Patch 2.2.0
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Já myslím, že ty trialy zruší až po sezóně...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: Patch 2.2.0
To musi byt extremny buff , ale vazne tusim davali rollbacky na acc co exploitnuly
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No jednoznačně ne na všech...gabynator furt hraje jakoby nic..snad ale boží mlýny ho nakonec semelou
Pani myslite si ze ten modri goblin je zamer alebo je to bug ktory bude zachvilu opraveny ?
Jak to myslíš? novej goblin je samozřejmě záměr ale nějaký bugy na něm byly...Nerozumět otázka tvůj kmen
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Modrý goblin je záměr jen byl na něm bug, že někdy si ho zabil na 1 ránu bez rozdělení a nic z něj nevypadlo, ale to už je opravené.
aha som myslel ze je bugnuty lebo pri zabijani a jeho rozdeleni sa mi hra ako keby lagla a zrazu tam lezi 3 - 12 leg,set veci a mrte matrosu tak som uvazoval ze ci to neni nahodou bug.
Dlouhý lag 2 - 25 sec. byl bug a velký drop takéVendetta píše:aha som myslel ze je bugnuty lebo pri zabijani a jeho rozdeleni sa mi hra ako keby lagla a zrazu tam lezi 3 - 12 leg,set veci a mrte matrosu tak som uvazoval ze ci to neni nahodou bug.
Já mám jiný dotaz potkáváte někdo gobliny kteří otevírají portály z kterých vybíhají mobové, ten goblin byl na PTR, ale v normální hře jsem ho ještě nepotkal škoda jestli ho odstranili.
Jojo, já ho potkal už několikrát
Neviete prečo včera zhodili server? Dúfam že neopravovali tie lagy čo som mal...
Hurá!Konečne ich napadlo mnoho kameňov dať vylepšiť naraz a nemusime čakať ako trti aj par minut!
jojo, docela malá, ale dost život zjednodušující záležitost
Jen je škoda, že na sezoně mám akutní nedostatek emeraldů tak není moc co hromadně vylepšovat ale už jsem nějak těch 5 best kamínků udělal no.
Vsak je jich potreba minimalne sest nee? Tri do hrudniku, dva do kapes od kalhot a jeden do zbrane...
Pomáha helma s dropom gemu ako je v nej...
dobrej bug
jel sem s kamem gr, jen ve 2, bosa sme meli blighter - takovej ten co hodi paraty do zeme a je kolem neho spousta pioson kruhu,
ja sem byl zrovna death a kamo sel do mesta se opravit,
ve chvili kdy se kamo tp do townu tak on zaboril pařáty do zeme (ja byl furt death) a jak kamo zmizel tak tam ty paraty mel zarazeny furt,
sem se ozivil a furt je tam mel, kamo se vratil tak sme tam jen stali a praly to do nej (na gr 54 potesi )
jel sem s kamem gr, jen ve 2, bosa sme meli blighter - takovej ten co hodi paraty do zeme a je kolem neho spousta pioson kruhu,
ja sem byl zrovna death a kamo sel do mesta se opravit,
ve chvili kdy se kamo tp do townu tak on zaboril pařáty do zeme (ja byl furt death) a jak kamo zmizel tak tam ty paraty mel zarazeny furt,
sem se ozivil a furt je tam mel, kamo se vratil tak sme tam jen stali a praly to do nej (na gr 54 potesi )
Buchis je death, ať žije herdek