Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
snad budu dneska večír ještě bych si rád zahrál před dovolenou, doufám že tu za ty dva tejdny všici nezrakvíte a až se vrátím budete mít komplet áčkový gear, gemy na l50 a parádní HF amulety
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
ps nemáte někdo zkušenost s nějakou pásovou bruskou? rád bych si pořídil, ale nechce se mi zrovna 2x vybírat zajíce v pytli...
původně jsem měl v záměru koupit tuto:
http://brusky.heureka.cz/bosch-pbs-75-ae/
nebo
http://brusky.heureka.cz/makita-9911/
ale u boshe se upevňovací háky ke stolu pohybují +- okolo 300 kč, kdežto u makity je to 1500... což mi přijde přemrštěný...
mám to spíše na hobby, tzn. neživím se tím, ale rád si dělám věci ze dřeva do domácnosti a na zahradu a broušení kotoučema a následně vibračníma bruskama je fakt otrava...
ale podle recenzí by nemusela být špatná ani http://brusky.heureka.cz/einhell-rt-bs-75/ a mohla by za ty prachy stačit... ale zřejmě se nedá dát do stacionární polohy....
původně jsem měl v záměru koupit tuto:
http://brusky.heureka.cz/bosch-pbs-75-ae/
nebo
http://brusky.heureka.cz/makita-9911/
ale u boshe se upevňovací háky ke stolu pohybují +- okolo 300 kč, kdežto u makity je to 1500... což mi přijde přemrštěný...
mám to spíše na hobby, tzn. neživím se tím, ale rád si dělám věci ze dřeva do domácnosti a na zahradu a broušení kotoučema a následně vibračníma bruskama je fakt otrava...
ale podle recenzí by nemusela být špatná ani http://brusky.heureka.cz/einhell-rt-bs-75/ a mohla by za ty prachy stačit... ale zřejmě se nedá dát do stacionární polohy....
Dorazim mezi 7.-9. a pojedu tak do 11:30 neb mam pred sebou pracovni vikend.
A prosim ostatni team mates dopredne o pomoc s modrymi, kterych mi zbylo po rollech m6 a ostatniho pouhych 5 ks
A prosim ostatni team mates dopredne o pomoc s modrymi, kterych mi zbylo po rollech m6 a ostatniho pouhych 5 ks
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... kdyby se nekdo chtěl podívat, jak přesně se to hrát nemá, tak prosím :-)) ... 44 solo RG RIP :-) ... https://youtu.be/VOWHMxtvZAM
RIP. Jen opravdový fajnšmekr si svůj funus nahrává. [VICTORY HAND]
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
1. ten marauder set fakt nedava zadnej dmg
2. hrdinstvi se v tehle hre nevyplaci
3. moc krasnej vault do toho teleportu
2. hrdinstvi se v tehle hre nevyplaci
3. moc krasnej vault do toho teleportu
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
RIP, moc dobre chapu, ze se ti nechtelo utikat po pasivce... been there :-)))
-
- Minion of Destruction
... tak já to natáčel, protože kluci psali v chatu, že by to chtěli vidět, že ripnu jsem úplně neplánoval:-) ... a hraní na hrdiny - ono to tak úplně extra není, ten char měl víceméně průměrnej equip a mě ta hra na hraně prostě baví ... opruz je znovulevelování gemů + mraky matroše co je v háji (díky moc hlavně DEU za pomoc s farmením modrejch ), ale jinak GR na hraně je důvod proč tu hru ještě hraju ... jo příště u pasivky asi vypadnu, protože kdybych nebyl debil, tak tu 44 dám třeba v pohodě dneska, ale po bitvě je každej generál a radši sem tam ripnu, než běhat pořád dokola T6 ... navíc co , tak bych ripnul na 45,46 nebo prostě o něco výš, než na 44, ale efekt by byl stejnej :-) ...
Rip. Je skoda, ze jsi to nedotahl, protoze chybelo vazne malo a cely rift si jel az na ty dva procy pred rg paradne. Tenhle rg je celkem hratelny, mel jsi trochu smulu ze jsi ho nedostal v predchozi lokaci ale v realm of the banished, kde se blbe manevruje. Ale asi bych ve tve situaci udelal to same a pokusil se ho dodelat. Za modry nedekuj mam dlouhodobou praxi v zasobovani hulka [emoji2].
Ber to jako splaceni dluhu za ogearovani me po tom mem ripu lagem minuly tyden.
