The Expendables
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
GZ Tyckine. Zato já dnes dam aspoň rank 10 na GR 12° :-) Drzte se ať vám to moc nelaguje.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Expendables
babacho: To spíš tobě ať to nelaguje a doma ať nedostaneš od ženy disconect
- babacho
- Burning Soul
No vzhledem k tomu, že jsem zivitel rodiny a je to jednou za týden, tak nikdo neprotestuje. :-)
Na tu 50 zatím prdím, to by byla akce na půl dne minimálně, nemám chuť na nekonečný pokusy na roll, chci si taky zahrát, ego jsem si uspokojil dost
EDIT - zkusil jsem 5x 50, blbý rolly, proc pasivky, no way A hlavně nemám dost klíčů, takže z toho asi nic nebude
EDIT - zkusil jsem 5x 50, blbý rolly, proc pasivky, no way A hlavně nemám dost klíčů, takže z toho asi nic nebude
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Demone ja odfrcim na tyden doprčic a ty hned mas takovej drop? Gratulace pane :-), uz te těším na ty prasečiny co pudem. MUHEHEHEHE!!!!!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Na prasečinky si zatím nech zajít chuť, páč včera v trialu, při tvoření klíčů do GR 50, mě skočil do xichtu Winged Assassin => Awareness a když jsem se v rohu portoval do města (už to bylo tak na 80%), tak mi Exarch hodil nad palicu blesk, já dostal jednu šlehu a holka se zkácela ze skály dolů
Ale díky Kolmenovi za vyexpení už mám novou krasotinu Sice o dost slabší, ale to se časem poladí. Dneska mi Soni pomáhal s gemama. To je dycky největší vojeb...levelování gemů Taky mi jaxi došly emeraldy
Ale díky Kolmenovi za vyexpení už mám novou krasotinu Sice o dost slabší, ale to se časem poladí. Dneska mi Soni pomáhal s gemama. To je dycky největší vojeb...levelování gemů Taky mi jaxi došly emeraldy
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
jaj skoda pane. uz aby byly ty trialy pryc.
s Emeraldama mam taky problem. Proste 0 :-)
s Emeraldama mam taky problem. Proste 0 :-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- babacho
- Burning Soul
Diky. Na další postup budu muset překopat build. Není problém s defensivou, ale chybí DMG.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... normálně RIPy nepíšu ( zaplevelil bych tím celý fórum, protože už bych je snad ani nespočítal :-) , ale jako včera se mi poveld master piece, tak musím :-) ... během jednoho dne jsem pohřbil 2 fire ROV DH, obě s áčkovýma natálkama a všema gemama 40+... main byl 50+ solo rdy při slušným rollu a alt tak 46-47+ ... main aspoň zkapal hrdině, v solo 50 GR když jsem to měl slušně rozjetý a neutekl jsem po pasivce od elit ... ale stejně mě to vytočilo, protože ( a vzhledem k tomu, že už to bylo podruhé, tak mám vyzkoušeno, že to tak fakt je ) mě zabil mortar i když vím 100% že jsem stál o kousek vedle než spadl, ale evidentně je tam dosah efektu trošku jinej než grafický znázornění ( dle fór to není jedinej efekt u kterýho to tak je ) , prostě jsem se ani uhnout nesnažil a útočil jsem, protože jsem věděl, že to šlo vedle ... no hold nešlo :-) ... druhej rip byl ještě lepší ... jsem byl nasranej, tak jsem si dával speed rifty s altem ( teda v tu chvíli už vlastně mainem :-) na lvl kolem 40 ... no a jak jsem jel fakt celkem rychle, tam mě došla disciplina ve fakt dobré chvíli, totiž když jsem potkal fast , reflect a myslím i horde takový ty žabičky co se zahrabávají ... jako to bylo i na těch 40 funny, utýct jsem neměl jak a asi bych neutekl ani s tou disciplínou, protože oni byly rychlý jak hajzl, točit strafe jsem skrz reflect taky moc nemohl a stampede jsem do nich hodit mohl, taky jsem to udělal, ale jen 2x :-)) ... no prostě jsem k*k*t, ale tak aspoň se někdo kdo to dočetl až sem pobavil :-)) ... naštěstí mám teda ještě jednoho takovýho rov chudáčka bez gemů a bez calamity, ale aspoň s áčkovou natálkou a fire kuší to za 2-3 dny na nějakou 40+ zase bude, ale prostě škoda mluvit :-) ...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP...pořád lepší, jak chcípnout v trialu
RIP, slušnej smolík
Já zítra plním achievement "Kolikrát na WC" - zhruba 12h zábava s projímadlem Ve středu pak vyšetření v jedné narkóze spodem i horem, tak snad to přežiju a nic nepraskne, předpokládám že budou zase rozšiřovat balónkem ta dvě zúžení na střevě O dalších nálezech a co s tím provedem snad radši ani nepřemýšlím...
