Patch 2.3.0

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895
Re: Patch 2.3.0

Příspěvek od Seton » 25.06.2015, 09:55 hod.

Furt mě ale neskutečně **** jedna věc a to fakt, že PTR bude zase nehratelný :( :(. S takovou co minule, se můžu ráno postavit do fronty a večer až příjdu z práce ještě v klidu splnit manželský povinnosti a večeřu než se dostanu do hry :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

PeterKiss
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od PeterKiss » 25.06.2015, 10:00 hod.

jop PTR je PTR :-)

LacoPaco
Fallen Shaman
BattleTag:LacoPaco#2108

Příspěvek od LacoPaco » 25.06.2015, 10:28 hod.

až příjdu z práce ještě v klidu splnit manželský povinnosti
tak takovou práci bych chtěl taky, já přijdu z práce najím se a padnu do pelechu o plnění nějakých manželských nebo jiných povinností si mužu nechat zdát...ale na D3 si chvilku najdu :lol:

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.06.2015, 10:35 hod.

Seton píše:Furt mě ale neskutečně **** jedna věc a to fakt, že PTR bude zase nehratelný :( :(. S takovou co minule, se můžu ráno postavit do fronty a večer až příjdu z práce ještě v klidu splnit manželský povinnosti a večeřu než se dostanu do hry :D
A pak DC due inactivity...

Původní inferno bylo fajn až na tu aukci.
Aby se člověk dostal opravdu daleko musel mít štěstí jako prase nebo hodně peněz.
Třeba T10 bude opravdu poradna výzva...
Seton píše:Furt mě ale neskutečně **** jedna věc a to fakt, že PTR bude zase nehratelný :( :(. S takovou co minule, se můžu ráno postavit do fronty a večer až příjdu z práce ještě v klidu splnit manželský povinnosti a večeřu než se dostanu do hry :D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 25.06.2015, 10:47 hod.

Jj, uvidíme :). Tak o aukci se nemá smysl bavit, to byla prasárna, kdyby zůstala, D bych nehrál už dlouho...
Obrázek

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 25.06.2015, 10:59 hod.

ja myslim ze 15 obtiznosti je malo, melo by jich alespon 20, aby si opravdu kazdy mohl vybrat jak mu to pujde... aukce mohla zustat, jen ne za real penize a ne na leg. gear a weap... pravdu tohle arpg(tedy nerozumim jak tomu jeste nekdo tak muze nazyvat) nema konkurenci :)

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 25.06.2015, 12:11 hod.

A ja tvrdim, ze alespon 20 obtiznosti je malo. Ta hra jich potrebuje minimalne 50. Za mesic jich 48 bude jenom vata a "my" budeme chtit dalsich 50, protoze hra bude nudna. >:roll:
Kdy uz nekomu z vyvojaru dojde, ze kvantita jeste neznamena kvalitu :?:
Obtiznosti Normal, Nightmare, Hell, Inferno by bohate stacily....
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 25.06.2015, 12:23 hod.

rekl bych to jinak, kdy uz nas vyvojari prestanou novymi a novymi patchi presvedcovat o tom, ze jsme tu hru vlastne stale nedohrali a mame to prece znovu zapnout, i kdyz si vetsina hracu uz davno mysli (a tez jasne ukazuje tim, ze hracu na serverech je kazdy mesic mene a mene, coz je zcela prirozene) ze to ma dohrane a neni co by jim to dalsiho nabidlo. :-)
Proste obdivuju tu neutuchajici vuli Blizzu to drzet za kazdou cenu nad vodou tot vse, ale fandim jim v tomto zcela nerovnem boji.... :-)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 25.06.2015, 13:29 hod.

Seton: kdyby to tak šlo jednoduše s tím postavením do fronty .. :) nejhorší je, že musíš být aktivní, jinak tě ta hra kickne za timeout.
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 25.06.2015, 14:24 hod.

jojo bohužel :D. V OP to bylo myšleno tak, že stejně i večer po tom dnu budu ve frontě, takže je to jedno :D
Obrázek

Zefyros
Quill Rat
BattleTag:Zefyros #2760

Příspěvek od Zefyros » 25.06.2015, 14:38 hod.

