Patch 2.2.0
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Taky vás to nechce pustit do hry? Zasekne se to vždy hned při pokusu o připojeni ''authenticating Credential'' a tím to hasne hodina v kuse a nic .
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Re: Patch 2.2.0
Hej, presne tak, akurát idem odtiaľ, neviem čo tam zase majú...
//
//
Taky se mi nejde nalogovat...ale nejsme sami:
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/14269217352
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/14269217352
KUR*ÁÁÁÁÁ
Od pátku až do neděle se k tomu nedostanu, tak si chci dneska pořádně zahrát a teď tohle? se na to můžu ..... fakt, ****
Od pátku až do neděle se k tomu nedostanu, tak si chci dneska pořádně zahrát a teď tohle? se na to můžu ..... fakt, ****
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Setone klidek, lezim v posteli, cumim do stropu a premyslim jak jsem si dnes ten vecer na ktery se tesim od pondeli uzil. Dekuji Blizzardi. Uz aby vysel Wolfenstain. Kaslu na prisery, budu kosit nacky.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Už by to mělo jít
No nevzdal jsem to a nakonec se přikonektil . Ale moje nervy teda . Jinak už mám za sebou všechny nový Goby a líbí se mi, akorát teda ten Gob na peníze...to je bída ! vypadly z něho 4mega 4mega!!! to je nějaká sranda? vždyť za to neudělám na většině gearu ani půl rollu . Ten mě teda zklamal ....
A co že ti noví dělají ? na ty peníze coto znám i z PTR, ale ostatní dva neznám
Ten další když utíká, tak za sebou nechává moby jako ochranu a ten další se po "zabití" rozpůlí na dva a ty se po zabití taky rozpůlí na dva a pak až vyhodí loot (jak zabiješ všechny)
-
- The Butcher
Patch 2.2.1:
Fixed an issue that caused some Experience bonuses to be added together rather than being multiplied
Tak to vypadá, že už levelování v GR nebude tak rychlé, jak bývalo. Ostatně bylo to docela divné, když borci na sezóně skončili s paragonem 1100+...
Fixed an issue that caused some Experience bonuses to be added together rather than being multiplied
Tak to vypadá, že už levelování v GR nebude tak rychlé, jak bývalo. Ostatně bylo to docela divné, když borci na sezóně skončili s paragonem 1100+...
-
- The Butcher
No já nevím, ono je to hodně nekonkrétní ten popisek, možná že GR budou stále dávat nehorázný exp a tohle se týká nějakého exploitu, který ani nevím, že existuje
Podle mě je to fix toho, že Ruby v helmě se choval jinak na GR a jinak na T6 rifts. Fixem by to měli sjednotit. Toť moje spekulace
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Nejsem si jist ale v GR se myslím expy počítají podle konkrétní mobky, tedy bonus z ruby se aplikuje vždy jednotlivě, a proto je tam takový boost. Jestli to tak je, tak by nemuselo být jednoduché to změnit. Kdo ví, co by se například stalo s progress barem v GR.
to jsou zase infa, je potřeba to testnout, čeho konkrétně se to vůbec týká, já jel s červeným šutrem v helmě i GR 46 a nezaznamenal sem zvláštní rozdíly
- Demogorgon
- Doom Knight
Tak GR s/bez ruby gemu v helmě je dávno potvrzeno, že je velký rozdíl. Zkoušel jsem i ruby do helmy a hellfire ring. To je ještě lepší kombinace
Tak to je snad jasne, ze ruby v helme spolecne s hellfire ringem je na xp lepsi kombinace nez jen ruby v helme :-D A jeste lepsi je pak ruby v helme Leorica spolecne a hellfire prsten ;-)
- Demogorgon
- Doom Knight
Já tím hellfire ringem chtěl jen použízat na to, že ten kdo nevěří velkému boostu ruby, tak ať dá i hellfire ring. Pozná tak větší rozdíl a třeba uvěří. A k porovnání nemůže měnit uplně vše, aby dokázal s klidem jet stejný GR se stejnou rychlostí. Bylo by k ničemu mít ruby a 2x ring na expy, kdyby kvůli tomu jel nízký GR.
díky za vyčerpávající informaci