Patch 2.3.0

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:VitekP#2890
Re: Patch 2.3.0

Příspěvek od witekcz » 26.06.2015, 09:50 hod.

Setone, máš náhradní spoďáry? :)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
BattleTag:VitekP#2890

Příspěvek od witekcz » 26.06.2015, 09:53 hod.

Bluepost round-up za poslední dva dny.

Kód: Vybrat vše

http://www.diablofans.cz/patch-230-shrnuti-bluepostu.html
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 26.06.2015, 10:42 hod.

Nemám a teď toho lituju :D ;). Jako každej kdo monka hraje a podívá se na bonusy z toho setu, tak musí poznat, že tohle bude peklo!! nebo nebude, protože to neprojde :D. Do kostky k tomu daibo na redukci SSS, Helma na SSS+EP a tento set.....nehoráznost, prasárna, krutomegaultrapřísný :D. To upraví určitě :(
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 26.06.2015, 11:37 hod.

No budou mít ještě hodně práce s tím .. udělali na sebe dobrej bič :D
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 26.06.2015, 19:19 hod.

Eh. Pravidelně jsem všechny Helltooth set věci rozbíjel na svítítí exkrement. Blah.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 26.06.2015, 19:45 hod.

Začínám nabírat dojmu že kostka toho moc nezmění pořád se pojede to stejný + análka = jen vyšší crity. Nový sety nemužu posoudit nicméně hlavní problém blizz řeší tím že ok hoši tento skill se moc nejede pome dáme tomu new set a boostnem to co já vim o 1000% dáme jim to na ptr a uvidíme pak to nějak ponerfujem :{ to že některý runy sou na pikaču je nezajímá nejspíš vubec...nicméně ptr očekávám ve středu jelikož v úterý končí ptr heroes a sem hodně zvědav and....i think i lost my headache.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 26.06.2015, 21:16 hod.

Takový přístup má bohužel Activision-Blizz ve všech svých hrách.
R.I.P. 27.3.2014

LacoPaco
Fallen Shaman
BattleTag:LacoPaco#2108

Příspěvek od LacoPaco » 27.06.2015, 07:39 hod.

T10 aspon někde kolem GR 70+
ty woe, já dělám celý zpocený a vynervovaný GR 36 takže podle tvých měřítek bych se na 70 dostal někdy kolem roku 2022 :)

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 27.06.2015, 08:00 hod.

Za co to hraješ, i já lempl player dělám farmu GR 42-46. :shock:

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 27.06.2015, 08:26 hod.

Za Followera :twisted:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 27.06.2015, 09:17 hod.

Laco vidiš pak bys měl důvod se furt někam posouvat přesně z toho důvodu sem mrskal vanilu 2 roky a pořád bavila......btw hoši třeba nejede to co je zrovna oupí a v módě :roll:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

LacoPaco
Fallen Shaman

Příspěvek od LacoPaco » 27.06.2015, 09:24 hod.

Já to prostě asi hrát neumím..potřeboval bych nějakého guru nebo tak něco. Minule mě tady někdo napsal že mám postavu, skilly, gemy atd. na ho*no..a to se snažím co to jenom jde, sice je mě 45 let ale zřejmě už nestíhám herní pokrok jako za mlada...

hraji wize FB co už se prý nehraje, zkoušel jsem TR a nemám amulet za 2 roky hraní prostě nepadl a ta děvka Kadala také nedala :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.06.2015, 09:37 hod.

Laco, nepanikař. Ale pokud chceš poradit, musej lidi vědět jak na tom jsi. Odkaz na bnet v podpisu nemáš a btag je asi špatně, protože ho nenajde googl ani DP..(tím bych začal)
Pokud mě paměť neplete, tak FB chodili reálně cca kolem GR40, takže zas tak špatně na tom zase nejsi.. 8-)
Pokud chceš hrát výš, budeš muset zvážit hru s nějakým aktuálním Gearem/Buildem. (2.2.0) Blizz bohužel uznává hru jen s postavama vybavenejma po aktuálním Patchování.

LacoPaco
Fallen Shaman

Příspěvek od LacoPaco » 27.06.2015, 09:54 hod.

no díky tak jsem dal postavu do podpisu, jo a ty gemy co mám v prstenech používám jenom když dělám achiv.. jinak používám toxin a zeise
lizz bohužel uznává hru jen s postavama vybavenejma po aktuálním Patchování.
no toho jsem se obával, každý pul roku začínat něco jiného, na to jsem už opravdu asi starý..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.06.2015, 10:01 hod.