Ber to jako splaceni dluhu za ogearovani me po tom mem ripu lagem minuly tyden.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Zdarec hoši chci Vás jen upozornit, že od 17.5. na nějakou dobu končím s Diablem. 17. jdu do práce 18. budu v Praze a o půlnoci z 18. na 19. budu na půlnočním prodeji Zaklínače a pak, už se ponořím do světa severních království a dokud nezabiju divoký hon tak mě tu nikdo neuvidí navíc než dohraji Zaklínače doufám, že už bude čeština na Pillars of Eternity a to mi zabere dalších minimálně sto hodin takže tímto chci říct, že pokud budete potřebovat cruse na vysoké gr tak mi napište sem a nějak se určitě domluvíme ale hrát už budu vážně jen zřídka kdy
-
- Minion of Destruction
.. tak to nás tu bude myslím docela dost, teda půlnoční prodej neřeším, ale jinak zaklínače mám předobjednanýho a než ho dobraju, tak diablo nezapnu :-) ...
- Frozen
- The Butcher
taky ho mám předobjednaného, ale než ho spustím, tak musím dohrát ještě jedničku a dvojku , takže mi to bude trvat o něco déle než Vám
-
- Minion of Destruction
... jinak něco na zasmání, včera jsem zjistil, že jsem úplně, ale úplně blbej :-)) ... celou dobu jsem jel ten Natálkovej buil, kterej je čistokrevnej fire s ramenama i amuletem na physical ( takže dmg o 40% nižší ) ... tzn. i tu 45-47 jsem s tím šel a přesto dmg nebyla špatná ... po přehození na fire musím konstatovat, že ta dmg je brutální ... usóloval jsem 43 za nějakejch 13 minut a to jsem 3x procnul a 3 minuty stál ve městě ... tzn. do party to bude fakt zajímavý, takže pokud by jsme se ještě před zaklínačem slezli, tak bych rád vyzkoušel full party :-)) ...
Klidně mužem. Mám na malou §, takže spoustu času.
- Frozen
- The Butcher
Mno já jsem pozapomněl na jednu věc a to snížit CD na psi, takže možná toho bosse udržím po celou dobu na uzdě. Případně toho bude dělat opravdu minimum. Jinak dneska budu v pauzách u hokeje a možná po něm. Ještě bych mohl vyhodit piranhado a dát si haunt, pokud bude Predy
-
- Minion of Destruction
... jj dneska to vidím jedině po hokeji :-) ... a piranhado bych nechal, čím víc hromádek , tím líp :-)) ...
Čus no já zítra jdu brzy do práce a bude ten hokej takže nevím kdy to chcete spáchat já tu do půlnoci nebudu když vstávám ve tři ráno ale jako šel bych rád
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Tak jsem se včera na popud mdmT rozhodl odložit sentry, rozloučil jsem se těsným úspěchem na GR 47, a dát přednost ROV. K mému překvapení jsem měl v truhle téměř komplet gear. Pouze ramena mám z nouze, Natálka zbran je stará bez +ROV dmg, ale anci a nemám Calamitu, jinak je to myslím OK. Profil není úplně aktuální, dělal jsem to dnes ráno. Jak jste vy na tom s útokama na GR 49 a dále? Tyto víkendové večery budu mít pařící, tak pokud by jsme složili partu, tak bych šel. Potřebuju trochu dostat do ruky skill na jinej build, ale jinak jsem připraven.
-
- Minion of Destruction
... já to včera vytáhl na 46 :-) ... sice teda za 14:49, ale bylo to zase s 3 procama, tzn. i těch 47 by mohlo být naprosto reálných ... myslím, že kdyby jsme se slezli v nejsilnější sestavě, tak reálně musíme dát i 50 ... pokud dáváš se sentry 46-47 a navíc budeš mít ode mě všechno pod markou, tak ta dmg musí být brutální ... naposledy jsme relativně těsně nedali 47 a to jsem měl celou dobu blbej element ( phys místo fire , tzn -38% dmg ) ... jinak pak jsem si krásně zahrál s Blackem, dali jsme 48 i s pěknou rezervou a hra to byla fakt parádní :-) ... tedá já mu tam spíš zavazel, ale královsky jsem se bavil :-) ... A jako odměna mi v posledním riftu padl krásnej Restraint nebo jak se ten ring jmenuje :-) ...
Stanley a na solo není nezbytně nutná calamity, jezdí se i ta kuše +fire ( nevím název ), sólo to vyjde prý dokonce o něco líp než marka ...
Stanley a na solo není nezbytně nutná calamity, jezdí se i ta kuše +fire ( nevím název ), sólo to vyjde prý dokonce o něco líp než marka ...