HC Poetarum
Zdar, já budu na čáře určitě. Pořád stále nevím, co rozjet, wizz se mi teď líbil, že nemusí běhat pořád v červeném deštíku, hunter je srdcovka, barba jsem ještě nikdy nehrál, crusse skoro taky ne, takže pořád váhám mezi těmito... Docela se mi líbil ten rakeok barb, kdyby se slušně oblíkl, aby nebylo vidět jak je ošklivej, tak rozjedu asi ho... Uvidíme, promyslím si to na bruceleech... Zdar a sílu
Re: HC Poetarum
Zacina to dneska od 18h ... zadne v plnem proudu ...
Jinak jsem zamerne pohrbil DH a pak cruse, to uz zamerne nebylo, ale sekl se mi komp nebo co a jak to restartuju byl uz k.o.
Jeste ze to dneska zacina takze je mi to tak nejak u pr*ele ...
Jinak jsem zamerne pohrbil DH a pak cruse, to uz zamerne nebylo, ale sekl se mi komp nebo co a jak to restartuju byl uz k.o.
Jeste ze to dneska zacina takze je mi to tak nejak u pr*ele ...
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Hlásim prvý RIP v S3 Padla mi Furnace tak som z T4 prešiel rovno na T6.Nejak mi preplo a v hlave sa zapol GOD mode
Chalani pomohli a vyexpili Alter na ktorý mám nejaký gear takže fičím na Slowtime.Zatiaľ to nemám kompletné ale keď to bude vyzerá to na riadne pecky plus fakt skvelú zábavu pri hraní.Dnes sa k nám po dlhej odmlke pripojí aj Vujčič, takže sa teším na spoločné TS Chňa chňa chňa.
Chalani pomohli a vyexpili Alter na ktorý mám nejaký gear takže fičím na Slowtime.Zatiaľ to nemám kompletné ale keď to bude vyzerá to na riadne pecky plus fakt skvelú zábavu pri hraní.Dnes sa k nám po dlhej odmlke pripojí aj Vujčič, takže sa teším na spoločné TS Chňa chňa chňa.
NZ, Lemure, rád boostnu.
Xko, god mod je parchant, ten mi rozbil pračku a několik postav. Nebo to byl vodní kámen?
Xko, god mod je parchant, ten mi rozbil pračku a několik postav. Nebo to byl vodní kámen?
A ty jsi dostal zaraha na DIablo nebo coo?
Chci farmit v grupe gr35 a nikdo nikde, kua ... hosi neserte me ...
Chci farmit v grupe gr35 a nikdo nikde, kua ... hosi neserte me ...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já čeče ted hodně trénuju Hosko máme full team a hrajem to mizerně tak ladíme ladíme. V déčku s hunterem s 200 K dmg zatim nic moc nevymyslím nic nepadá btw potřeboval bych nějaký tipy k DH fakt sem ho dlouho nehrál a celkem nevim co a jak (nejde mi o buildy itemy atd ale spíš jak stay alive tzn trochu taktiky )
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Hulkxxx thx
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
Hlásim druhý sezónný RIP Stále s úsmevom na tvári...A inak dnes je to 10.deň čo pijem len NEALKO Dnes budem pravdepodobne až večer po 22hej mám nejaké povinnosti
- xpandelx
- Gorebelly
Nazdar bazar.No včera celkom fayn hranie teda hlavne pokiaľ nedorazil namazaný Detox(a) Už som sa obával o Kryona ja som mal bugnutý GRift a procnutá pasivka tak sa mi nedalo ísť na pomoc.Každopádne to dopadlo dobre a Kryonek nám žije.Cez víkend budem sporadicky
Cau hosi, no sorry, ja byl na plech ... a vůbec netusin co se tan delo
- xpandelx
- Gorebelly
To poznám veď sa nič nestalo no a delo sa tam to že si bol jak delo a bola s Tebou ťažká debata
Jooo, včera byla s tebou náhodou pr*el, ale totálně jsem chvílema nevěděl, na co odpovídáš a k něčemu tě dotáhnout bylo dost těžký. Možná to bylo dobře, že jsme to pak rozpustili, protože jsi měl kamikadze sklony. Teda kamikadze proti stěně, chvili jsem měl pocit, že mlátíš i npc postavy :o). Ale tvůj stav chápu, občas bych za klávesnici taky neměl sedat :o).
a co dneska vecer? budete? dal bych wizzna party
Já doufám večer budu, chci ale rozjet barba. Nikdy jsem ho nehrál a když jsem viděl jak gviny rychle běhá a život se mu nehne. Chtěl jsem ale vyzkoušet rakeoka, ty tornáda se mi moc nelíbí, víří to prach...
Nicméně asi ho budu zatím shrdovat, takže bych chodil spíš vyšší gr, jestli se sejdeme jako předtím... (ne jako včera :o)
Nicméně asi ho budu zatím shrdovat, takže bych chodil spíš vyšší gr, jestli se sejdeme jako předtím... (ne jako včera :o)
- dawemorraless
- Na-Krul
Hmmm tak ten reinstal nepomohl furt se koušu na dh mi padá prdlajs ...tož xko mi vyexpil monu tak snad bude líp bo emoquit
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
dneska supr hry sic prd padlo ale alespon kakala dávala nějak pak dáme hlavy dohromady a pořešíme ty GR potřebujem tanka aspon 1 mě se hlavou honí jen monk snad to nějak postavim funkčn ale chce to mraky shardů na equip
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
Ránko 2 týždne hlava čistá ako nikdy predtým.Hlásim pokorienie Griftu 38 bez Unitky.Včera padli 2 ks tak skúsim jeden build a uvidíme kam to dotiahnem ciel je 40.Čo sa týka klanu myslím si, že za tých 10 dní máme opäť poriadnu aktivitu a fungujeme tak ako sa patrí (expenie, dojenie riftov (low lvl) no a v neposledom rade obyč rifty kde toho moc nepadá Chcelo by to zostaviť teda partiu na GR navrhujem 2x Wizz 1x Mončičandu a Crusa.Vujžist rozbehne čo treba, len tento týždeň pracuje takže sux a lot.