ja se vsim sohlasim, i s tim ze je to opravdu tezkej char, ale ne slabej, sam jsem tento build zrakvil uz na normal
jeste dodam, ja u toho buildu zkousel uhyby i bez a bez uhybu me to prislo znatelne hratelnejsi
predevsim ale veintuluji frustraci k naproste nevyvazenosti ohledne equipu k jednotlivim buildum,skillum oproti ostatnim, napr.
cold VS fire vetev , pocinaje cold lukem na snizeni resu [ted si nevzpomenu na jmeno], pokracujicim mavina setem, konce rw Ice, v cem proste nemuze nikdy Immo arow konkurovat, nehlede ze skill sam ma prece jen nejake mouchy..
a v totoznem svetle to vidim u fendu, kde je RWs, placnu, tak tretina oproti jakekoliv jine zbrani...a ze by se nejakej chytrak zabival buildem samotnym a high rw popr. kvalitnim unikaem pro tento build, to se take nestalo...docela slusne o tom svedci i fakt treba neni zadne kopi v setech >]
proto je dle meho tento build a plno dalsich, [nebudu tvrdit ze lepsich, ale rozhodne zabavnych] , tak tezce hratelny ..
tak, snad jsem nikoho neunudil k smrti, ale hrozne me bavi rejpat takhle do chyb diabla