Pit s necrem Kronosem nebyl posledni dobou vynosny, Bow asska zatim odpociva a questit se Zerk Barbem se mi nechtelo (je to zoufale pomaly oproti casterum) a tak jsem si rekl, ze konecne zprovoznim Thora_II jako dalsi soucast Avengers (Thor je hammerdin, a verze 1 RIPla loni pri untwinck MF turnaji) a dohraju ho co nejdal, jinymi slovy ke Guardian titulu a pote hura lovit do Chaos Sanctuary...Prestoze se mi zatim podarilo dohrat pouze NM, tak bych tu mel prvni super (alespon pro me) skvely nalez, a to z NM kravek -
zde, a po identifikaci
zde...Asi si rikate cepica k prdu - to jiste je, ale byl to jeden z poslednich itemu, ktere jsem nikdy nenasel, az dnes - takze ted za celou karieru jsem nenasel pouze Tyraels, Earth Shifter, Shaeffers hammer a runy JAH a ZOD, jinak vse ostatni uz ju
Jinak Thor samozrejme tezi z uspechu predchozich charu, takze ma Ptopaz Shako, Eni, HoTO, Spirit v Sacred targe, na switchi CtA a zase Spirit, pozdeji pribude muj nej crafted amulet 2/19/19, takze uvidime, jak se mu v Chaosu povede...Hlavne doufam, ze se zlepsi co se tyce run, protoze zacatek Hell a zatim max DOL!!

, mno uvidime