Diablo uz netahne forum tomu odpovida...
Tak paaa paaa, chybet nikomu nebudes
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
Re: Diablo uz netahne forum tomu odpovida...
já bych mohl žrát hovězí pořád..
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
No ja bych rekl ze se seredne pletes...hraci vam budou chybet stale vic a vic protoze jejich pocet hrajici tuto slataninu se stale zmensuje a uz ted je to patrne...nastane cas kdy budou ti co maj dojem jak super hra to je mit problemy si to vubec s nekym zahrat a ten cas prijde...resili sme tu ze forum a frendlist je pred patchem na bodu mrazu...byli tu taci kteri tvrdili ze po patchi se zase lide vrati a ja souhlasil s dodatkem ze to bude jen na mesic nebo dva tudiz nic neresici...ovsem i ja sem se pletl ty lidi uz se nevratili ani po patchi treba jen na ten mesic dva coz znamena ze ti lide uz ztratili s touhle hrou trpelivost a uz se nevrati nikdy a troufam si tvrdit ze je k tomu na zpet nepritahne treba ani dalsi datadisk smirte se s tim ze Diablo 3 umira a dekujte za to Slizzu ktery z legendarni hry udelal slataninu....
A tady milé děti vidíte proč se vyhýbat drogám zajímavé že můj FL je stále vice aktivní a ještě k tomu bobtná, asi dělám něco spatne.
Using Tapatalk
Asi mrtvé dušemoonfear píše:A tady milé děti vidíte proč se vyhýbat drogám zajímavé že můj FL je stále vice aktivní a ještě k tomu bobtná, asi dělám něco spatne.
Mne jenom udivuje, že fu*k má pořád potřebu se tady vyjadřovat. Je to podle jeho pohledu špatná a mrtvá hra a hlásí tuto myšlenku v každém vlákně a každém příspěvku. Když pak pročítám nové příspěvky, polovina jsou bláboly od mf. Proč sem pořád leze a otravuje vzduch?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Zamykam než se to tady opět zvrhne....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz