problem s adventure mode
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Hoj,
narazil jsem na poměrně blbý problém na ženiným accountu. Koupila si RoS (D3 už měla, hrála naposled před rokem), dneska dala 65, a chtěla zkusit adventůru. Nad Tyraelem jí svítil vykřičník, máčkla a místo kecání se objevila World mapa, která nešla zrušit. Jediné řešení je zabít diablo přes task manager, nebo alt-f4. Udělal jsem reinstal battle.netu, vymazání cache, novou postavu, nic nepomáhá. Nesetkal se s tim někdo?
narazil jsem na poměrně blbý problém na ženiným accountu. Koupila si RoS (D3 už měla, hrála naposled před rokem), dneska dala 65, a chtěla zkusit adventůru. Nad Tyraelem jí svítil vykřičník, máčkla a místo kecání se objevila World mapa, která nešla zrušit. Jediné řešení je zabít diablo přes task manager, nebo alt-f4. Udělal jsem reinstal battle.netu, vymazání cache, novou postavu, nic nepomáhá. Nesetkal se s tim někdo?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: problem s adventure mode
adventure mod chtěla hrát nebo jen pokecat s tyraelem?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Chtěla hrát adventure mód... a jelikož viděla vykřičník, chtěla ten quest vzít a ejhle... Podvědomě to děláme imho všichni.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Zkuste se vrátit a nahrát quest předtím.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jaký quest v adventure modu myslíš?
jestli chtěla hrát adventure mod tak ten se přece pouští na začátku hry a je mi divný že by nešla world mapa vypnout Tabulátorem nebo M
hele já moc netušim, ale Malthaela už sejmula teda ? Resp. komplet campaign proběhlou ? to je snad jediná podmínka
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Nešla, a když teď byť jenom omylem pokecá s Tyraelem, objeví se mapa a nejde zrušit...gulisek píše:jestli chtěla hrát adventure mod tak ten se přece pouští na začátku hry a je mi divný že by nešla world mapa vypnout Tabulátorem nebo M
Jo, proběhla. Já s její postavičkou pro jistotu taky...gulisek píše:hele já moc netušim, ale Malthaela už sejmula teda ? Resp. komplet campaign proběhlou ? to je snad jediná podmínka
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Zkoušeno na dvou PC, na jednom je nový disk s novou instalací diabla. Pořád stejné.
hmmm, to je nepěkné . Asi bych napsal na blizz support a prozatím prostě neklikal na Tyraela (už jsem dlouuuuho nedohrával kampaň s následným přestupem na Adventure, tak teď nevím, jestli to není podmínka) .... Nebo zkuste prvně dokončit bounty a pak na něj kliknout...třeba jak to bude směřovaný na jinej rozhovor(ukončení bounty a předání krabice) tak to půjde jinou cestou a projde to.....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Po bounty s nim jde pokecat normálně, krabičku dá, ale další pokec způsobí ono vyskočení mapy. Správně by měla vyskočit nabídka s "příběhama". Na blizz jsem psal, odezva žádná.
No tak to je docela positivní věc na celým tom srabu....ve hře ji to vlastně nějak neomezuje...bounty dělá, rifty,GR může atd... chápu, že je to nepříjemnost, ale tak alespoň to není úplně zabijáckej bug .
No hodně štěstí s odezvou
No hodně štěstí s odezvou
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Jestli myslíš že ti odpoví do hodiny, tak spíše počítej s pár dny...
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
To dřív Tyrael přestane dělat Zagorku
Zdravím,
dohrál jsem kompletně kampaň ale adventure mode se mi neotevrelo, píše to: In order to access this content you must upgrade to the RoS Expansion set. Netusite co s tím?
Díky
dohrál jsem kompletně kampaň ale adventure mode se mi neotevrelo, píše to: In order to access this content you must upgrade to the RoS Expansion set. Netusite co s tím?
Díky
Adventure mod je jen pro ty, kteří vlastní datadisk Reaper of Souls, se základní hrou se tam nedostaneš...
no co se dá dělat, tak musím koupit RoS
díky za odpověď
díky za odpověď
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Vyřešeno přes Live Chat s GM.
Jako primo s generalnim manazerem, jo?