Mrtvolky - HC crew
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Tak to GZ, má pozice už je ohrožena :-)) Já právě myslel, že bych testnul tu Natálku, ale když mi to nepůjde, tak klidně vemu Maru. Když jsem byl s Vámi naposled, tak jsme právě s Blackem a Frozenem dali 48 a 49 utekla kvůli blbému RG. Tak uvidíme jestli se to nějak sejde.
Ani tu druhou kuši nemám :-/, ale to napadá, dříve jsem všechny one handy šrotoval a od patche hraju DH málo, kvůli sezóně, kde ho nemám. Přemýšlím jestli do party nebude lepší Cold ROV, protože Stampade je naprd v partě. Tak jedině Anathema nebo Cold.
Ani tu druhou kuši nemám :-/, ale to napadá, dříve jsem všechny one handy šrotoval a od patche hraju DH málo, kvůli sezóně, kde ho nemám. Přemýšlím jestli do party nebude lepší Cold ROV, protože Stampade je naprd v partě. Tak jedině Anathema nebo Cold.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
Uvidím, zda dneska nebudu opět uspávat . ehm. teda uspán
Včera mě malá utahala a po spuštění hry jsem na obrazovku čuměl jak právě vyvoraná myš a šel jsem si v zápětí lehnout do postele.
Včera mě malá utahala a po spuštění hry jsem na obrazovku čuměl jak právě vyvoraná myš a šel jsem si v zápětí lehnout do postele.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... určitě anathema, v partě se stampade nehraje a většinou se bracery a shouldery mění za aughild nebo jak se tomu nadává :-) ...
Tak já mám fear WD a babacho (KarelKiller) má support cruse, ale oba nemáme zrovna moc natrénováno V našem klanu už se to nevyužije, o DH tam už po patchi člověk ani nezavadí, všechno se to točí
Přihlášku do fusekle jsem mrsknul včera
Přihlášku do fusekle jsem mrsknul včera
- Stanley
- Minion of Destruction
Zrovna vcera jsem nad tim premyslel a docela by se siknul ww barbar, normalni moby kraji jako nic a na elity a single target by bylo DHcko. Nekoukal jsem na zebricky, ale kombinace DH, Barb, FearWD a treti dmg nebo support Crus by mohlo byt fajne. Bohuzel barbara mam jen na sezone.
No já bych s barbem teda na 45+ ještě v partě asi nešel jako to dh je stranou a crus má hodně velký defense ale ten barbar aby na tu dmg co má dh stačil by musel jít hodně do dmg a to je pak co rána to rip a když je tam nějaká otevřená mapa nebo víc uliček od kud najednou něco přijde tak nevím nevím ale neriskoval bych to.
- Stanley
- Minion of Destruction
Nasadi Lightning Ancienty na redukci a k tomu neni problem s dobrou dmg udelat 60-80 mio toughness, respektive dvojnasobek s Ancienty. Takze no problemo a hlavne moby budou ve fearu. Skoda, ze ho mam na sezone, vzal bych ho.
Tak jsem dal v tom simulátoru kadale 500,000 shardů a z toho bylo 6 kukri z toho jedna Ačková a ta padla na čísle 426,650 shardů takže Frozene přeji ti vážně mnoho štěstí
Predy, je tohle btw vubec povoleno? Abyste neskoncili s perm bany...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
http://fightingdragonswithtaylorswift.com/kadala/DEU píše:Predy, je tohle btw vubec povoleno? Abyste neskoncili s perm bany...
Aha . Ja si to spletl s tim jak v bounties potkas gem hordera a pak v townu otevres co nejvyssi gr...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Hm, tak na tom simulátoru jsem dostal svojí první kukri! zastavilo se to na čísle?.... 9300 shardů.....
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
lidi nedáme dneska dokupy partu na ty ubery? idálně kolem osmé max
složení já, klasik, mdmt a +????
mám nějaký mašinky a nějaký klíče v truhle, už bych chtěl proměnit těch 100fs na 10fs
PS: ten simulárot je super dává úplně stejný s*it jako normálně (kua já chci wastes allres boty - edit: padly po 6000 shardech v simulátoru to je bolest)
složení já, klasik, mdmt a +????
mám nějaký mašinky a nějaký klíče v truhle, už bych chtěl proměnit těch 100fs na 10fs
PS: ten simulárot je super dává úplně stejný s*it jako normálně (kua já chci wastes allres boty - edit: padly po 6000 shardech v simulátoru to je bolest)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
Kua, nějaký mašiny mám, ale dřív jak v devět ... a to si možná ještě fandím ... to nevidím. Co ty na to?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... já budu kolem 20h na značce, mašinky mám teda zatím jen 3, ale jednu ještě nalovím, tzn. jednu sadu dohromady dám ...
Klidne dam s vami, dnes mam po delsi dobe odpoledne volno.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Kybyby vám někdo chyběl, tak já mám taky nějaký klíče volný.
Ja klidne dam znovu. Vcera jsme ucraftili asi 7 amuletu a nektere byly i pouzitelne
A soucasne dekuji mdmt, ze me pred spanim helpnul s modrymi
A soucasne dekuji mdmt, ze me pred spanim helpnul s modrymi
Naposledy upravil(a) DEU dne 12.05.2015, 13:01 hod., celkem upraveno 1 x.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jo ti ubeři hlavně s váma DH to je fakt legrace, chce to jen mraky klíčů zase nafarmit
když nebude nikdo online tak se nato vrhnu s tou speed bárbi to jde rychle (musel jsem se smát když Deu napsal že mě nemůže dohonit )
když nebude nikdo online tak se nato vrhnu s tou speed bárbi to jde rychle (musel jsem se smát když Deu napsal že mě nemůže dohonit )