Otázky a odpovědi - Konzole
Oblíbené Téma na rychlé otázky a odpovědi souvisejícími s D3 na Konzolích, na které se nevyplatí zakládat samoatatný Topic.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Re: Otázky a odpovědi - Konzole
Tak já teda začnu
Jelikož mi to stále vrtá hlavou tak se ptám jak propojit PS4 účet s batlnetem aby mi zobrazilo profil postavy.
V nastavení to propojený mám, ale když chci zobrazit profil hodí to error hlášku :/
Předem dík za odpoveď
Jelikož mi to stále vrtá hlavou tak se ptám jak propojit PS4 účet s batlnetem aby mi zobrazilo profil postavy.
V nastavení to propojený mám, ale když chci zobrazit profil hodí to error hlášku :/
Předem dík za odpoveď
Ahoj rad bych se zeptal jak je to s patchema a verzema s porovnaním s PC? jsou totožne? jedou se na konzolich a PC stejne budily atd? Stejne kombinace itemu ?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Patche se můžou obsahově mírně lišit. Next-gen konzole by měly mít verzi patche 2.2.0 (s drobnýma odlišnostma). Pro starší konzole je poslední patch 2.0.6 s tím, že se do budoucna s dalšíma patchema nepočítá.
Čímž víceméně odpovídam i na druhou část otázky. Předměty, buildy atd. se vážou k poslední verzi patche.
Čímž víceméně odpovídam i na druhou část otázky. Předměty, buildy atd. se vážou k poslední verzi patche.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Díky moc za odpověď a ještě jedna otázka na PS4 jdou nějak tradovat postavy mezi uživateli (účty) Pska?
Zdravím
Chcem sa spýtať Diablo RoS na xbox one je len datadisk a funguje to ako napríklad u WoW že musím mať základnú hru a k nej všetky datadisky alebo stačí ak si kúpim len Diablo RoS nic viac mi netreba.
Za odpoveď ďakujem
Chcem sa spýtať Diablo RoS na xbox one je len datadisk a funguje to ako napríklad u WoW že musím mať základnú hru a k nej všetky datadisky alebo stačí ak si kúpim len Diablo RoS nic viac mi netreba.
Za odpoveď ďakujem
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar,
Na Xbox ONE je jen jedinna verze a to Diablo 3 : Ultimate Evil Edition.Ta obsahuje jak Diablo 3,tak i ROS.Samostatne to nekoupis...
Na Xbox ONE je jen jedinna verze a to Diablo 3 : Ultimate Evil Edition.Ta obsahuje jak Diablo 3,tak i ROS.Samostatne to nekoupis...
PS4 a Battlenet
Ahoj,
snažím se propojit účet s Battlenet a nejde to. Respektivě nefunguje, PSN již propojený mám, Battletag taky jenže se nic neděje - nepřišel item a ani nevidím staty. Co sem pochopil musím zadat kód hry. Mám hru z bazaru, je třeba tedy koupit hru novou?
Jsem si víceméně jistý jen chci aby to někdo potvrdil:)
Díky
snažím se propojit účet s Battlenet a nejde to. Respektivě nefunguje, PSN již propojený mám, Battletag taky jenže se nic neděje - nepřišel item a ani nevidím staty. Co sem pochopil musím zadat kód hry. Mám hru z bazaru, je třeba tedy koupit hru novou?
Jsem si víceméně jistý jen chci aby to někdo potvrdil:)
Díky
nevie mi niekto poradit kto hra na xboxe diablo .. nepada mi greater rift key z nephelin rift guarda a neviem jak sa dostat do greater nephelin riftu ... rad by som si to skusil ale tie kluce mi nepadaju nemal niekto podobny problem ? a este tu som cital ze nepúhelin rift mozem otvorit kolko chcem ale mne treba v hre 5 klucov nato aby som ho otvoril
-
- Quill Rat
- BattleTag:Žlutou
Ahoj,
mám PS4 pár dní a kamarád kupuje také jedny. Chceme zavapomínat na Warcraft 3 před lety a tedy si dát CoOp Diablo 3.
Mohu prosím poprosit o pár rad?
A) Pokud budem hrát na jedné PS4 CoOp (budem hrát kampaň společně) tak stačí:
1 konzole PS4
1 hra Diablo 3
2 ovladače + 2 klasické účty na PS4
B) Pokud budem oba u sebe doma a budem hrát každý na své PS4 CoOp (budem hrát kampaň společně) tak potřebujem:
2 konzole PS4 (kazdy svou doma)
2 hry Diablo 3 (kazdy svou doma)
2 placené účty PS Plus (každý svůj)
Je to tak potřebujem i na CoOp klasické kampaně kterou chcem hrát spolu ve dvou oba PS Plus?
