Patch 2.3.0

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872
Re: Patch 2.3.0

Příspěvek od Tyckin » 09.07.2015, 06:14 hod.

Já jsem na patch docela zvědavej - na HC mám s WD momentálně sólo GR44, v partě v takových riftech už dostávám celkem naloženo, takže žádná rychlofarma teda fakt nee :D Pochopitelně kostka těžce boostne dmg, ovšem otázka je to s defenzivou - sice se to bude zabíjet rychleji, ale pokud budu dostávat naložíno, tak T10 žádná pohodička nebude a to je fajn ;)
Mimochodem s tou extrakcí vlastností - chápu-li dobře, tak s flusWD si můžu vyextrahovat vlastnost z DoD či Kukriny - takže můžu vycucnout vlastnost z DoD, nosit ancient Kukrinu (protože DoD mám jen obyč) a přitom flusat jako v současnosti? Ancient DoD totiž nikde, ancient Kukriny už mám dvě :twisted:

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 09.07.2015, 06:27 hod.

jeste me tu moc bavi jedna vec, tedy ono jich je vic, ale jedna z nich, jak se tu vetsina ohani ze hc je challenge a jak je to uplne jine, s tou pasivkou na smrt to uz ale tak o hc neni, hm :wave: ale kdo by to priznal :lol: abych nebyl uplne ot: tenhle patch meni uplne vse a d3 nebude nikdy jako predtim :love:

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:VitekP#2890

Příspěvek od witekcz » 09.07.2015, 07:50 hod.

Tyckin píše:Mimochodem s tou extrakcí vlastností - chápu-li dobře, tak s flusWD si můžu vyextrahovat vlastnost z DoD či Kukriny - takže můžu vycucnout vlastnost z DoD, nosit ancient Kukrinu (protože DoD mám jen obyč) a přitom flusat jako v současnosti? Ancient DoD totiž nikde, ancient Kukriny už mám dvě :twisted:
Jo, chápeš ;)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

SilverHandCZ
Wraith
BattleTag:SilverHandCZ#2534

Příspěvek od SilverHandCZ » 09.07.2015, 08:39 hod.

pns píše:jeste me tu moc bavi jedna vec, tedy ono jich je vic, ale jedna z nich, jak se tu vetsina ohani ze hc je challenge a jak je to uplne jine, s tou pasivkou na smrt to uz ale tak o hc neni, hm :wave: ale kdo by to priznal :lol: abych nebyl uplne ot: tenhle patch meni uplne vse a d3 nebude nikdy jako predtim :love:
Je vidět, že hraješ SC a že ti to leší v žaludku.
Ale to co jsi napsal je pěkná blbost, ...pasivka ti funguje tři vteřiny a co pak? utečeš do města na dvě minuty? :DDD
Pak ještě dotaz, pokud je HC a SC rovno tak proč hrát SC?...
..protože jsou to úplně odlišný hry a nemá smysl je porovnávat. Poznáš to když ripneš s vymazleným charem
na kterým si trávil třeba 500 hodin farmením věcí.
Nezačínej HC vs SC nemá to smysl. Žít a nechat žít.
Naposledy upravil(a) SilverHandCZ dne 09.07.2015, 08:52 hod., celkem upraveno 1 x.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 09.07.2015, 08:41 hod.

PeterKiss píše:tak po dvoch dnoch testovania by som sa chcel s vami podelit o moje prve dojmy a neriesit flame na 14 stranach.

TX - ked som pocul ze budu nove obtiaznosti tak som dufal ze "X" sa bude rovnat GR 50 po zisteni ze to je 45 som pocitoval sklamanie ze to nieje vyzva ALE
po pretepeni cakania v poradovniku na obtiaznost X som siel samozrejme hned po kocku a slo to krasne podarilo sa mi raz umriet a ten balnac je proste uzasny uz to nieje nuda kill all with one shot ale sa obcas aj na par sec u niekoho seknem.

Baunty na TX sa hraju krasne ( nehliadiac na lagy zo serveru) a je to znova zabava kde som znova pocitoval ze som za hranie dostatocne odmenovany.
bonus cache je cersnicka na torte.

N.rift - uz su zdarma pre niekoho kto ma vytvorenu samostatnu postavu aby mal v jej inventary ulozenych 4+ tisic key sa tlacili slzi do oci a spominal som na strateny cas ich farmenim ale v celku to je pozitivna zmena.

GR - stale je obcas na niektorych elite packoch pocitovat ze su elementarne utoky viac OP ( cold, demage reflect) na T 57 som dostaval IK z coldu.
Boss ide dole velmi rychlo testoval som DoD build aj build na blizko cez hount pravda je ze i ked kocka ponukne vela novych buildov tie budu vznikat len na fast farmu v NR alebo baunty nie pre GR tam je jediny pouzitelny build a to DoD.

nove sety - nebudem ich rozoberat do podrobna su proste low a chce to boost.
Na pavukovy som sa dostal do GR 47 co na zunni melee som siel 55.

to je zatial vsetko dufam ze tie sety boostnu toho pavuka chcem hrat !

ake mate z WD setov pocity vy ?
Včera rychlo test WD, během dalších dnů to snad prošlápnu naplno ;), pojď se přesunout do WD vlákna, založím topic ;), mám pár nápadů :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 09.07.2015, 09:04 hod.