OK.
A ještě zmizneme z tohohle vlákna třeba sem, ať to tu není totálně OT.
http://www.diablofans.cz/domains/diablo ... 12#p289511
Tam písni, jestli chceš poradit s FB nebo jestli tě zajímá i nějakej aktuální Build/Gear.

EDIT: ale prosimtě, hromada lidí tu má o pár roků míň jak ty :D ..jde o to, že i úplně průměrnej aktuální Set podá propastně lepší výkon jak špičkovej zastaralej. Takže bych se přechodů tak nebál. Legendy a sety padaj horem dolem....horší na čas to je, když chceš hrát všechny classy, to jo. Sám jsem kvůli času taky přešel jenom na Barbary..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 27.06.2015, 10:04 hod.

Tak tak bud budeš hrát co tě baví ale musíš se smířit s tím že to prostě na ty vyšší Gr nebude páč blizz dont care bo pojedeš jutub stajl.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.06.2015, 10:09 hod.

Nemusí jet jak opice to stejný. Základ je, aby vycházel z aktuálního Setu a to ho hodně posune. Zbytek je na něm, co bude dělat dál. Nikdo nikoho nenutí kopírovat hotový postavy z netu..

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 27.06.2015, 10:20 hod.

Wizardi to mají takový zvláštní. On jede Firebirda. S tím jsem se trápilo kolem GR 40. Už je to pro Wizarda holt zastaralý set. Může ještě hrát kombo TR+ Blackhole set + na kebuli helmu na blackhole. Samotnej tal rasha byl i pro mě taky takovým trápěním. Nezvyzklé hraní. Ale pro komo 2 nopvých wizardích setů + helmu na BH potřebuje dobrej TR amulet a ten mám, ale na prd.
Nyní je snadnější např. pro mě na farmu mít baletkovýho barbara i když se mi z toho po 3 hodinách v kuse točí taky hlava. :shock:

Hlavně dávejte pozor jak budou Mrazicí prdi v PTR 2.3 ladit ode zdi ke zdi a do toho ještě balanc těch unikátních vlstností jako pasivek ve vlastnostech postav. Vzhledem k tomu jak "ladili" naposled PTR. Buď z toho zbyde paskvil, nebo z toho všichni zcvoknem.

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 27.06.2015, 10:58 hod.

Jenže bohužel mu nic jinýho nezbude páč jak všichni víme vezme se ta nejvíc oupí runa a jede se tod vše k tvému setovému vycházení. Přece nebudu něco mydlit na 4 rány když s jinou runou to dám na 1.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 27.06.2015, 12:37 hod.

Z plánovaného patche mám tak nějak smíšené pocity...

- zrušení trialů = super
- Kanai's Cube = super...třeba to povede k větší rozmanitosti buildů
- T7 - T10 = naprostá zbytečnost!

Navýšení obtížnosti je ruku v ruce s Kanai's Cube. Jak vidno, tak Blizz stále nepochopil, kde ho tlačí bota. Každej patch se jen zvyšuje damage a hra je čím dál lehčí = nudnější. Přitom by jednoduše stačilo 10x snížit veškerej dmg boost a tak 5x snížit monstrům dmg+life. K čemu jsou vlastně crity v hodnotách miliard a biliónů? To chce Blizz docílit toho, že se ta čísla zachvilu ani nevejdou na obrazovku? A co po třeba po dalších 2 patchích? Další nárust dmg a zvýšení na Torment 15? Kolik těch obtížností je vlastně potřeba, aby to Blizzu došlo?
Nic proti SC hráčům nemám, ale jsou to právě oni nebo jejich část, díky kterým jde ta hra do kopru. Chtít vymlátit GR 55 za 2,5 minuty a elity sejmout pokud možno na půl rány...to je prostě magořina. A co je v tom vlastně za cíl? Mít nejvyšší PL, kterej ani nemá horní hranici? Je to jak honit se za přeludem.
Taky kdo ví, jak se vlastně Blizzu podaří poladit balanc Kanai's Cube.

Maximální obtížnost, tedy T6 by měla být pro postavy, které mají top equip. Měla by to být obtížnost, ve které z vás bude chcát krev, ve které se budete bát každé další elity.

Někomu se asi můj názor líbit nebude, ale jsme na diskuzním fóru, tak proč se nevyjádřit.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“