Santa:
1) Vynech ten komplex rozumnějšího a staršího domlouvajícího puberťákům jak ovčí hru to vlastně hrají a bude to ok, za názor tě nikdo postihovat nebude...
2) Streameři dělají svou práci a lidi od nich čekají, že jim něco naservírují, okomentují, řeknou co je lepší. Pro spoustu lidí je to pohodlnější, vědět co hrát než zkoušet a trápit se, zvlášť když už na to nemají tolik času... Ne každý je hračička a nezkouší buildy, navíc je Diablo teď tak blbě postavené na setech, že některé věci se prostě hrát nedají. Pokud má streamer sledovanost a profit, dělá to dobře, i když chápu že česká mentalita nemá ráda úspěšné lidi a taktéž že každý má jiný vkus. Označovat ovšem úspěšného člověka za amaterá neřkuli zloděje (když nedošlo k žádnému scizení) je scestné. Tady jsi ty působil za jednoho s těch rozumějších, tak ten vzkaz ber spíš pro protistranu...
3) Ohledně skillu s tebou nemůžu souhlasit, není to jen o gearu a není to ani o čase, pokud hraješ supp cruse nabereš PL za zlomek času než my chudáci wizzardi a Dhčka. Skill je prostě potřeba a pokud někdo jak říkáš hraje 18 hodin denně tak ten skill chtě nechtě nabere. Ale konkrétně Dashing monk potřebuje skill abys maximalizoval dmg, to samé barb, musíš vědět co zasáhnout a co vynechat (solo), vyhnout se průserům atd. Nebo, hrát v partě s lamami je za trest, včera se mi to opět stalo, zDPS monk běžel vepředu s barbem, nám DDčkám nepomáhal vůbec a společně za sebou nechávali tuny rozptýleného bordelu k radosti nás všech, logicky se to projevilo na čase kdy jsme GR40 dávali kolem 4 minut, přitom dobrá parta nemá problém dávat GR do 50 za 2-3 minutky. Špatný WD nadělá víc škody než užitku, špatný palm monk nedá skoro žádný dmg, kdežto dobrý zabije i bosse. Špatný wizz s BH na GR50+ je schopnej zabít celou partu. Špatný barb nesleduje jestli monstra zabíjí nebo jen proletí (takovej ten typ co si myslí že DoTka už to nějak dodělá). Zažil jsem pull cruse co notoricky koníkem neustále odtahoval moby s dopadu meteo, packoval na nás, takže nás vlastně zabil atd.. Určitý skill je prostě potřeba, jestli myslíš že ne srovnej si public s třeba clan/community game, kde každý ví přesně co má dělat. Samozřejmě D3 není tak komplikovaná hra a ty role nejsou tak složité, přesto to spousta, spousta lidí (hlavně casual) není schopna zvládnout.
4) Skutečně by pomohlo kdyby jsi hodil link na svůj profil ať vidíme s kým tu mluvíme... Já mám link jak na diablo tak FB, čímž vystavuju holý zadek, jelikož ani za jedno, ani za druhé, nestydím a jako osoba "veřejně činná" chci mít jistý kredit důveryhodnosti. Ty jsi pro nás jen jméno se svojí pravdou pro které jsme děti, což je poněkud abstraktní a nikdo tě nemůže brát vážně.
edit: Rhondien: zajímavý že to říkáš (máš pravdu), já mám pocit že vždy když jdu solo (což chodím jen kvůli shardům) tak mám nejhorší rift na světě