Karle a ty koukej s tím barbarem trochu přidat, alespoň v TOP100 tě chci vidět
Já zítra plním achievement "Kolikrát na WC" - zhruba 12h zábava s projímadlem Ve středu pak vyšetření v jedné narkóze spodem i horem, tak snad to přežiju a nic nepraskne, předpokládám že budou zase rozšiřovat balónkem ta dvě zúžení na střevě O dalších nálezech a co s tím provedem snad radši ani nepřemýšlím...
Karle a ty koukej s tím barbarem trochu přidat, alespoň v TOP100 tě chci vidět
-
- Minion of Destruction
... tak se hlavně drž, to klidně budu ripovat 3x denně, když si toto budu moct navěky odpustit ...
- babacho
- Burning Soul
No zatím si valim kule na dovolené :-)
Tyckin: Tak se drz, chlape. Jak pise mdmT, radeji furt ripovat, nez kolonoskopii. Mel jsem to "stesti" to podstoupit bez narkozy (asi v Motole setrili) a byl to jeden z nejhruznejsich zazitku v mem zivote. Jakmile strejda Crohn zahrozi, na toto si vzpomenu a klidne drzim nekolik dni hladovku, dokud to neni pryc.
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Tak kolono zaživa už ani náhodou, u mne nehrozí pro bolesti i zamotaný střeva V ISCARE to dělaj standardně v narkóze, krom kolona do mne nacpou ještě hadici vrchem a skounou horní půlku tenkýho střeva, no hlavně aby nic prorvali Projímadlo jsem celkem přežil, ačkoli ještě tu jsou nějako dozvuky, párkrát se myslí ještě proběhnu před spaním A mám hlad krucinál No nic, zítra odpoledne už se snad najím
Online předběžně po víkendu, snad už bude mít Ladislav DoD pro WD
Online předběžně po víkendu, snad už bude mít Ladislav DoD pro WD
Poslušně hlásím že lékařské vyšetření "horem i dolem" je za mnou bez RIPu 1,5h jsem byl v limbu, nález kupodivu vcelku fajn, to jedno zúžení v operovaném místě zase roztáhli, jinak vlastně nikde skoro nic - proč mám dlouhodoběji občas fakt akutní potíže je tedy trochu záhadou - no uvidíme časem, hlavně že to mám z krku - ještě mne bolí břicho jak to rozšiřovali a krk podrážděnej po té hadici, a ta cesta domů odpoledne v tom vedru taky zaváněla úmrtím teda
Radši ale budu běhat sólo furt ten GR50 než tohle všechno znova
Radši ale budu běhat sólo furt ten GR50 než tohle všechno znova
Hlavne at v tech strevech nenajdou nic co tam nepatri. Tohle bych asi nedal. Ja se doktoru bojim jak cert krize...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
-
- Minion of Destruction
Tak hlavně, že to dopadlo v rámci možností dobře.