Natálka nám pěkně vystrkuje růžky a GR52+ se stává realitou

Stampede strike(Solo GR 52+, Party GR- moc se nepoužívá-stampede rozhazuje moby)
Build zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/54010170.
Skills:
Strafe/Ici trail - Proč Cold strafe ve fire buildu? Protože DMG Strafe je obecně poměrově tak malá, že skill slouží pouze pro snížení CD u RoV. Cold varianta se mi při testech jeví lépe skrz CC, zanecháváte za sebou ledovou stopu, která zpomaluje moby a tím pádem dává lepší podmínky pro útěk při průseru

Evasive fire/Focus - Další cold skill v této fire specifikaci

RoV/Stampede - Společně s bestií z pásku (viz. sekce "Gear") hlavní DMG dealer buildu. Strafe+Evasive je schopný tento skill resetovat natolik, že ho házíte každý 4s což je opravdu prasárna. Můj Stampede zatím dává počáteční crit za 5-8 miliard a následné bombardování průměrně za 300-500 mega. Stampede moby odhodí (knockback) což spustí CC efekt na zasažených mobech a tím pádem proc BotT gemu a hlavně udržuje dostatečnou vzdálenost mezi vámi a smrtí.
Preparation/Punishment - co dodat, build žere strašné množství hatered, takže jeho doplnění je potřeba.
Vengeance/From the Shadows - Používám jako další CC skill, mrazí skvěle

Companion - Tady je volnost, osobně používám kance na tankování a bonus to toughnes, ale může být i Wolf na agresivnější variantu nebo Bat na hatered.
Steady Aim, Ambush, Awareness, Single out (Balistic pokud jedete fire runu Strafe) - Kromě Awareness jsou to vše pasivky maximalizující dmg output. Ambush exceluje s bestií z pásku a Single out u RG.
Gear:
Ruce,boty,chestka,helma,kuše (nová), gatě od Natálky

Ramena:Buď aughid, nebo Skeleton paudrons pro lepší přežití. CDR-RoV-Dex-Vit
Brancery: Aughid nebo Strongarm. Strongarm varianta je lepší pro dmg, protže RoV spustí knockback a tím pádem i brancery

Ringoše: Focus+Restraint. Prakticky nenahraditelný pár prstenů...můžete zkoušet variace RoRG+Nat, RoRG+Unity, Nat+Unity, Nat+SoJ, RoRG+SoJ...marně...F/R je prostě na dmg nepřekonatelný

Pásek: Crashing rain! Společně s RoV Váš hlavní DMG dealer!! S páskem co mám v profilu (Non-A) probíhá One-Shot elit i v GR38 !! Snažte se RoV vždy dobře zacílit, jakmile bestie z pásku nemine, je vymalováno na jeden hit a můžete se vesele posunout dál

Zbraně: Nová Natálčina kuše (má +%RoV skill),CDR a co nejvetší dmg samozřejmě (bez AS). Jako offhand je tu Calamity. Její výhody asi nemusím psát, 20% je 20%

Amulet: Nejlépe Ess of Jordan (pull) nebo Hellfire. Haunt of Vaxo je taky supr. Díra/Crit/Crit/+%Fire nebo Dex (osobně preferuju Dex)
Gemy:
BotT : Spouští ho IcyTrail, Stampede a Zeis, takže dmg výhoda.
Zeis : Stampedem si věci udržujete od těla, takže dmg bonus z něho je a navíc má stunt, který procne BotT a zajistí trochu toho CC.
Taeguk : Se Strafe se udržuje velice jednoduše, na dmg asi lepší gem není (na NonS).
Gameplay: Strafe udržujte tak, abyste držely stack Taeguku a snižovaly CD RoV, nejlépe non-stop s prokládáním Evasivem. Já to řeším tak, že Strafe přes myš jedu neustále a do toho to přerušuju (shutterstep nebo tak nějak se tomu nadává) Evasivem. Strafe a Evasive je potřeba hlídat kvůli bonusu z prstenů! RoV by jste měli mít nabito každý 3-4sec nebo méně (u mě funguje). Neodpalujte bez obou bonusů F/R prstenů, je to obrovská ztráta dmg.
TL/DR: Vynikající build na Solo! Náročnější na hraní, ale přece by vás nebavilo jen držet jedno tlačítko

FAQ:
Q: Spouští Stampede CC efekt na mobech?
A: Ano, díky tomu procne BotT, Strongarm atd.
Q: Nemám F/R set, nějaká náhrada?
A: Na T6 cokoliv, na nižšíí GR (35+) Nat+Element prsten nebo Nat+Soj, na vyšší GR (45+) náhrada neexistuje.
Q: Důležité staty na gearu?
A: CDR-->RCR-->Crit/Crit-->Dex-->Vit-->Res
Q: Follower?
A: Templář s Azurewrathem+Freeze of deflection a Ess of Jordan.
Q: Setone, jsi příčetný nebo máš nějakou psychickou poruchu?
A: Nejsem, ano mám jich dost

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Další build je čistě do party a na solo je nepoužitelný. V partě musí být minimálně supp WD s fearem a pyraňádem. Na partu je dost specifický, ale jeho DMG je prostě k nezaplacení.
V základu je stejný jako předchozí build(Stampede strike), jen se změní některé skills a minimum gearu. Vypíšu tedy pouze změny oprti předchozímu buildu.
B-52 peacemaker( party only, GR?? - netestováno)
Skills - změny oproti Stampede strike buildu:
RoV/Anathema - DMG této runy je naprosto prasácká, to se ani jinak napsat nedá

Rapid fire/Bombardment - Změna oproti Strafe. Vzhledem k tomu, že parta (WD+tank) drží moby od Vás, můžete si dovolit zastavit a chvíly stát. Bombardment dobře snižuje CD RoV a navíc do skupinky sází dost granátů na to, aby udělali i nějaké to dmg (v solo testu cca 70mega jeden granát). Samozřejmě granáty z RoV+bestie z pásku stále hrají první housle

Companion/Bat - Tady určitě Bat. Rapid fire je na hatered ještě náročnější než Strafe.
Vengeance/Seethe - Hatered...opět.
Místo Single out pasivky nahodit Granadier. Jak Rapid tak RoV hází granáty

Gear:
Změna jen na ramenech a brancerech. Tady buď Aughid, nebo kombinace Skeleton paudrons a Reaper´s.
Build je z velké části okopírován z Diablofans.com, ale tam ho bohužel autor smazal, takže jeho jméno neuveřejním (už ho nevím)

Build je pro mě zatím jen teorie a je potřeba pořádně testnout (gear mám) a nejlépe se zkušeným FearWD v partě!!
Tímto apeluji na Buchise a Yaku : Poďmě to zkusit vytáhnout na GR50+ a uvidíme