Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP ty jsi bez modrýho? tak to už je napováženou, dneska bych měl bejt tak můžeme jet farmu t6 na matroš, z toho co jsme posbírali posledně jsem udělal dvoje bracery a jsem zase nasuchu, v gr se toho bohužel moc nepobere
já stále čekám na odpověď poskytovatele, pokud to bude blbnout dám večer přednost nsdap na čt2
já stále čekám na odpověď poskytovatele, pokud to bude blbnout dám večer přednost nsdap na čt2
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... RIP, fakt to byla blbá smrt a byl to opravdu lag a ně takovej ten lag co mývá 80% lidí ... nebyla to jinak situace kde by bylo nutný umřít, byly to elity s arcane orbama a i přes strašidlo to asi 2-3 hodilo, ale dalo se tomu lehce uhnout, nicméně v lagu to byla konečná ... přitom přijít to 10s před a nebo 15s po, tak by tě ten lag nezabil, respektive v 99% toho riftu by jsi ustál i DC, prostě pech jako hrom ... já teda musím říct, že lagy taky nemám a za 2000h mi na DC umřela jedna postava a to bylo tak nějak, že spadly všechny servery ... bohužel ty vaše lagy jsou z 99% u vás a dělajíto ty wifiny, já mám internet sice relativně pomalej ( up/ down ) ale jsem přímo na optice a mám ho perfektně stabilní, tzn. na diablo ideální ...
RIP jsem viděl v přímém přenosu. Dva křižujíci arcany pod nohama si vybraly svou daň. Hned, jak ses z místa nehnul, mi bylo jasné, že přišel pan Lag nebo pan DC. Lagy mívám jen sporadicky a to většinou jen v případech, že je mají téměř všichni z důvodu nějakého technického problémů u Blizzu. Hold optika je optika.
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
Frozne, máš pravdu, tobě prostě nepadne a smutně koukat můžeš, jak chceš. Větší pravděpodobnost dropu má i můj S3 Barbar:-o
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Mno začínám přemýšlet, že mi spíše padne na wizzně, při mém štěstí (teda nepadne vůbec).... taky jsem 14 dní sháněl IK pásek na barbovi... utracených x tisíc BS a nic.... a padne mi za WD... trošku jsem to nepobral
Diky za podporu kuci. Lag prisel hned po otevreni pylonu. Stal jsem vedle nej a najednou tma. Dal jsem rychle mys nahoru a zmackl asi 3x vault a do toho busil do potionu. Tohle me uz nekolikrat pri lagu zachranilo. Ted bohuzel ne. Probral jsem se mrtvej u vstupu. Bylo to uplne to same co jsem mel v te 43 kdyz jsme ji v tom unoru dali. Proste 10 sekund tma a pak nazdar. Takze stehuju komp do obyvaku a pripojuji kabel
Ani tento d****** rip me neodradil od dalsiho hrani. Dam si ale asi chvili pauzu ve vysokych gr a pujdu tak tyden dva farmit matros a i zalohu na dalsi ripy...
Ani tento d****** rip me neodradil od dalsiho hrani. Dam si ale asi chvili pauzu ve vysokych gr a pujdu tak tyden dva farmit matros a i zalohu na dalsi ripy...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
R.I.P. Jsem zvedavej kdy pujdu ja. Dnes jsem zkousel 38 docela to slo a uz to vypadalo, ze to stihnu, ale koupil jsem jako RG Sand sandera nebo jak se jmenuje. Nestihl jsem to, nakladal mi sutry na hlavu, vyry a vse co umi. Natahl jsem si ho ke vstupu do patra, mel jsem tam pilon, ale na reduce cooldown. Diky tomu, ze jsem byl u vstupu, jsem ho skolil, ale 2.5 min po casu. Nu coz, treba priste.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
- Frozen
- The Butcher
Mno tak, abych nezůstal pozadu, tak jsem včera ripnul tu svojí tal wiznu
a bylo to jak jinak než na .......... to , že jsem kus vola
Takže nastíním situaci... šel jsem GR 36, 38, 40, 41 (182 rank) a chtěl jsem dát ještě 42....
Mimochodem bez unity viz. profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/Froz ... o/42239916 - sice tam není dead, ale je už po smrti
Tak k té situaci...
skočím do riftu s č. 42 a ihned u vchodu na mě vyskočí Vile Huntres (championi)
Co si pamatuju, tak měli Horde, Frozen Orb, illusionist a Shield... takže nic hroznýho, ale bylo to u vstupu, takže jsem nemohl moc manévrovat a vždy jsem naházel všechny spelly a jak se probraly a šly po mě, tak jsem utekl do města... takhle jsem to udělal 2x a zbylo jim cca 25% života, vlezu tam po třetí naházím všechny spelly a tlačím očima, aby už chcíply... už jen kousek vy potvory a jak tak sleduju jejich život... nesleduju, že na mě letí 5 takovejch těch jejich kuliček... resp ano vidím je, ale co, hlavně ať už chcípnou....
a jak to dopadlo? první koule, druhá a objevila se okolo mě jitřenka a třetí a už jsem se jak v metrixu vyhýbal té čtvrté a páté, které trefili zeď za mnou... problém byl ten, že to vyhýbání, nebylo vyhýbání, ale potácení se mé postavy k zemi, a ty potvory ještě žily!!!! zbylo jim tak 1% a já to očima nedotlačil
Takže jsem fakt hňup a jen jsem se zasmál. Každopádně budu chtít tal rashu sehnat znova, je to velice zábavný build.
a bylo to jak jinak než na .......... to , že jsem kus vola
Takže nastíním situaci... šel jsem GR 36, 38, 40, 41 (182 rank) a chtěl jsem dát ještě 42....
Mimochodem bez unity viz. profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/Froz ... o/42239916 - sice tam není dead, ale je už po smrti
Tak k té situaci...
skočím do riftu s č. 42 a ihned u vchodu na mě vyskočí Vile Huntres (championi)
Co si pamatuju, tak měli Horde, Frozen Orb, illusionist a Shield... takže nic hroznýho, ale bylo to u vstupu, takže jsem nemohl moc manévrovat a vždy jsem naházel všechny spelly a jak se probraly a šly po mě, tak jsem utekl do města... takhle jsem to udělal 2x a zbylo jim cca 25% života, vlezu tam po třetí naházím všechny spelly a tlačím očima, aby už chcíply... už jen kousek vy potvory a jak tak sleduju jejich život... nesleduju, že na mě letí 5 takovejch těch jejich kuliček... resp ano vidím je, ale co, hlavně ať už chcípnou....
a jak to dopadlo? první koule, druhá a objevila se okolo mě jitřenka a třetí a už jsem se jak v metrixu vyhýbal té čtvrté a páté, které trefili zeď za mnou... problém byl ten, že to vyhýbání, nebylo vyhýbání, ale potácení se mé postavy k zemi, a ty potvory ještě žily!!!! zbylo jim tak 1% a já to očima nedotlačil
Takže jsem fakt hňup a jen jsem se zasmál. Každopádně budu chtít tal rashu sehnat znova, je to velice zábavný build.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Tak to RIP, ale aspoň byla sranda ne :-)))) Bez Unity už to není úplně all right, ale prostě Focus a Restraint, to je věc :-))
Taky jsem takhle byl s TalWizznou na GR 40, dmg to má velkej, takže to padalo a začal jsem už skoro přemýšlet jakej další klíč dostanu. Byla elita, dostávala nářez, najednou mortar, pasivka... byla už skoro mrtvá, tak si říkám, dodělám jí a pak budu postupovat pomalu. Omyl, ona dodělala mě
EDIT: Teď jsem tam už pro jistotu dal dva kusy Firebirdu
Taky jsem takhle byl s TalWizznou na GR 40, dmg to má velkej, takže to padalo a začal jsem už skoro přemýšlet jakej další klíč dostanu. Byla elita, dostávala nářez, najednou mortar, pasivka... byla už skoro mrtvá, tak si říkám, dodělám jí a pak budu postupovat pomalu. Omyl, ona dodělala mě
EDIT: Teď jsem tam už pro jistotu dal dva kusy Firebirdu
- Frozen
- The Butcher
JJ ten FB je fajn, ale ono kdybych byl zvyklý hrát s Talisman of Aranoch (cold tě healuje)... tak jsem před tím frozenem neutíkal...
-
- Minion of Destruction
... jj to jsem si hned říkal, ale ty radši sázíš na naše s lotyšema, na holanďany s turkama a tak :-))) ... jinak RIP, čte se to pěkně, jen škoda, že je to rip ...
RIP. To byl dost na h**** rip. Ale podobny jsem to mel pred tydnem s tim svym mainem. Take jsem rg tlacil ocima dolu a pak dal on dolu me Jinak diky dnes za farmeni a levelovani gemu. Uz jen boty a m6 je opet komplet A ten wh co mi padl je nadhernej!
Jsem na ceste z prace. Doufam, ze propukne nocni diablo sichta
-
- Minion of Destruction
... já bych měl být +/- v tradiční čas, navíc dneska snad i s vínečkem, takže pokud jde o mě, tak můžeme cokoliv:-) ... můžu vzít buď DH a nebo strašit, ale straším oproti frozenovi blbě, takže bych asi radši to DH :-) ...