Otázky a Odpovědi
A proč jsi se nezeptal v Sekci Konzole?? Teď už je to jedno, ale odpovědi by ses dočkal asi mnohem jednodušší cestou,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: Otázky a Odpovědi
Nechtěl sem zbytečně zakládat téma, když je tu tahle sekce otázek a odpovědí. Tak snad to zas tolik nevadilo ;-)
Měl jsem na mysli http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=141
Máme tu totiž celou Sekci pro konzolisty.
Nejde o to jestli to vadí, ale že ti co ti chtěli pomoct jsou zmatení o co jde..
Máme tu totiž celou Sekci pro konzolisty.
Nejde o to jestli to vadí, ale že ti co ti chtěli pomoct jsou zmatení o co jde..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
Já to nemyslel zle nic proti konzolistům, to nééé, spíš, že nevím jak to tam chodí, tak bych ani nevěděl jak odpovědět .Ayreas píše:To je mi jasný, proto sem to záměrně neuváděl, jinak bych se žádne odpovědi nedočkal :-DSeton píše:Aha no tak to melo byt receny na zacatku, ze se jedna o PS4, to bych ani neodpovidal
Tak ať se daří a dropy jsou ti nakloněny
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
DrSma: jj pochopil sem to neboj a koukal sem, že si tam nově přidal taky Otázky a odpovědi, takže díky
Seton: děkuji, tobě též
Seton: děkuji, tobě též
S patchem 2.2 přišel i bug v podobě, když hraju a mezitím někdo přijde online, offline atd .. pak odejdu do hermího menu a začne mi to po sobě ve hře vše zpětně vypisovat a vyblikávat ? Proč to nehotfixnuli ?
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
To je dobry a otravny ulet Mohli by to opravit...U nekterych mi to nekolikrat napise,ze jsou online a ze ne atd.
Hotfix? Vy jste se zbláznili? Půl roku budou hrát mrtvýho brouka, pak půl roku radit že si máte nainstalovat aktuální ovladače, půl roku slibovat fix, půl roku testovat na PTR, a nakonec to hodí až do příští expansiony aby lidi měli důvod si to koupit
R.I.P. 27.3.2014
Ahoj kdy konci sezona 3 ? diky za odpoved tento vikend jsem teprve zacal
Achievements: 7400 (92%)
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Mas cas, myslim, ze jsem nekde cetl neco o 100 dnech... Ale uz nevim kdy zacala
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
Ahoj lidi, nevíte někdo kolik +- stahuje/uploaduje diablo dat při normálním hraní (řekněme za hodinu) ?
Ptám se kvůli připojení přes "mobilní hotspot" kde jsem datově omezen, popř jestli s tímto připojení má někdo nějakou zkušenost? díky
Ptám se kvůli připojení přes "mobilní hotspot" kde jsem datově omezen, popř jestli s tímto připojení má někdo nějakou zkušenost? díky
ja obcas hram cez O2 net kde je 250 MB denny limit a za cca 5-6 hodin to dam:D D3 ,mail a web
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Na D3 je potřeba stabilní připojení. Což se o českém mobilním netu rozhodně říct nedá. Počítej s lagama a na HC zapomeň.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Neni uplne pravda... Je to o operatorovi a hlavne miste kde hrajes. Samozrejme souhlasim, ze je to o hubu, ale zaroven jsem uz pres mobil nahral dost hodin na HC.
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
Na HC se tímto připojením pouštět stejně nehodlám , každopádně dík lidi za info.
Zdravím.
Můžete mi někdo poradit zde má vliv element zbraně na výsledný DMG?
Např: Budu používat předměty s bonusem +% phys. dmg a zbraň kterou nosím má třeba (1200-1800 cold,holy,poison,fire....)
Snad rozumíte mojí otázce.Předem děkuji za odpovědi.
Můžete mi někdo poradit zde má vliv element zbraně na výsledný DMG?
Např: Budu používat předměty s bonusem +% phys. dmg a zbraň kterou nosím má třeba (1200-1800 cold,holy,poison,fire....)
Snad rozumíte mojí otázce.Předem děkuji za odpovědi.
Myslím že element dmg zbraně se nepočítá do dmg skillu jaký jedeš
Já si to právě myslím taky ale už jsem potkal spoustu chytráků kterým když jsem shiftnul zbraň co mi padla tak tvrdili že je mi na prd protože má poison dmg...
Nepočítá už dlouho, dřív byly nějaký pochybný čachry s black dmg nebo spouštěním cold efektů přes dmg typ zbraně, ale už dlouho je to jedno, co máš za element na zbrani...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !