Levelení 1 až 70
Sice je to trochu se zpožděním, ale doexpil jsem season barba až dnes. Řešilo se tu jak udělat rychle 70. Proto jsem doplnil článek o Anketní otázku. Pokud má někdo pocit, že byl extra rychlej, může prozradit jak na to, nebo sdělit například zkušenost s expením podle rad uvedených v tomto vláknu, pokud jste je využili.
Sám se raději žádným časem nechlubím, protože jsem jel bez jakejchkoliv fíglů. Prostě oblíkal vše co padlo a pomohlo a v helmě měl Rubín.
(no dobře, měl jsem to něco přes 14h)
Samozřejmě se jedná o expení Solo. (protahování nemá cenu moc řešit, tam žádný podstatný rozdíly nebudou)
Sám se raději žádným časem nechlubím, protože jsem jel bez jakejchkoliv fíglů. Prostě oblíkal vše co padlo a pomohlo a v helmě měl Rubín.
(no dobře, měl jsem to něco přes 14h)
Samozřejmě se jedná o expení Solo. (protahování nemá cenu moc řešit, tam žádný podstatný rozdíly nebudou)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: Levelení 1 až 70
Tak solo s monkem to davam neco pod sedum hodin bez paragonu a bez veci z jinych postav, pri cherrypickingu bounty by se dalo dostat i pod pet hodin, rule of thumb u mne je zabit trash na ranu nebo dve a lolitky max do 5s
Using Tapatalk
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
DrSma: tohle je můj topic až budeš někdy chtít anketu, tak si laskavě popros, jo?
Ale no tak, nebuď takovej labuť
Radši mi řekni, za kolik jsi naexpil 70 .. Já si to teda za 7h neumím moc představit. Aspoň s Barbem. Nejvíc mě limituje rychlost pohybu. Barbar se prostě plouží a plouží a čas běží..pomáhám si aspoň Leapem, ale Sprint mi nesedí a ani ho moc neutáhnu skrz Fury. Stejně nemyslím, že by mi Sprint udělal rozdíl 8h..
Jinak já jel stále Hard. Jeden průchod jen úkolama kampaně (cca LvL32 myslím) a pak Bounties A1 do 70. A čas nic moc teda..
Radši mi řekni, za kolik jsi naexpil 70 .. Já si to teda za 7h neumím moc představit. Aspoň s Barbem. Nejvíc mě limituje rychlost pohybu. Barbar se prostě plouží a plouží a čas běží..pomáhám si aspoň Leapem, ale Sprint mi nesedí a ani ho moc neutáhnu skrz Fury. Stejně nemyslím, že by mi Sprint udělal rozdíl 8h..
Jinak já jel stále Hard. Jeden průchod jen úkolama kampaně (cca LvL32 myslím) a pak Bounties A1 do 70. A čas nic moc teda..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
na hodiny ti to neřeknu, ale dělal sem to asi 5 dnů, takže tak 5 až 8 hodin
jel sem public A1 bounties, kde to expilo parádně
jel sem public A1 bounties, kde to expilo parádně
Dal sem to za 20, ale na HC. Začátek - asi do lvl 10 bounty, pak jsem klasickou campaň 1-5 a posledních 10 lvlů sem zase dojel v bounties. Ale nika sem to nehrotil, ani ten šutr do helmy jsem nedal. Na SC sem chodil bounty a pár riftů- tam to bylo tak za 10.
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Můj čas, co jsem zanesl do ankety je 14hodin. Jedná se o čas s čarodějkou na HC, se kterou jsem hrál celou dobu v kampani a stále na Torment 1. (součást TormentOnlyChallenge viz sekce HC)
Jinak za nejrychlejší farmení považuji bounties, úvod na hard, až jsou nějaké věci a spelly, tak výše (expert, master? ), později, až to začne zpomalovat, tak zpět na hard. Nemám vyzkoušené, další postavy už mi byly vyexpeny.
Jinak za nejrychlejší farmení považuji bounties, úvod na hard, až jsou nějaké věci a spelly, tak výše (expert, master? ), později, až to začne zpomalovat, tak zpět na hard. Nemám vyzkoušené, další postavy už mi byly vyexpeny.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
ja som si cas na sekundy nemeral ale hlasoval som ze pod 8 hod som to urcite dal.hral som solo a tipujem ze 5 hodin bude asi dost slusny cas a rychlejsie asi velmi nie.v parte mozno.
robil som len bounty ktore netrvaju dlho ak ziadna co sa my pacila nebola tak leave game a zalozil som novu .niekde som zacul ze naj su chest bounty zabit 100 mobov.
dalsi char s cain setom, exp ringom ,exp gemom v hlave a zbrani(ancient lvl 70) a este lege gemy(som si dal ten novy na regen a som bol nesmrtelny):DD to je mega nasup:D lvl 50 cca do pol hodky a potom ma niekto doleveloval(levelovanie ma strasne nebavi)
robil som len bounty ktore netrvaju dlho ak ziadna co sa my pacila nebola tak leave game a zalozil som novu .niekde som zacul ze naj su chest bounty zabit 100 mobov.
dalsi char s cain setom, exp ringom ,exp gemom v hlave a zbrani(ancient lvl 70) a este lege gemy(som si dal ten novy na regen a som bol nesmrtelny):DD to je mega nasup:D lvl 50 cca do pol hodky a potom ma niekto doleveloval(levelovanie ma strasne nebavi)
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Hoj vsici dobri lide
S3 zacala vcera a ja s ni zacnu az dnes vecer No uz ted se nemuzu dockat.Potrebuji ten pocit uspokojeni z kazdeho lege dropu ci rare,ktery me boostne Nejhorsi bude ta cesta na 70 no.Cas na D3 mam tak 2-3 denne ( vecer ),pokud se mi chce ponocovat apod.Co uz Nejde mi o to kam se v S3 dostanu.Proste jen tak na zkousku a relax.
Jo jinak navrat k BARBAROVI je jasny...
S3 zacala vcera a ja s ni zacnu az dnes vecer No uz ted se nemuzu dockat.Potrebuji ten pocit uspokojeni z kazdeho lege dropu ci rare,ktery me boostne Nejhorsi bude ta cesta na 70 no.Cas na D3 mam tak 2-3 denne ( vecer ),pokud se mi chce ponocovat apod.Co uz Nejde mi o to kam se v S3 dostanu.Proste jen tak na zkousku a relax.
Jo jinak navrat k BARBAROVI je jasny...
Ja akurát doeexpujem Dh-čko na S3.. Lvl 68, zachvílku to mám za sebou
S4 Monk 1100+
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No snad sezenu nejake lidi ,kteri treba budou nizsi lvl.Nechci byt totiz vylevlovan hnedka
Ja som to išiel solo. Síce to trvá dlhšia ako expiť postavu s Paragonon 700 ale celkom som si expenie na 70 užil
S4 Monk 1100+
tak sem umřel,pomůže někdo na 70 lvl ?
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Hitacu#2596
Jak to je s levelováním v S4?
Kdo zkoušel na PTR?
Zůstává platné to, co se tady psalo?
Jsou třeba nějaký SOLO vychytávky?