HC Poetarum
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
lidičky doporučuju a) wd strašáka - neutralizace affixů elit, prostě nemá konkurenci a k němu pak za b) cruse buffera a výrobce kuliček
k nim pak dh / wiz dle libosti, kteří to budou smažit
k nim pak dh / wiz dle libosti, kteří to budou smažit
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Re: HC Poetarum
Díky za rady pane.Dnes to preberieme WD u nás nikto nejde kto by sa na neho dal chlapi?Ja som ortodoxný Wizzard od RoSka.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já myslim že to dopadne jak kdysi s tou 41 3x dps +monk u nás se to šmrdlá dost svérázně and i love it nah nah nah nah
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
Prosím o preklad do slovenčiny - u nás se to šmrdlá dost svérázně.
Ďakujem
Inak sorry ľudia ale ten chat od Blizzu je proste hrozný.Takže ani neviem kedy sa kto prihlási nakoľko mi od patchu a installu Win 8.1 (neviem čo z týchto dvoch vecí to zapríčinilo) ukazuje ludí čo sa prihlásia a ich Achievy alebo čokoľvek až keď leavnem hru.Pozorujete niečo podobné?
Ďakujem
Inak sorry ľudia ale ten chat od Blizzu je proste hrozný.Takže ani neviem kedy sa kto prihlási nakoľko mi od patchu a installu Win 8.1 (neviem čo z týchto dvoch vecí to zapríčinilo) ukazuje ludí čo sa prihlásia a ich Achievy alebo čokoľvek až keď leavnem hru.Pozorujete niečo podobné?
u nás sa to drví/škrabe dosť svojrázne .... no cywe ta slovenčina je ťažká ako prasa
Hosi vcera takova mala farma GR, docela good ... co dneska? od 19 jsem na to rdy ...
Jojo, fajn to bylo, pořád jsem chtěl nadávat Divimu, co je tak vzadu a neutočí s náma na tý GR35, než z něj pak vylezlo, že má jen dva kousky talrashy a jednoho fireho, takže jen tu jednu nepoužitelnou pasivku, která mu právě procla :o) (protože nás den předtím xko tlačil do vyšších GR, tak D RIP, což nebyl jedinej, tuším, že jsi x takhle vyhecoval ještě někoho ne? :o). Já už se ale nenechám, nechci to pořád farmit dokola, nejdřív pořádně o richard gearovat a teprve potom rakvit ve velkém stylu :o).
Jinak xko - v českém překladu, že to hrajeme "v dobrém" tak nějak nijak, i když napohodu a nehrotíme to - prostě kdo co chce.
Dnes bych měl být taky po 19, venku je hezky, takže běhání a cvičení.
Zdar a sílu koulaři!
Jinak xko - v českém překladu, že to hrajeme "v dobrém" tak nějak nijak, i když napohodu a nehrotíme to - prostě kdo co chce.
Dnes bych měl být taky po 19, venku je hezky, takže běhání a cvičení.
Zdar a sílu koulaři!
Tak se hlásím do soutěže o nejtrapnější smrt. -_- Někdy si říkám, jestli je to fakt možný, nebo sem opravdu takovej idiot.. -_- Čekal sem, že to zrakvím někde v solo riftu.. Ale, že to bude na T6 a proti 1 packu champů? .. Panečku.. To sem opravdu nečekal.
Pěkné ne? https://youtu.be/CM0VhqJMTRA
PS: Ty fire chainy trochu koušou..
Pěkné ne? https://youtu.be/CM0VhqJMTRA
PS: Ty fire chainy trochu koušou..
Naposledy upravil(a) Gviny dne 22.04.2015, 09:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Mam ten odkaz zaheslovanej...
Už by to mělo jet.. Můžeš se mi zasmát To bude tím, že sem si před hraním nepřečetl básničku
Kurdek, to je mi líto, RIP, barba jsi už měl masakroidního. Greed a frozen + chain - to jsou nepříjemný afixy :o)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
RIP Frozen je hnusnej affix
jinak mě ta smrt nepřišla zas až tak směšná, už sem viděl horší
jinak mě ta smrt nepřišla zas až tak směšná, už sem viděl horší
- xpandelx
- Gorebelly
RIP pane...Dnes budem nahrávať gameplay asi aj ja nakoľko sa chystám na GR 40 sólo...
Tak ještě, že jsem se včera posilňoval ethanolem, pač ty pasivky mi docela lítaly a bylo mi to jedno :o). Jinak jsem se včera nechal navést do toho strašáka, takže udělam gearovací základ a pak mi budete muset tahat za ručičku pánové, než vám to začnu stunovat...
- dawemorraless
- Na-Krul
Monk vymyšlen myslim že by to šlo i bez wd a crusseeee jen 3 věcičky chybí pofarmíme
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
Nazdar bazar.GR sólo 41 pokorený Včera úplna pecka Kryon,Detox palec hore nasmial som sa riadne boli to proste parádne runy.Ako GR 42 a elita pri vchode úžas Tá hra ma baví čím ďalej tím viac.Pofarmíme Dawe/Kryon vidíme sa v sanctuary...Jop Kryon obetuj 2-3 stovky a kúp si prosím mikrofón ktorý pichneš do NTB na 100% je to z toho dnes som trochen googlil.Akýkoľvek šuviks postačí...ten môj je z TESCA
Naposledy upravil(a) xpandelx dne 23.04.2015, 08:19 hod., celkem upraveno 2 x.
- dawemorraless
- Na-Krul
Mno já budu častějc od neděle trénink v hosku máme út čt + sem tam něco ...tak na to vlítnu konečně ale budou potřeba noob T6 rifty
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
za to já to asi emoquitnu ... hra mě začíná celkem nudit, času je málo a hraju to více-méně jen, že u toho hlídám malou. S málem času je solo sezona tak trochu o ničem - od startu už jsem 66lvl za 20hodin (z toho tak 6 idle). Tak to nějak doklepu na 70 a půjdu se asi vorazit do nějaký jíný hry - tahovky.
Wulfe, měl jsi se nechat boostnout, to už bys za 20 hodin hrál s námi... Chápu, že si to chceš projít sám a že nemáš moc času, ale to se právě takhle musí kompenzovat, když máš kolem sebe noulajfy.
Xko mikrát někde mam, tak to tam píchnu, nebo spíš se podívám po nějakým, co je do sluchátek - pecek. Při tom mém rapl hraní bych si tou tyčkou mohl vypíchnout taky oko, až sebou začnu mrskat. Ale je zajímavý, že dřív to nedělalo a bylo to ok.
Dawe určitě udělej monka, toho mam radši, ale budu mít i strašáka, když nebudeš, poslední dobou to trochu flákáš :o) a popravdě jsem na něj i zvědavej. Snad mě tank zase chytne, ve vanile jsem ho jel do 100 plvl pořád a bavil mě, ale jak člověk ochutná to dps že může dávat, tak už se nerad vrací. Uvidíme...
Každopádně to TS i hra mi teď moc baví, ubera ne :o).
PS: když jsme expili jak začla sezona, tak jsme začali v 18:00 a končili na 70 v jednu tuším. Najlepší bylo dělat bounty, pže z toho byly klíče, který člověk pak zdělá...
Xko mikrát někde mam, tak to tam píchnu, nebo spíš se podívám po nějakým, co je do sluchátek - pecek. Při tom mém rapl hraní bych si tou tyčkou mohl vypíchnout taky oko, až sebou začnu mrskat. Ale je zajímavý, že dřív to nedělalo a bylo to ok.
Dawe určitě udělej monka, toho mam radši, ale budu mít i strašáka, když nebudeš, poslední dobou to trochu flákáš :o) a popravdě jsem na něj i zvědavej. Snad mě tank zase chytne, ve vanile jsem ho jel do 100 plvl pořád a bavil mě, ale jak člověk ochutná to dps že může dávat, tak už se nerad vrací. Uvidíme...
Každopádně to TS i hra mi teď moc baví, ubera ne :o).
PS: když jsme expili jak začla sezona, tak jsme začali v 18:00 a končili na 70 v jednu tuším. Najlepší bylo dělat bounty, pže z toho byly klíče, který člověk pak zdělá...
- xpandelx
- Gorebelly
https://www.youtube.com/watch?v=H5_B9ylvH28 - Nejaká ta inšpirácia fagani