Mrtvolky - HC crew
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Pěknej apríl A já se hned přihlašoval na bnet, abych zjistil jestli v tom nejsem taky
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Re: Mrtvolky - HC crew
No dobry. [emoji16]
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
No april teda vis jak se pozna dobre odvedeny april ze je postaveny tak ze clovek sice naleti ale zahy sam pozna ze naletel ty jsi jen vyuzil duvery lidi v situaci ktera se stat muze bez toho ze by v tom vycitil levarnu a tudiz ti clovek nemusi uz skoro nic verit a priste misto toho aby se ti snazil pomoct na tebe hodi bobek:D.Ovsem neber to jako pokus o flame jak by asi nekteri reagovali ale jen to jak to vidim ja .
Natas, vcera bylo magickeho 1.4. a ja si to schoval na konec dne, aby to bylo co nejmene napadne. Naopak si myslim, ze dobre odvedeny april se pozna, ze cloveka vubec nenapadne, ze by mohl byt tercem vtipku. Kdyby to byla pravda, zduraznil bych, ze se nejedna o zert. Takhle to byl dle me verohodny a snad uspesny zertik [emoji2]
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
včera jsem nebyl, trávil jsem večer (a už pomalu i noc) na zubní pohotovosti v Brně
dneska pokud neusnu u telky tak budu, o víkendu pokud už deu bude mít sčota můžeme dát nějaký GR 45+
dneska pokud neusnu u telky tak budu, o víkendu pokud už deu bude mít sčota můžeme dát nějaký GR 45+
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... včera neměl pomalu kdo ripnout, byl jsem tam jen já a klasik :-)) ... hrál jsem celou dobo sólo 39-41 s coldem, 40 jsem dal i s ním, ale 41 už jsem nestihl, tu dmg mám prostě malou, ale to chce čas, kromě luku mám naprosto průměrnej eq ... ale můžu říct, že takto mě diablo baví, někdo na to nadává, ale mě ta hra ve vysokých riftech baví jak sólo tak v partě tak, jak mě snad nikdy nebavila ... navíc dneska večer to bude i s vínečkem, tak to bude úplná paráda :-)) ...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Jo tak mě to teď momentálně taky docela baví, ale XCOM oproti sólu docela boduje
-
- Minion of Destruction
... tak to já naistaloval po dlouhé době komplet civilizaci V a zase docela ujíždím na ní, ale kua kde na to má člověk brát čas?:-)) ...
Chlapci, s časem na hraní jste na tom mnohem lépe. Mě zbylo na hraní tak 20 minut denně, tak si je užívám s Clash of Clans na mobilu. Co už, zima skončila :-D
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
-
- Minion of Destruction
... Peťo jestli líp, to je otázka, hraju na úkor spánku, takže už jsem jej srazil na průměr 6h denně, kafe piju něco mezi 5-6 denně a do toho litr zelenýho čaje ... takže to vidím tak, že mě buď z práce nebo od kompu hodí rovnou do rakve až to se mnou třískne :-) ... frozene to jde hrát online?:-), to jsem nikdy nezkoušel a myslím, že to musí být tuplem na dlouho :-) ... navíc teda já ji mám komplet, ale tak nějak z druhé ruky, tak by to myslím asi ani nešlo :-)) ...
Vidím, že spánku věnuješ přesně tolik času jako já. Jednou týdně si však dopřeji dvě hodinky navíc. Je to jak dortík po dobrém obědě :-D
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
md: šlo a hraje se to perfektně.... hrajeme oba současně, dokud se naše jednotky nepřiblíží na možnost útoku. Případně akorát čekáš než dohraje druhý kolo, ale to kolo hrajeme oba naráz, nevím jestli je to srozumitelné, ale snad ano Problém by byl snad, kdyby jsme měli stejné klíče, ale to určitě nemáme, jsem si to kupoval nedávno v akci asi za 200 na steamu
edit: jsme to hráli dříve s arigem a karlosamogisem akorát u cracklých verzí byl problém častého pádu, navíc to bylo pouze v základní verzi, ale zábava to je náramná.
edit: jsme to hráli dříve s arigem a karlosamogisem akorát u cracklých verzí byl problém častého pádu, navíc to bylo pouze v základní verzi, ale zábava to je náramná.
-
- Minion of Destruction
... to zní dobře, jen nevím jestli bych u toho kdyby jsme to hrávali v našich tradičních časech neusnul, u D3 mě probudí aspoň červená obrazovka, u té civky nevím nevím :-))) ...
Tak jsme dali sraz fora v Litomericich ve slozeni s Frozenem a Arigem. Frozen odesel za zenou a pokracujeme s Arigem...
Prave jsme vstali