Jak se k sobe připojíme? Nějak si ho přidám na PS4 do přátel a pak co? Nějak ho pozvu?
Funguje to dobře? Může nás něco zaskočit? Jde hrát klasický příběh takhle ve 2 lidech v CoOp?
Díky, omlouvám se možná za marginálie ale jsem naprostý začátečník s PS a už mi také není 20 let:-)
Díky.
D.
mám PS4 pár dní a kamarád kupuje také jedny. Chceme zavapomínat na Warcraft 3 před lety a tedy si dát CoOp Diablo 3.
Mohu prosím poprosit o pár rad?
A) Pokud budem hrát na jedné PS4 CoOp (budem hrát kampaň společně) tak stačí:
1 konzole PS4
1 hra Diablo 3
2 ovladače + 2 klasické účty na PS4
B) Pokud budem oba u sebe doma a budem hrát každý na své PS4 CoOp (budem hrát kampaň společně) tak potřebujem:
2 konzole PS4 (kazdy svou doma)
2 hry Diablo 3 (kazdy svou doma)
2 placené účty PS Plus (každý svůj)
Je to tak potřebujem i na CoOp klasické kampaně kterou chcem hrát spolu ve dvou oba PS Plus?
Jak se k sobe připojíme? Nějak si ho přidám na PS4 do přátel a pak co? Nějak ho pozvu?
Funguje to dobře? Může nás něco zaskočit? Jde hrát klasický příběh takhle ve 2 lidech v CoOp?
Díky, omlouvám se možná za marginálie ale jsem naprostý začátečník s PS a už mi také není 20 let:-)
Díky.
D.
Hraju s zenskou normal na jednom ps presne jak to pises v bode A, takze ano ..
S B nemam zkusenosti ale myslim ze je to presne jak jsi napsal.
S B nemam zkusenosti ale myslim ze je to presne jak jsi napsal.
-
- Quill Rat
- BattleTag:amugaba#2422
ahoj mám problém a potreboval bych radu...hraju D3 na xboxu one a kdyz sem vypl xbox a druhy den zapl a chtel hrat tak sem mi objevila hlaska "your save data has been corrupted,witch may have resulted in the loss of stash,items,gold and heroes" a jeste neco o importu postav....amam cistej accont bez vseho...diky za odpoved charon
Zdravím hraju D3 na xbox 360 mám jen základní hru +datadisk RoS musim to nejak updatnout abych se dostal do greater nephalym riftu ?Jestli ano tak jak to provedu mam xbox nove takze se v tom este moc nevyznam pred diky za odpoved
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Sevas, dá se hrát z jedný placky na jedný ps4 a dvou dualshocku dvě postavy současně? ; )-
Myslim, že by to mělo jít, ale nejsem si jistý, abych nekupoval ovladač zbytečně.
Díky
Myslim, že by to mělo jít, ale nejsem si jistý, abych nekupoval ovladač zbytečně.
Díky
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Pokud vím, tak PS4 podporuje multi-seat a split-screen.Cartman píše:Sevas, dá se hrát z jedný placky na jedný ps4 a dvou dualshocku dvě postavy současně? ; )-
Díky
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
zdravim vsechny konzolare. konecne jsem se rozhoupal a koupil jsem si xbox one. mam malinkej dotaz,po nainstalovani mi to hodilo na prvnim screenu tabulku o pathi 2.4.0.,pohoda...dneska jsem prolizal BN forum a nasel jsem patch notes na 2.4.2...datum tam je z 3.8.2016..jak si to mam upgradovat na 2.4.2.??? diky za odpovedi
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
-
- Quill Rat
- BattleTag:Rezzy5692
Zdravím všechny jsem v Diablu nováček a mam dotaz muzete mi nekdo poradit jak ziskam tu vlajku na zada? A druhy dotaz jestli nekdo nevite nejaky zpusob jak najit nejaky pekny wings chodim to furt ale nejak mi to proste nepada (zkousim ty Falcon zatim) děkuji.
Ako nováčik mám jeden dotaz..tie zbrane, ktoré u pár jedincov na PS4 vidím, s troma socketmi a damage 300,000 a podobne, to su cheatery, ktorý si upravili save subory, alebo je mozne to nejako v hre dosiahnut?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Ano, cheateři.
zdravím prosím jde na konzoli ps4 nastavit ve hře polskéý text aby se dalo hrát v polštině.NA PC to jde....