Je jedno kolik tu bude obtížností pokud hra neobsahuje PvP a různé arény jako další oživení tak tu může být obtížností kolik chce ale pořád to bude dokola stejný oni prostě zazdily to nejdůležitější co je. Četl sem názor že mám zahrát HR že to je o něčem jiným ale pro mě to je o tom samým jenom si musím dávat mnohem větší pozor jinak se už neoživím jenomže ten obsah se stejně nezmění. Podle mě když už se ohání nad tím že servery něco stojí což je sice pravda ale zase na druhou stranu tu není možnost offline a to je podle mě paradox tak vlastně hraju určitou formu online hry tak měly udělat hru tak aby vytvořily centrální města kde by se hráči potkávaly to by se dalo i aplikovat na mapy samo sebou ne na každou. Potom by to bylo hned o něčem jiném a do hry by pak nebyl problém propašovat poplatky, které by tomu kdo si je zaplatí pomohly ale zase by se daly hraním taky získat třeba eventama a bylo by vymalováno.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 25.06.2015, 15:12 hod.

Tak to jsi si asi Diablo spletl s jinou hrou :)

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 25.06.2015, 15:25 hod.

Zas a znova a furt dokola jak u **** na dvorečku. Hraj nejakou onlinovku na styl WoW a na Diablo hoď bobek, protože takový Diablo prostě nikdy nebude. 6miliardakrát se probíralo, že PvP prostě nebude, tak se s tím buď smiřte a přijměte to za ty 3 roky jako fakt, nebo to prostě nehrajte omg :D.
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 25.06.2015, 19:19 hod.

Prosím prosím at je T10 aspon někde kolem GR 70+ at je důvod to hrát ....mp10 bez ah byl vlhkej sen a já chci snít dál :green: S anální kostky už mě začíná bolet hlava proším prosím blizze nedokakej to
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 26.06.2015, 06:18 hod.

vite kdyby k tem upr "zmenam" (ktere neresi nic pouze zlute, bile, cervene cislicko) , pridali jednu "vec"(schvalne kterou), mohlo by to vyjit klidne jako datadis, nebo ne :wave:

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 26.06.2015, 06:38 hod.

Oni se s tím těžko smiřují, asi jako se těžko smiřuje s tím, že Half-Life 3 prostě nebude :D

Jinak na df.com se objevil obrovský datamining PTR 2.3 patche ... je tam toho hafo :D

Dost mě mimojiné těší nová setovka, která se zaměřuje na Blessed Hammery u Cruse :) konečně !
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 26.06.2015, 09:05 hod.

Teď an to koukám, datamining jako prase :D, předělaný sety pro WD, Monk dostane legendárky pro EP a SSS (love this!!)!. Du to přečíst celý, snad mi na to bude stačit pracovní doba :D :D. Auuuuuuuuuuu
Obrázek

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
BattleTag:VitekP#2890

Příspěvek od witekcz » 26.06.2015, 09:12 hod.

Solidní datamining...

Kód: Vybrat vše

http://www.diablofans.com/news/48452-diablo-3-patch-2-3-ptr-datamined-class-changes-set
Novej craftovací matroš, nový legendárky, upravený sety, nový portréty, upravený skilly, odměny za sezóny, shrines, benchmark (otestování postavičky).
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 26.06.2015, 09:15 hod.

hura hura pro nas casualy, archon by se mohl zase po nejake dobe vratit tak snad bude pouzitelny a zaroven zabavny :love:

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 26.06.2015, 09:46 hod.

Uliana's Stratagem [New]

2 pieces: [Every third hit of your Spirit Generators applies Exploding Palm.]
4 pieces: [Your Seven-Sided Strike deals its total damage with each hit.]
6 pieces: [Your Seven-Sided Strike detonates your Exploding Palm.]
OMG OMG OMG HYPE :D :D. Tak tohle nemůže projít společně s kostkou a helmou co rozdává EP při SSS :D :D. Brace yourself, Monk GR 80+ is comming :D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“