Patch 2.3.0
Ty jejich odpovědi jsou už tak klasické, že už mě nic nepřekvapí a jsem v klidu ..
Re: Patch 2.3.0
Ahoj,
možná se to tady už řešilo, ale nenašel jsem to. Jde mi o legendární efekty do kostky. Má smysl teď schovávat legendárky, abych je po patchi rozebral (a tím myslím předměty, co mám v sezóně), nebo je budu muset dropnout znovu?
Zatím některé schovávám, ale aby to nebylo zbytečné, už teď mám plnou truhlu různých kravin
možná se to tady už řešilo, ale nenašel jsem to. Jde mi o legendární efekty do kostky. Má smysl teď schovávat legendárky, abych je po patchi rozebral (a tím myslím předměty, co mám v sezóně), nebo je budu muset dropnout znovu?
Zatím některé schovávám, ale aby to nebylo zbytečné, už teď mám plnou truhlu různých kravin
schovavej a nezalezi na tom, jak je ten legendarni stat dobry, vzdy se ti sejme top hodnota, treba u furnace to bude vzdy 50 pct.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Je to na frontu v diskuzi, schovávej si je.
Mimochodem ->
Kód: Vybrat vše
http://www.diablofans.cz/ptr-patch-230-kanais-cube.html
Mimochodem ->
Kód: Vybrat vše
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=44&t=11418&p=290345#p290345
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Jak koukám, západní kapitalističtí soudruzi z D3 objevují kouzlo komunismu
Z kostky poleze vše max., takže budou mít všichni všechno a hned a úplně stejný a to vše, přátelé, po prvo dropu
Aspoň u toho už nebudu muset trčet 2000h a bude mi stačit 200 - to se mi docela hodí, žralo to hrozně moc času..
Z kostky poleze vše max., takže budou mít všichni všechno a hned a úplně stejný a to vše, přátelé, po prvo dropu
Aspoň u toho už nebudu muset trčet 2000h a bude mi stačit 200 - to se mi docela hodí, žralo to hrozně moc času..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
nasadlil jsem jen tak hala bala hodnoty do kostky a hnedle z gr 40 to skocilo na gr 50 pohodovou, takze to prida v idealnim pripade peknejch par pater gr a tX je opet saskec, ale pekne bonusy tak to davovi posvisti jeste vice.
Včera jsem myslel, že se to PTRko umoudří a vyzkouším konečně cruse .. a ono prdlajs. Furt mi hru přerušoval Terminátor a to i ve 2 ráno , tj 2 hodiny po opětovném spuštění PTRka, škoda, měl jsem čas, ale zabalil jsem to.
jenze dmg neni vsechno, jak hrat vyssi GR kdyz uz proste chcipas moc? rekneme takovej 65GR za barbara BEZ unity, protoze solo nehraju...proste nechapu jak mam prezivatfuxicek píše:nasadlil jsem jen tak hala bala hodnoty do kostky a hnedle z gr 40 to skocilo na gr 50 pohodovou, takze to prida v idealnim pripade peknejch par pater gr a tX je opet saskec, ale pekne bonusy tak to davovi posvisti jeste vice.
mam pocit ze tam ma nejaky satan 72 za barba solo...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Pauza, přestalo mě to bavit i na PTR, už zase. Takhle za chvíli dopadnu jak náš bejvalej místní Dablo matematik Mlok.
Nemůžu se dostat na PTR - konkrétně mi nenabíhá hero list. Má ještě někdo podobný problém? Jinak Diablo 3 mi běží normálně, jen do PTR se nemůžu dostat. Problém mám od neděle, kdy jsem dal nově zkopírovat postavy, abych něco vyzkoušel a do menu hry už mi to nepustilo.
Hero list nenabíhá .. začalo to dělat dneska nevím od kolika, ale ještě nad ránem to fungovalo, jen zase hru napadal Arnold
uz to fici.....
The game has terminated. Stalo se to také někomu na PTR? Mně teď 2x za sebou.
No teď zase nejde Hero list. Já a PTR se hold nemáme rádi.
Ne prostě PTR se NEDÁ hrát ... furt vydebilněný terminátor tam je ... něco nalevlím a terminated a furt dokola. Na to se jim můžu vytentovat
- Sonic1SVK
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sonic1SVK#2152
Hlavne ze tam nasadili nejaky diagnosticky soft. Na co je PTR ked sa to ani neda hrat? Z coho ma mat Blizz vystupy a reporty ked to po 15tich minutach kazdeho normalneho cloveka prestane bavit? Pripada mi to ako nejaky free server na WoWko a nie PTR od Blizzu Ja som sa dostal do polky normalneho Riftu a DC. Zbytocne si este viac nastvu hracov
Tak po půlnoci už se to dalo hrát Arnie odešel, servery začaly opět běhat spolehlivě. Takže jsem konečně udělal 70 lvl a dneska jdu lovit setovku
kladivkovy build je awesome, konecne se da ten krizak hrat tak nejak pekne
..."On to topic of Reflects Damage, we've got some changes coming in the next PTR patch for it. We’re still finalizing the changes, but there are two you’ll want to watch for. First, we’ve changed the type of damage reflected to match the same type of damage dealt."....
Konec utrpení pro WD (Carnevil) a konec utrpení pro BB DH (Ball DH) ?? Prosím, ať to tak zůstane do live!!
imunitní amulety budou hojně využívané pro single element buildy . Já už svůj Mara amu na WD mám, a Vy?
Konec utrpení pro WD (Carnevil) a konec utrpení pro BB DH (Ball DH) ?? Prosím, ať to tak zůstane do live!!
imunitní amulety budou hojně využívané pro single element buildy . Já už svůj Mara amu na WD mám, a Vy?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !