Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Obávám se, že 60 % je max, ale můžeš to navýšit třeba příslušnými jewely. Ale teď vážně. Jednou jsem viděl screen postavy, co na sobě měla věci s maximálními počty děr a v nich samé rare jewely, a byl to kua bombarďák větší, než jsem si kdy dokázal představit.
Tiberian: Thunderstorm sorcku, nebo myslíš charged bolt sorcku? Ta hůlka sice pěkná, ale na thunderstorm, až budeš dál, by byla lepší obouruční hůl na předcast s +3 lightning skills, +3 thunderstorm a pokud možno, tak co nejvíc +X to lightning mastery na hlavní útočné výbavičce, protože thunderstorm bere lightning mastery pro každý úder zvlášť.
Tiberian: Thunderstorm sorcku, nebo myslíš charged bolt sorcku? Ta hůlka sice pěkná, ale na thunderstorm, až budeš dál, by byla lepší obouruční hůl na předcast s +3 lightning skills, +3 thunderstorm a pokud možno, tak co nejvíc +X to lightning mastery na hlavní útočné výbavičce, protože thunderstorm bere lightning mastery pro každý úder zvlášť.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Jj, jasne, ja len ze za sorceress mi snad nikdy na zaciatku nepadla taka dobra zbran, snad staff ale nie jednorucka. Co znamena stit a block navyse
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Slušná hůlka, na začátek mi ale přijde nejsilnější Leaf. Dobrou stafku lze sehnat lehce u Akary, runy jsou snad ještě lehčí. Jejich kombinací může vzniknout takováto šílenost. Na Fire bez konkurence na svůj level a může sloužit opravdu dlouho, rozhodně dokáže bez obtíží rozkrájet celý normal.
Pit s necrem Kronosem nebyl posledni dobou vynosny, Bow asska zatim odpociva a questit se Zerk Barbem se mi nechtelo (je to zoufale pomaly oproti casterum) a tak jsem si rekl, ze konecne zprovoznim Thora_II jako dalsi soucast Avengers (Thor je hammerdin, a verze 1 RIPla loni pri untwinck MF turnaji) a dohraju ho co nejdal, jinymi slovy ke Guardian titulu a pote hura lovit do Chaos Sanctuary...Prestoze se mi zatim podarilo dohrat pouze NM, tak bych tu mel prvni super (alespon pro me) skvely nalez, a to z NM kravek - zde, a po identifikaci zde...Asi si rikate cepica k prdu - to jiste je, ale byl to jeden z poslednich itemu, ktere jsem nikdy nenasel, az dnes - takze ted za celou karieru jsem nenasel pouze Tyraels, Earth Shifter, Shaeffers hammer a runy JAH a ZOD, jinak vse ostatni uz ju
Jinak Thor samozrejme tezi z uspechu predchozich charu, takze ma Ptopaz Shako, Eni, HoTO, Spirit v Sacred targe, na switchi CtA a zase Spirit, pozdeji pribude muj nej crafted amulet 2/19/19, takze uvidime, jak se mu v Chaosu povede...Hlavne doufam, ze se zlepsi co se tyce run, protoze zacatek Hell a zatim max DOL!! , mno uvidime
Jinak Thor samozrejme tezi z uspechu predchozich charu, takze ma Ptopaz Shako, Eni, HoTO, Spirit v Sacred targe, na switchi CtA a zase Spirit, pozdeji pribude muj nej crafted amulet 2/19/19, takze uvidime, jak se mu v Chaosu povede...Hlavne doufam, ze se zlepsi co se tyce run, protoze zacatek Hell a zatim max DOL!! , mno uvidime
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tib3rian: Tak hůlku neocením, protože sosso udělá Normal s prstem v nose a výše už tahle hůlka, kterou nemá cenu upgradovat nemá cenu
Fraxinus: Takže vlastně perfect :-) To budu muset udělat ještě Smitera, enh dmg z jewelů, když to dám do štítu se zobrazuje?
RIP: Asi nechápu, že zrovna ty jedeš Hammera, ale zcela chápu tu bezvýchodnost situace, když to nepadá a nepadá. Tož GL 4 Thor!!!! Vím, že jsi psal, že máš rád overresity na postavách, protože zrovna Chaos pro Hammera? Myslím, že jsem jich tam pár pohřbil. No ale s tvojí výbavou to snad poběží.
