Abuzus: já si pamatuju svého throwera, tuším že jsem ti ho myslím i někde na srazu ukazoval ..vzal jsem ho po úmrtí sorcky v lize zbohatlíků do wsk a nasypala se na něj horda těch malejch potvor, tam už knocback moc nefungoval, ale je fakt že jsem to hrál jak prase a o howl sem moc nepoužíval
tak či tak, ztráta might mě u čehokoliv co je schopné přežívat v kontaktu(barb/palach/druid) dost mrzí
Jo, teorii o amplifě jsi napsal správně, reparek mám habaděj, ale je to trošku komplikovanější..
nemám LO do pride, takže jedu klasicky merc + repaerka..
no shnu to, vůbec to není tak ňák jak jsem si to představoval
celkově chápu proč ten pán co dělal 10K vzal paladina,
http://diablo.incgamers.com/forums/thre ... ns.842054/
sám jsem si otestoval svého smitera a tohoto frenzyho, kde frenzy má jen o něco málo lepší dmg,
ale..nemá block a defense má poloviční, nemá tolik + resistů ..- vyplývá že když potkám fanu + cursed, nebo cokoliv stává se často že dostane víc krát za sebou
přes 1-1,5k hp (add. redukci na phys. má 45%) a to je prosím na pl3..další věc je že při horkování je ohromnej bordel a reálně se prohrabat za 50 sekund jak nějakej každej chytrák píše mě přijde jako nesmysl..nebo o něčem nevím, ale spíš beru první možnost.
Takže suma sumárum, paladin - smiter + 4 body v zealu + grief + hoz jinak prakticky totožná výbava dává dle mého radu na pl7 kvalitněji jak ten barbar na pl3,
kdyby se hrálo SC, možná by to bylo jinak - takhle smutně konstatuju že jsem si zas dal za cíl pěknou blbost..
nebo jsem něco opomenul, neumím to, rád si vyslechnu rady, kritiku
Ohledně Fury, promiň, dal bych jah dohromady, ale zas tak bohatej abych dělal takovou srandičku nejsem
No, celkově pardon za OT..ale když už to tu žije, aspoň tu to zaspamím
Faith/Dream(s)/CoH/Phoenix - co doporucite?
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Faith/Dream(s)/CoH/Phoenix - co doporucite?
@Abu: Diky, ta Assa s Faith bude asi rekl bych takova standartni na dnesni hyper RW dobu, ta druha je pro me daleko zajimavejsi, takova old fashion way
@Welwet: Tak ale ten Palach toho zase moc nenahorkuje
@Welwet: Tak ale ten Palach toho zase moc nenahorkuje
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Faith/Dream(s)/CoH/Phoenix - co doporucite?
...old fashion way... :-)))))))))))))))))))) fakt jsi mně dostal
Greenhorn s duší Throwera