HC Poetarum
hosko potrenuji ... a xko je soliter ... ostuda
Re: HC Poetarum
Zdar, prdlajs soliter, je už poslední, kdo to ještě valí naplno (i když já tu dlouho nebyl :o) a i tak musí lovit oběti na publicu, co jsem zažil, aby mohl jít vyšší GR na který moc nemam (byť i klíče). A když jste už v partě ve vysokým gr, tak není čas kolikrát na to ani mrknout vedle, aby člověk nechcípl. Jednou se mi stalo, že jsem u toho koukal na televizi, na vteřinu jsem zvedl oči, dostal jednu ránu a bááááj, takže na odpovědi čekat 15 minut :o).
Já to asi dneska poškádlim trochu, jestli se z práce dostanu, potlačim to DH, celou sezonu ho zanedbávám a jen se točím doblba. Pak mi ale mají přivést zakládače 3, takže víkend noulife :o).
Já to asi dneska poškádlim trochu, jestli se z práce dostanu, potlačim to DH, celou sezonu ho zanedbávám a jen se točím doblba. Pak mi ale mají přivést zakládače 3, takže víkend noulife :o).
bude dneska vecer /sobota/ nejake to klanove mrdani na ts a v dia? nebo zaklinac?
Tak ten zaklínač bude dobrej žrout času. Dal jsem tomu skoro noulife víkend a teprve pár úkolů hotových na level 9? Jako spousty věcí vypadá hezky, ale pár mi jich naopak vyloženě s*re. Pořád běhat ke kovářovi a opravovat si... taky mi přijde na hlavu to vylepšování zbroje a meče na 15 minut, věčný trhání kopretin... ale jako některý úkoly luxusní, pobavili a není to úplně ichtyloidní jako dones mi kámen z cesty a já ti dam body (i když něco taky na hlavu). Ale jako nejdelší hra po déčku, co jsem asi hrál to bude, pže se se*u se všemi postranními úkoly. Ale jako jo, je to zajímavý...
Jo a v pátek jsem zapl déčko a hned DC - to už je třetí za sebou, co jsem to měl zapnutý. Prej málo hraju asi :o)... Co ty xko, jak to jde?
Jo a v pátek jsem zapl déčko a hned DC - to už je třetí za sebou, co jsem to měl zapnutý. Prej málo hraju asi :o)... Co ty xko, jak to jde?
hoši sorry jestli něco bylo ... šel jsem v sobotu po obědě na pivko a přišel kolem 16 v neděli ...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já se rozbil u kámoše na chatě tahali sme tvárnice v tom pařáku a ted sotva lezu Kámoš si ted ve špitále užívá morfia
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
xko Mr.robot dikelil si? ted se eče chystám na Sense8 což nevypadá vubec špatně
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Nazdar ľudia mal som odmlku.Zubár, chata, zubná chirurgia...mám zbrúsený chrup je to brutal takže po práci som rád, že sa zvalím pri seriál nejaký a namiesto stravy fičím na nutri drinkoch.
Od dnes tomu ale idem dať opäť na prak bolesti sú už menšie.S tým zdravením je to tak Dawe ja som to už rozoberal fakt mi blbne ten Battle.net tak sa nehnevaj a keď som už in-game 99% chodím public páč inak to nemá význam...pri paragone 650.Cieľ je stanovený do konca sezóny 700 no ak to bude padať tak ako padá, že padá prdlajs tak to asi zabalím a vrhem sa na toho Witcher(a).
Inak všetkých zdravím TS najbližšie možno sobota nedeľa to by som mal mať nejaký dočasný chrup v ústach pokiaľ mi v Praze nedokončia ten nový Holywoodsky
Mr.Robot bol výtečný čakám na ďalšie diely a 8sense je na disku takže sa do toho pustím tiež.
Od dnes tomu ale idem dať opäť na prak bolesti sú už menšie.S tým zdravením je to tak Dawe ja som to už rozoberal fakt mi blbne ten Battle.net tak sa nehnevaj a keď som už in-game 99% chodím public páč inak to nemá význam...pri paragone 650.Cieľ je stanovený do konca sezóny 700 no ak to bude padať tak ako padá, že padá prdlajs tak to asi zabalím a vrhem sa na toho Witcher(a).
Inak všetkých zdravím TS najbližšie možno sobota nedeľa to by som mal mať nejaký dočasný chrup v ústach pokiaľ mi v Praze nedokončia ten nový Holywoodsky
Mr.Robot bol výtečný čakám na ďalšie diely a 8sense je na disku takže sa do toho pustím tiež.
Hlavně si nenech udělat vamp zuby nebo zuby jako ten padouch z jamese bonda :o). Zaklínač klucí super, jsem z něj nadšenej, kvůli tomu sem si koupil PS4 (výhoda, že kámoš může zásobovat dalšíma hrama), abych nemusel rvát prachy do novýho kompu. Je to setsakra rozsáhlý, vtipný, hezký, grafika fajne... Takovouhle nějakou scifárnu s otevřeným světem bych bral... Zatím level 15 a zdržuju se postranními úkoly narozdíl od ostatních her, protože jsou fajne a nenudí...
- dawemorraless
- Na-Krul
S ps4 by mě v u notáku už nikdo neviděl Gran turismo a jedem héééééén hen héééén Chtěl sem si to pořídit ale musel bych i televizi což je zlo Nedáme večír něco uber bude kdesi v čoudu do pulnoci + -
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Nejlepci Dawe. Fakt potesi, kdyz nekdo neco takovyho zna a zapari. Ja mam kluky piratsky taky rad, byt jsou jenom lehce ustrojeni. Zato teda rychli a zbesili jen co je pravda.dawemorraless píše:Homam 3 "Horn of the abyss" holt piráti mě chytli a jako by tam patřili fakt se to povedlo ...
BTW. Hrajete sezony, nebo koulite i neco mimo kluci
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- dawemorraless
- Na-Krul
Piráti se mi hodně líbí možná víc jak muj milovaný Rampart esi Maraste hraješ často poslal bych ti mou mapu na otestování Jinak déčku moc nedáváme nějak chybí motivace (navíc od patche se mi to seká mrazí a dost to laguje ) když se lognu nikde nikdo tož log out a hurá bud na piráty bo do buřky
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Njn, za mě by to chtělo novej datadisk... Ale to je přání, které nebude ještě 1-2 roky vyslyšeno. bohužel...
Koukal jste někdo na hru na Kickstarteru Umbra ?
Link na kick:
https://www.kickstarter.com/projects/10 ... nav_search
Už jsem backerem
Koukal jste někdo na hru na Kickstarteru Umbra ?
Link na kick:
https://www.kickstarter.com/projects/10 ... nav_search
Už jsem backerem
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Yoha, tak včera Paragon 666 no a bol osudný...R.I.P. TheBackUpOne (72hodín/5min) alive...Gemy (52lvl)
xko R.I.P.
hosi a me v OP ukradla jedna fetka pred ocima kolo ... byl jsem na policajtech, rekl kdo to byl, oni no on uz tento mesic ukradl tak 15 kol o kterych vime ... jednou jsme ho honili, ale vite jak to je ... on na kole, my autem, no ujel :/
svet se v pr*el obraci, kolo uz neuvidim a pravo musim vzit do svych ruk, naucim ho chlapce plavat respektive vydrzet pod vodou 15 minut
hosi a me v OP ukradla jedna fetka pred ocima kolo ... byl jsem na policajtech, rekl kdo to byl, oni no on uz tento mesic ukradl tak 15 kol o kterych vime ... jednou jsme ho honili, ale vite jak to je ... on na kole, my autem, no ujel :/
svet se v pr*el obraci, kolo uz neuvidim a pravo musim vzit do svych ruk, naucim ho chlapce plavat respektive vydrzet pod vodou 15 minut
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Jen z toho zm*da vsechen ten fet vyplav.
Jestli chodis sezony a byvas spis po vecerech, tak mi klidne ve hre napis. Rad si na nekoho z vas udelam cas. Sice je ta sezona jen okrajova zalezitost [Para 358 ] a preferuju spis non-season, ale ten RoRG (na sezone) z kostky proste jednou musi padnout.
Mapu klidne posli kamo. S pritelkyni to radne otestujem. To jinymi slovy znamena, ze ji v te mape ztriskam tak, ze bude litovat dne, kdy se narodila.dawemorraless píše:Piráti se mi hodně líbí možná víc jak muj milovaný Rampart esi Maraste hraješ často poslal bych ti mou mapu na otestování Jinak déčku moc nedáváme nějak chybí motivace (navíc od patche se mi to seká mrazí a dost to laguje ) když se lognu nikde nikdo tož log out a hurá bud na piráty bo do buřky
Jestli chodis sezony a byvas spis po vecerech, tak mi klidne ve hre napis. Rad si na nekoho z vas udelam cas. Sice je ta sezona jen okrajova zalezitost [Para 358 ] a preferuju spis non-season, ale ten RoRG (na sezone) z kostky proste jednou musi padnout.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kluci kdyby jste chtěli, tak máte u nás v klanu dveře otevřený.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
btw: se hlásím, že stále žiju
Jak jsem říkal, šel jsem mydlit HoMaM III (HD mod se všema datáčema) a trochu jsem se u toho zasekl. Vyhlížím novej patch.
A co jinak ?
Zdravím šecky.
Jak jsem říkal, šel jsem mydlit HoMaM III (HD mod se všema datáčema) a trochu jsem se u toho zasekl. Vyhlížím novej patch.
A co jinak ?
Zdravím šecky.
taky relaxuji u jinych her a pokeru ... na patch se tesim, vypada to slibne ... uzijte leto
v Dia budu logovat tak nejak ruzne, ale S4 to jisti v plnem nasazeni ...
v Dia budu logovat tak nejak ruzne, ale S4 to jisti v plnem nasazeni ...
- dawemorraless
- Na-Krul
S4 taky jistím už se mi nějak stejská koulaři jinak mám to na pikaču kolega co byl ve špitále po brigádce v práci chybí tož mrskám za 2 a sem celkem vyřízenej
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah