kdyz wd cc bude death
Buchis je death, ať žije herdek
neni potreba je nijak drzet, kdyz je s takovym dmg proste rozjedes jak h0vno v trave
všimneš si jich až teprve začnou smrdět
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
buchis: Psychotoxic to napsal správněPsychotoxic píše:3 pasivky z kostky, 1 dobrá pasivka z hellfire amuletu, a 4 základné pasivky.buchis píše:HF nejde
... ja tomu stale nerozumim, jaky je rozdil mezi gr 10+ / 60+ / 80+ ?
GR60 je tezsi nez GR10pns píše:... ja tomu stale nerozumim, jaky je rozdil mezi gr 10+ / 60+ / 80+ ?
já bych to zas tak růžově s tím kosením ve vysokých GR neviděl, zvlášť, jestli nebude support :-)
v cem je to tezsi ? kdyz budu mit odpovidajici gear na gr60, bude opravdu tezsi nez gr10 s odpovidajicim gearem ? (odpovidajici gear beru napr. ze me jeden kostlivec zabije na 3.rany)vyrostek píše: GR60 je tezsi nez GR10
Tak ted tomu zase nerozumim ja, pises ze nerozumis v cem je rozdil, ale podle toho co pises to vypada ze tam ten rozdil citis...pns píše:kdyz budu mit odpovidajici gear
takze neni tezsi, jen musim najit ten odpovidajici gear ?vyrostek píše:Tak ted tomu zase nerozumim ja, pises ze nerozumis v cem je rozdil, ale podle toho co pises to vypada ze tam ten rozdil citis...pns píše:kdyz budu mit odpovidajici gear
Uprime nechapu cemu nerozumis. Mobove davaji vic dmg a maji vic HP tak je to proste tezsi a musis kvuli tomu mit lepsi gear....pokud se chce nekdo zase hadat co znamena "tezsi" nebo skills tak to uz tu bylo a k nicemu to nevedlo! Pisu z mob. Tak sry za preklepy.
Já bych to spíš viděl na otázku "co mi přinese vyšší GR oproti nižšímu" ?
Já mám zkušenost, že na vyšších GR dostávám nejenom více expů, goldů a shardů, ale i lepší leg. předměty.
..jen jsem opravdu chtel vedet jestli na vyssim gr se nedeje neco vic, nez jen vyssi hp a dmg, pak opravdu vyssi gr neni tezsi... reward je uz o necem dalsim..
Jinak T10 (GR45) už je slušná výzva, zvláště když do party dostanete noby a máte to utáhnout prakticky na vlastní postavě. V PTR jsem s tím zažil hodně srandy v publicu. Postavy zvyklé na pohodu hrát T6 tam chcípaly během pár sekund. Hodně s tím pomáhá Cube, doporučuji si připravit do patche klíčové legendárky.
Tj ale napřed se musi vědět finální verze jak to půjde na life :-D
No co já jsem zkoušel na PTR T10 tak právě skrz kostku je to tak zhruba nastejno jako teď T6 bez kostky . Stejně to byl docela průlet a to sem v té době neměl na gearu staty odpovídající buildu (myslím tím +%dmg do skills a tak). Takže to vidím, že vzhledem k tomu, že klíčový lege mám na 2.3 nachystaný pro WD,DH i Monka, tak za 2 týdny po patchi budu T10 farmit jako teď T6.
Chtělo by to T10 posunout na úrověň GR50, to by bylo lepší
Chtělo by to T10 posunout na úrověň GR50, to by bylo lepší
No tak jasně že je to přímo svázaný s gearem, ale to co píšeš, je stejný jako bys napsal "začal jsem cvičit a zvednu 25KG, po roce cvičení(lepší gear) zvednu 50Kg, takže 50Kg není těžší než 25Kg....".... to je přeci blbost né?pns píše:..jen jsem opravdu chtel vedet jestli na vyssim gr se nedeje neco vic, nez jen vyssi hp a dmg, pak opravdu vyssi gr neni tezsi... reward je uz o necem dalsim..