Patch 2.3.0
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Rádo se stalo, případné další otázky ohledně Kostky směřuj sem http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 8&start=80
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: Patch 2.3.0
hele je ten obri pavouk z noveho setu pet? bude se na neho vztahovat vsechen pet bonus dmg?
Co jsem četl zahraniční diskuse, tak Zuni pet bonus ho neovlivňuje ostatní nevím, ale bude t v bledě modrým...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Včera jsem trochu mrknul na zoubek PTRku a testoval jsem sílu hammerdina a jsem velmi spokojen tak pokud nebudou nějaké výrazné nerfy, tak do něj v S4 půjdu
Největší sranda byla, když jsem přišel do hry, kde měli T7 a riftovali a mě se nestačily přičítat paragony během pár desítek minut 200 paragon
Největší sranda byla, když jsem přišel do hry, kde měli T7 a riftovali a mě se nestačily přičítat paragony během pár desítek minut 200 paragon
Ahoj, trochu jsem si vyzkoušel PTR a mám dotaz. Hraju s WW barbarem. Říkám si, že zkusím dát pasivku z prstenu Skull grasp (+400% WW). Pak jsem zkusil dát i pasivku z Convention of elements (+200% elementární dmg). Možná je to jen subjektivní pocit, ale s Coe se mi hraje lépe. Přitom Sg by měl být větší přínos. Má s tím někdo jinou zkušenost ?
t o rage00: Pozri,aké druhy element skilov používaš a či nemáš na nejakom iteme+elemental damage daného elementu,to by podla mna mohlo s tým bonusom z Convection of elements dat vačší damage bonus, i keď my si mal "papierovo"malý damage.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Už se tu o tom psalo. Na tom prstenu se delaly změny? Pokud ne, tak těch 400% je jen k ww a její runě, nikoliv k setu = tornádům
mám jen +20% physical na bracerech a cold na zbrani. všechny skilly na physical. takže bonus z CoE (200%) by měl být jen z physical. Skull dává (400%) k ww a tam mám 340% v základu. Zkusím to znovu vyzkoušet na podzim až bude patch live.Morbid píše:t o rage00: Pozri,aké druhy element skilov používaš a či nemáš na nejakom iteme+elemental damage daného elementu,to by podla mna mohlo s tým bonusom z Convection of elements dat vačší damage bonus, i keď my si mal "papierovo"malý damage.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Já měl na mysli jen ten Skull, aby sis ho nepřičítal k tornádům jako CoE.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
vyzkoušeno. bonus nefungujefuxicek píše:hele je ten obri pavouk z noveho setu pet? bude se na neho vztahovat vsechen pet bonus dmg?
Včera jsem si v klidu na PTR nalevlil sezonního monka, zatím nemám full set, ale už teď se mi monk líbí
Budu mít u sezony 4 dilema mezi Crusem a Monkem.
Budu mít u sezony 4 dilema mezi Crusem a Monkem.
je to tak ta uliana je superka, asi rozjedu monka
- Sonic1SVK
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sonic1SVK#2152
Ja to hram takto http://www.diablofans.com/builds/56798- ... edfarm-t10 ani netreba full set (sice ho uz mam )
Sonic a nevychází lépe ten nový set ? , díky za tvé postřehy, nejsem na PTR proto se ptám, díky.
nejlip vychazi radiance set + shenlog zbrane, na sezone je gr 72 v tomto provedeni, ale jde o to, ze ta uliana je perfektne hratelna pri vysoke vydrzi, se da pohodlne hrat gr pres 50 a to me zbrane nejsou ani ackove a zivot se mi ani nehne, takze si myslim, ze na hc to bude dobre
No ještě jsem chtěl chvíli hrát a sbírat gear na Monka, ale dozvěděl jsem se, že Bill provede na PTRku wipe ... takže se bude hrát odznova zatím to teda nehrotím a po wipu to zkusím znova (jen pokud zůstane ten comm buff )
hmm, tak to bude více - zajímavých kombinací, díky za info
Zaujímalo by ma ako to bude do budúcna keď zmenia vlastnosť na legendárke a už ju budem mať extrahovanú v kocke... Ak sa to automaticky prepíše tak už nebude treba farmiť nikdy nič, teda na nonseason.
uz nekdy zmenili nejakou legendarni vlastnost zpetne? pokud jo, tak se to vetsinou zpetne nezapocitalo a potrebovals ji dropnout znovu
Alfajk: No to sice jo, ale Sarevok se ptá na kostku, ta tu ještě nebyla a tím pádem nevíme jak se to zachová. Navíc mu nejde o item samotným, ale o passivku v kostce (stačí pořádně číst ). Taky by mě to zajímalo, ale možnosti jsou podle mě jen 3.
1. V kostce mám Item verze.1 (50% do elit). Item se v patchi změní na verzi 2 (20% do RG). V kostce se pasivka automaticky změní na 20% do RG (verze 2).
2. V kostce mám Item verze.1 (50% do elit). Item se v patchi změní na verzi 2 (20% do RG). V kostce ho budu moci znovu extrahovat a mít verzi 2. společně se starou verzí 1. (nepraděpodobný řešení podle mě).
3. V kostce mám Item verze.1 (50% do elit). Item se v patchi změní na verzi 2 (20% do RG). Dokud item verze 2 nedám do kostky, budu používat verzi 1, použitím kostky si pak verzi 1 přepíšu verzí 2, ale nemusím....
1. V kostce mám Item verze.1 (50% do elit). Item se v patchi změní na verzi 2 (20% do RG). V kostce se pasivka automaticky změní na 20% do RG (verze 2).
2. V kostce mám Item verze.1 (50% do elit). Item se v patchi změní na verzi 2 (20% do RG). V kostce ho budu moci znovu extrahovat a mít verzi 2. společně se starou verzí 1. (nepraděpodobný řešení podle mě).
3. V kostce mám Item verze.1 (50% do elit). Item se v patchi změní na verzi 2 (20% do RG). Dokud item verze 2 nedám do kostky, budu používat verzi 1, použitím kostky si pak verzi 1 přepíšu verzí 2, ale nemusím....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !