Mrtvolky - HC crew
Nazdar hoši tak, už jsem se vrátil z dovči do práce jdu až 18. takže ještě mám dost času hrát co nového v Diablu?
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew
nového nic až nato že si můžeš přidat dalších 100 lidí do friend listu
já to nějak zabalil, hraju heroes zatím mě to drží večer si dám pár zápasů a jdu chrnět (a nepadají tam žádný předměty takže mě nenasere že mi padlo 8 hnědejch opasků )
já to nějak zabalil, hraju heroes zatím mě to drží večer si dám pár zápasů a jdu chrnět (a nepadají tam žádný předměty takže mě nenasere že mi padlo 8 hnědejch opasků )
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Pánové měl bych možná absolutně kacířskej návrh, kterej jsem navíc s nikým z dalších klanů nekonzultoval, takže mě možná pošlete do háje nejen vy, ale i oni ... Ale co spojit The EX, Mrtvolky a CZMFT do jednoho klanu? Nebo ať mluvím za svůj klan, co připojit Mrtvolky k The Ex? Dřív bych to asi nikdy nenapsal, ale aktuálně je to tak , že jsou online maximálně 2-3 lidi z klanu. Samozřejmě může být námitka , že je to úplně jedno, protože jsou friendlisty, ale za mě to tak není, v klanu se ingame všechno líp domluvá, vidím líp kdo s kým co hraje a pod ... Myslím že stav, kdy by bylo online 9 lidí z klanu ( 3 mrtvolky, 3 ex, 3 mf ) by byl docela fajn ...
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Můžu mluvit jen za sebe, ale říkam Ano.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Tak mě je to jedno, já se ve hře ukážu jednou za týden a to je až moc . Nyní jsem, ale na dovče, takže vůbec
- hulkxxxl
- Ancient
hele už mě to napadlo asi týden dozadu - a jsem za, protože online je fakt pár lidí, kouknu kdo hraje (10 lidí a z toho 8 na sezoně) a jdu na heroes
pokud se něco zkoulí (tímto připomínám i koulaře kteří stále aktivně hrají) jsem za, nevím zda by nebylo nejlepší udělat novej klan a do něj nasypat všechny a nebo se přidáme všichni k expendables
trocha nostalgie mě chytá za Mrtvolkama ale je to logický krok
pokud se něco zkoulí (tímto připomínám i koulaře kteří stále aktivně hrají) jsem za, nevím zda by nebylo nejlepší udělat novej klan a do něj nasypat všechny a nebo se přidáme všichni k expendables
trocha nostalgie mě chytá za Mrtvolkama ale je to logický krok
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Podte všichni k nám a je to.
Mě se opouštět ex nechce protože mě tam drží to, jak jsme vznikli jako první, je to už nejakej rok a jsem tam vlastně poslední ze zakladatelů.
Jedinny co, tak nechci jmenovat, ale tuším od CZMFT mám problém s jedním kvůli vyjadřování. Ne že by mluvil sprosté, to sme u nás všichni ale to chování k ostatním... Ani nevím esi tam ještě je. Takový lidi potom vyrazím ihned pokud by se něco takového dělo. Mrtvolek a kouli se to netýká.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Mě se opouštět ex nechce protože mě tam drží to, jak jsme vznikli jako první, je to už nejakej rok a jsem tam vlastně poslední ze zakladatelů.
Jedinny co, tak nechci jmenovat, ale tuším od CZMFT mám problém s jedním kvůli vyjadřování. Ne že by mluvil sprosté, to sme u nás všichni ale to chování k ostatním... Ani nevím esi tam ještě je. Takový lidi potom vyrazím ihned pokud by se něco takového dělo. Mrtvolek a kouli se to netýká.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
@Kuki - Má "pauzu".
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- hulkxxxl
- Ancient
jo ten jeden si mě tuším odebral i z FL
ok jsem za pokud se dohodneme není problém leavnout a přejít k Ex potřeba to oznámit všem členům že s klan ruší nevím jestli to jde nějak hromadně udělat z pozice leadera - zrušit klan
ok jsem za pokud se dohodneme není problém leavnout a přejít k Ex potřeba to oznámit všem členům že s klan ruší nevím jestli to jde nějak hromadně udělat z pozice leadera - zrušit klan
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak rušit nemusíte i když jak šicí leavnete tak se smaže no.
Kdo ví, třeba už takhle zůstaneme, vybraná elita. :-D
Kdo ví, třeba už takhle zůstaneme, vybraná elita. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... já to v podstatě myslel tak, že by se přešlo pod The Ex ... S mrtvolkama se mě taky lehce loučit nebude, ale ono je to tak nějak mrtvý skoro doslova :-) ... novej klan bych nezakládal, to že to bude pod The Ex je tak nějak logický, je to nejstarší klan tady, takže za mě není co řešit ...
Ohledně CZMFT, tak už tu jednou takovej návrh padnul, a náš tehdy ještě leader se na to nějak netvářil - klan si založil, chtěl by ho zachovat a nebyl tehdy pro. V té době mi předal leadera (přestal hrát - dočasně či trvale už, kdo ví), takže bych asi ctil jeho přání, ačkoli sám bych neměl problém klany z praktických důvodů spojit, a věřím že i spousta členů. Mimochodem ten "problémovej" o kterém je tu řeč, je na té dlouhodobé herní "dovolené"
Zkusím z něj tady na fórku nějak vydolovat odpověď jestli sem na koukne ještě
Zkusím z něj tady na fórku nějak vydolovat odpověď jestli sem na koukne ještě
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Psal sem to u nas pisu to i zde je to na vas kluci...ja se mozna nekdy treba objevim...ale kdy fakt nevim .-) ale jako problem se mnou maj jen ti kteri si to zaslouzi :-)) nepamatuji ze bych mel nekdy s nekym z klanu problem teda...ale co tak kdyz se prihlasim budu jak kul v plote :-))) takze proc se vubec vracet ))...
Tak to je jen a jen na Tobe Natasi
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Taky ste nemuseli pokickovat celej clan a napsat tam aspoň nějaké info
A samozřejmě ať hledám jak hledám, vyhledávač mi ten clan nechce najít = /
A samozřejmě ať hledám jak hledám, vyhledávač mi ten clan nechce najít = /
Hodím večer dotaz v CZMFT a jestli budou lidi pro, tak se k Expendables můžem taky přestěhovat
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
@Tyckin - tak se modli, aby tam někdo byl!
Ac jsem se s MHC loucil se zamacknutou slzou, souhlasim s presunem k The Ex. Posledni 1.5 mesice jsem stejne hral vyhradne s lidmi od nich...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Ja uz sem zde psal dost prognoz a jednim z nich bylo to ze nastane cas kdy budete radi ze si s nekym vubec zahrajete coop asi se stanu prorokem vse se zatim potvrzuje takze lidi hodne zdaru a zbohem pro mne Dia uz proste neni....vracet se nema vyznam protoze mam tucha ze kdyz to nekdy v daleke budoucnosti zapnu tak uz tam nebude nikdo koho bych znal ale treba nemam pravdu ....
- hulkxxxl
- Ancient
sorry všem za tak rychlé zrušení klanu, ale dohoda o sloučení byla se zakládajícími členy a zrušení jedním klikem byla nejlepší varianta
Tímto tedy prohlašuji klan za zrušený a sloučený s The Expendables, kdo tak ještě neučinil prosím pošlete žádost o přijetí do Ex (nikoho samozřejmě nenutím tak učinit)
myslím že můžeme toto téma locknout
Tímto tedy prohlašuji klan za zrušený a sloučený s The Expendables, kdo tak ještě neučinil prosím pošlete žádost o přijetí do Ex (nikoho samozřejmě nenutím tak učinit)
myslím že můžeme toto téma locknout