Zeď nářků
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Ještě, že jsem v loni s HC skojčil. Stačí, že se rozčiluju i na SC.
Re: Zeď nářků
včera během krátké doby padly 3x kridershoty !! ale bohužel ani jeden anci. Ten mít nikdy nebudu stejně jako nikdy nebudu mít anci ue chestku
DrSma: hraju pořád, ať Kadimíra dává nebo ne, ale poslední dobou je to zase výrazně lepší, už něco potřebného i dá .
Kadala simulátor - The Dagger of Darts - 35k shardů - omg, fakt mám motivaci hrát po tomhle Ale byla celkem pěkná
A pak s ní zase ripnu hned druhej den Vše ostatní už jsem si rezevní dal zase dohromady, ale ty zbraně jsou porod vážně
A pak s ní zase ripnu hned druhej den Vše ostatní už jsem si rezevní dal zase dohromady, ale ty zbraně jsou porod vážně
"nemám zálohu na další RIP totiž"
- tahle veta hezky ukazeje, jak je hardcore v diablu 3 opravdu "hardcore"...
- tahle veta hezky ukazeje, jak je hardcore v diablu 3 opravdu "hardcore"...
Věř nebo ne, ale je a dost - pasivka několikrát za večer a záložní gear je vždy o nějaký ten kus slabší než současný, a sám se nenasbírá, zejména pěkný RoRG či ještě hůř, HF amulet, se vážně nepotká každej den A pokud ripy přijdou v častějším sledu, pak ani není co na sebe - bez té zbraně bych ten build prostě nemohl hrát A vůbec už nemluvím o tom, že se pohřbí nějaký fakt pěkný vzácný ancient věci, to může bejt zase čekačka na půl roku či rok taky
nechapu jak muzete mit na nonsezone problem s ekvipem
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky jsi zapoměl napsat, že to stojí hodně matroše. To je také frustrující neustálé farmení modrého a bílého odpadu.
Tak jsem se poprvé za celý diablo rozhodl pořádně zkusit Wizznu....no hra na to má očividně jinej názor, 3dny farma a nemám složenej jedinej set kromě FB a Vyrs (hmmm,velká hitparáda) . Za 3dny na jiných charech (DH,monk,WD) jsem byl oblečenej na GR40 ready, tady se plácám na T6...omg...
Nechcete mi tady někdo z Wizzů pomoct s farmou? prosím,prosím, smutně koukám . Mám zatím jen boty na meteor,hůlku a helmu na bublinu a 3kusy Del setu...
Nechcete mi tady někdo z Wizzů pomoct s farmou? prosím,prosím, smutně koukám . Mám zatím jen boty na meteor,hůlku a helmu na bublinu a 3kusy Del setu...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Zahraj si HC a pochopíš Ono nemůžeš furt skladovat každou veteš, pak přijde patch, najednou se používá co se dřív vyhazovalo (mohl bych vyprávět), novej build, novej char, nějakej ten rip... Jako já třebas jako WD mám slušnou nevýhodu - v partě (klanu) jsem z 95% jediný hrající WD, takže co si neposbírám sám, to nemám. To momentálně přemnožení OP barbaři si můžou hezky dávat dárečky a to se to gearuje že vrtulky
"...najednou se používá co se dřív vyhazovalo..." tohle taky znám moc dobře a je to jedna z věcí, která mě neuvěřitelně ****. Abych se tomu vyhnul, zajímavý kousky skladuju a pak zas není místo atd atd....(mám více aktivních charů)
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Bul-Kathos's Solemn Vow jsem dropl už čtyřikrát a z toho dvakrát v áčkové variantě, ale warrior blood ne a ne dropnout.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Koukám, že Mlok to zapíchl podobně nečekaně, jako já. Asi taky nikdo neví, co mu do toho vlezlo, že? : )
Shyt!Dnes asi o 3:00 v noci sa mi v pár minutach 2 krat stalo,ze hra lagla a spadla v gr.Prisiel som o odmenu za 2 guardov.
Nebyla náhodou ve 3 údržba?
Zdar udrzba má být 13.5. od 3:00 do 11:00,ale nevím,jestli ráno nebo večer.
Rano... Jako vzdy.
@tabletofon
@tabletofon
Tak konečně z dropu další DoD, ovšem zase takovej odpad, že by jeden brečel - 2100dps, area damage a mana regen, uch jo No ale na RIP jsem připraven, v těch GR45-47 co jsme lítali pasivky nebyly nic neobvyklého