Přesně tak HC nelze hrát jako SC v SC narveš vše do útoku a jedeš, kdybys toto udělal na HC tak se moc daleko nedostaneš. Pasivka ti může zachránit život, ale to je opravdu taková poslední záchrana. Velká chyba SC je že tam není žádný postih za smrt, měli to udělat jako v D2 odebíráním expů a čím častější smrt tím větší penalizace. Potom by SC hráči hráli taky trochu jinak.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 09.07.2015, 09:34 hod.

S HC a pasivkou to fakt není tak jednoduchý - jednak člověk musí mít defenzivu, pak pasivka funguje jen chvilku, HP dole, a pokud vzadu není čisto (často není), člověk pak lehne na jednu ránu na 45+ :) Druhá věc je pak čekat minutku až dvě třebas na cooldown, což při sólo pokusech o rekordy většinou znamená konec šancí, a běhat tam s proclou pasivkou je slušnej hazard, málokdy se to dělá, a pokud ano, dost se na to umírá jak už jsem viděl i u své vlastní maličkosti :D Už vím že moudřejší ustoupí :lol:
Na SC se to narve do dmg a pak se hazarduje - ustojím, neustojím, na HC je to totálně jiný přístup a taková nová ancient DoD či Kukri se nenajde za týden nová že :wave: Když vezmu co jsem teď postavil asi za 2 měsíce hraní - flusWD 1,85M dmg, záložní gear mám 1,4M dmg s horší toughness a pochopitelně nižší lvl záložních gemů.
Alespoň vím, že po patchi nebudu potřebovat nutně ancient DoD (není skladem), budu běhat z ancient Kukrinou a z DoD si vycucnu flusání :P

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 09.07.2015, 09:43 hod.

Bohatě by stačilo kdyby v případě že někdo ripne GR skončil ale na to nemá blizz kule :{ jak je to s těma perma cc co stim udělali neudělali ?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 09.07.2015, 09:50 hod.

Pavoukový set jsme chvíli zkoušel, ta královna se mi líbí, ale jako vždy když nahodí nový set u WD je to proti původnímu těžce underpower. Pokud totak nechají, tak je to na kopanec, protopže pro WD akorát rozředí drop nepotřebným dalším harampádím. :OXO
Chvíli jsem zkoušel i ten novej Helltooth set, ale je to takový neohrabaný i s těma bracerama takový neoplácaný. Nezvyk.

Doprčic nemůžu najít ofíko seznam itemů v season 4. Všichni řešej monka nebo kdy začne S4, ale narychlo jsem se všech S4 itemů ofíko seznamu nedopátral.

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 09.07.2015, 10:37 hod.

Ja osobne mam pocit ze monk s barbarom sa pekne vezu a ich sety su vzdy bechcem povedat top , ale velmi velmi na slusnej urovni.

Co sa tyka D3 ak sa vam to nepaci hrat to nemusite zmierte sa ze je to casual hra pre kazdeho-

Pocitam ze patch v lete vydavat nebudu , skor koniec augusta

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 09.07.2015, 10:48 hod.

Kdy bude nahozena na PTR Sezona 4 našeho času ?

budou zase fronty ? :D
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 09.07.2015, 10:51 hod.

Gold Eagle píše: Doprčic nemůžu najít ofíko seznam itemů v season 4. Všichni řešej monka nebo kdy začne S4, ale narychlo jsem se všech S4 itemů ofíko seznamu nedopátral.
http://www.diablofans.com/news/48458-mo ... -items-ptr

Nemůžeš najít, nebo seš línej jak veš? :D :D ;)
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 09.07.2015, 16:57 hod.

O nikoli, má chyba byla, že jsem to hledal na ofiko fóru Mrazících prdu. Diablofans.com není ofíko web mražáků. Nebo je? :shock:

Ale Ok, kašlu na ofíko web, budu primárně nyní hledat na diablofans. To by se čověk z těch prdomrazů pos...
Ale koukám i tam detaily k těm předmětům jsou níže v diskusi. GRRR :green:

Hmm, tak ty spešl S4 předměty pro WD a barbara nic moc, takže na S4 kašlu. A u barbara je to komedie. jedině to pak vyextrahovat jako legend. power. Jinak nic.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 10.07.2015, 06:10 hod.

To Heller ...sezona už jede na ptr
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 10.07.2015, 06:18 hod.

Jo všiml jsem si v noci, udělal jsem si pár levelů :D pak bohužel musel jít spát
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 10.07.2015, 09:24 hod.

Gold Eagle: Je to jejich officiální fans stránka, nejnovější věci jsou tam vždycky dřív než na offiko fóru (nebo alespoň přehledněji) ;) :D :D.
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 10.07.2015, 09:46 hod.

E, no tak to pak zapadá do celkové "koncepce".

Na PTR buff skončil. Ještě testnu tu cold verzi barbara a nevím co tam dělat víc.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 10.07.2015, 09:50 hod.

Já mám naštěstí na PTR ještě nějakou prácičku :), WD, monk. Jinak pro WDčkáře a Monky, dneska updatnu vlákna, udělal jsem nějaký buildy, tak je sem prásknu ;)
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 10.07.2015, 10:01 hod.

Sejří mě, že na sezonu na PTR ten buff nenechali .. právě tady ten buff na PTR měli nechat :D
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 10.07.2015, 10:23 hod.

To je fakt, kdovi kdy najdes dobrej sezoni item co potrebujes na test.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“