Fraxinus: Takže vlastně perfect :-) To budu muset udělat ještě Smitera, enh dmg z jewelů, když to dám do štítu se zobrazuje?
RIP: Asi nechápu, že zrovna ty jedeš Hammera, ale zcela chápu tu bezvýchodnost situace, když to nepadá a nepadá. Tož GL 4 Thor!!!! Vím, že jsi psal, že máš rád overresity na postavách, protože zrovna Chaos pro Hammera? Myslím, že jsem jich tam pár pohřbil. No ale s tvojí výbavou to snad poběží.
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Jo táák. Ty to chceš pro smitera. No, pročpak jsem jen tohle psal.... http://www.diablofans.cz/diablo2lod/her ... smite.html
...Ancients, go, go go!
Abazus: toš já bych se na smitera a nějakej velké dmg vykašlal, na grupies je stejně lepší zeal a nějaké slušné bacátko a na ubery se hodí HOZ skvěle
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Promiň Fraxinusi, kdysy jsem to četl, příště budu více hledat, než něco žblebtnu.
Welwet: :-) nejsi zrovna ty zastáncem, že dmg je náš táta? Někdy je čas na Blizz a lehne půlka obrazovky, někdy mám chuť si to vyříkat face 2 face :-))
Welwet: :-) nejsi zrovna ty zastáncem, že dmg je náš táta? Někdy je čas na Blizz a lehne půlka obrazovky, někdy mám chuť si to vyříkat face 2 face :-))
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, jen mě občas netěší odpovídat pořád na ten samý typ otázky. U mě už je to doba, co jsem naposledy sáhl na Diabla II. Mám furt rozjetého ZOMBa, kterej hnije pořád ve 2. aktu Hell. A je to kabrňák, jen to štěstí na dobré dropy moc nemá, ale to se poddá. Vím to.
...Ancients, go, go go!
Abuzus: jasně, ale blizz vs smiter je přece jenom jíná, věř mě, že tím smiterem moc na řešení problému mimo ubery nebudeš chodit, od toho jsou lepší bouchači..
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
WW v Kurastech byl poslední dobou fakt trapnej, tak jsem vytáhnul s Throwerem na Hell (74). Opět jsem chtěl jenom načíst lepší mapu na Komtesu, tož jsem si odskočil Baala NM a WSK-3 mi na pl3 při prvním průchodu hodila další GUL...
- Slw
- Minion of Destruction
ten pala štít eee automody pala štítů
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Díky Slw, takže mám důvod ještě běhat LK, protože na runy to zatím není...., třeba dám těch 65% ed nebo 45@ :-))
Edit: mlask, velká radost od Komtesy pro Throwera (pl 3, lvl 76, MF 0)
Edit: mlask, velká radost od Komtesy pro Throwera (pl 3, lvl 76, MF 0)
Cerstva z RoF
Cele roky nic a ted druha behem cca mesice Po identifikaci totok...Velka radost, ted se ji nemusim bat pouzit, grailer stejne budu mit...Runy ale zatim bida v Chaosu, akorat jedna IST, predtim pri questeni v Arcane Sanctuary GUL
Budu muset udelat update Avengers, uz v tom mam sam hroznej bordel
Cele roky nic a ted druha behem cca mesice Po identifikaci totok...Velka radost, ted se ji nemusim bat pouzit, grailer stejne budu mit...Runy ale zatim bida v Chaosu, akorat jedna IST, predtim pri questeni v Arcane Sanctuary GUL
Budu muset udelat update Avengers, uz v tom mam sam hroznej bordel
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je mazec Gratulace jak sviňa.
Dikec, taky jsem cumel jak puk
- Neposunuse
- Gorebelly
Krása Tu hůlku chcu taky...
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Paráda když to padá (padáda?). Gratulace
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Gratulka k hůlce, mám podobný objev z Pitu - došel jsem tam s mým nový Zealotem. Akorát jsem si ju já blbec položil na zem , pač jsem chtěl vzít tu Ettin-ku a hádejte, jak to dopadlo :-) No nemám ju no.......... . Každopádně měla 44 res, 12 life a další už nevím :-) snad najdu jak RIP druhou. Ale hra mi to asi chtěla vrátit pač jsem došel na konec Pitu a padla tato runa.
Jiank co by stálo ještě za řeč - snad moje první Lo.
Jiank co by stálo ještě za řeč - snad moje první Lo.