Mrtvolky - HC crew
Ja mam komp take z czc.
Naposledy upravil(a) DEU dne 01.04.2015, 09:14 hod., celkem upraveno 2 x.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew
nééé vetešník ne
pamatuju doby kdy jsme taky měli doma šrot ze třech starejch pc a jak jsi napsal že auto bylo mi jasný kam to směřuje
pamatuju doby kdy jsme taky měli doma šrot ze třech starejch pc a jak jsi napsal že auto bylo mi jasný kam to směřuje
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
btw dělal jsem teď návrh do výběrka na stránky pro Litoměřickou nemocnici http://ltn.milanknop.cz/
- zde byl požadavek, aby stránky vypadaly podobně jako http://www.litomerice.cz, ale tím, že to je pro nemocnici, tak neměly tmavé barvy.
- jedná se jen o návrh, takže obsah je nula nula nic, jsou tam asi dvě stránky jako ukázkové a fotky by se při realizaci, taky měnily
a pro kámoše stránky na truhlařinu: http://www.a-d-a-m.cz/
nějaký tipy na změnu? U něj se jedná zase čistě o stránky jako vizitka... prostě aby měl lidi kam odkázat.
- zde byl požadavek, aby stránky vypadaly podobně jako http://www.litomerice.cz, ale tím, že to je pro nemocnici, tak neměly tmavé barvy.
- jedná se jen o návrh, takže obsah je nula nula nic, jsou tam asi dvě stránky jako ukázkové a fotky by se při realizaci, taky měnily
a pro kámoše stránky na truhlařinu: http://www.a-d-a-m.cz/
nějaký tipy na změnu? U něj se jedná zase čistě o stránky jako vizitka... prostě aby měl lidi kam odkázat.
Hele tak to já si tě zamlouvám frozene někdy do budoucna protože už začíná být trošku pomalejší pc a když jsem naposled zkoušel něco s pc udělat (vyčistit) vzal jsem ho vysavačem a vymazal si tou elektrostatickou elektřinou kompletně všechno z obou disků takže od té doby na to radši ani nesahám navíc mě to skládal kamarád a je to příšerný trčí z toho kabely když na to dám tu boční stranu tak se to zahřívá jako prase takže hrůza děs mám to pořád otevřený a to se do toho samozřejmě zase práší no ale co nadělám
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je vůl. :-)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Predy: ale pokud máš oteřenou bočnici, tak tam nemáš moc Air Flow
pokud nemáš v bedně možnost táhout kabely za deskou, tak je aspoň vyvaž a chytni ke konstrukci, třeba po konstrukci pro disky.... např, tímto
stojí pár korun a práci odvedou super.... Pak prdni jeden větší větrák dopředu dolu a druhý dozadu nahoru a máš vyřešeno. Pokud ti nebudou kabely vadit v toku větru, tak se ti to spolehlivě uchladí.
přední větrák musí nasávat vzduch dovnitř a zadní vyfukovat ven...
jo a až to vyvážeš, tak si pak na mně vzpomeneš až budeš měnit zdroj.... to budu škytat
pokud nemáš v bedně možnost táhout kabely za deskou, tak je aspoň vyvaž a chytni ke konstrukci, třeba po konstrukci pro disky.... např, tímto
stojí pár korun a práci odvedou super.... Pak prdni jeden větší větrák dopředu dolu a druhý dozadu nahoru a máš vyřešeno. Pokud ti nebudou kabely vadit v toku větru, tak se ti to spolehlivě uchladí.
přední větrák musí nasávat vzduch dovnitř a zadní vyfukovat ven...
jo a až to vyvážeš, tak si pak na mně vzpomeneš až budeš měnit zdroj.... to budu škytat
pochopil jsem to až po to "pokud" hele já se do toho s*át nebudu když jsem to udělal naposled tak mi týden nešel komp a musel sem vysolit pětikilo takže takhle to funguje a já se v tom hnípat nebudu když tomu vůbec nerozumím.
vysavac je dobrej pomocnik :-) ale prvne bych to profouknul stlacenym vzduchem.
jinak czc neklada ty PC spatne ani kabely ne, prvni pocitac sem si nechal delat u nich, dalsi uz si skladam sam, je to jak skladat puzzle
jinak czc neklada ty PC spatne ani kabely ne, prvni pocitac sem si nechal delat u nich, dalsi uz si skladam sam, je to jak skladat puzzle
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Stlačené vzduch + ispopryl. Kabely se snažit táhnout zadem a je klid. :-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... stránky pěkný ... ale trošku bych zvětšil ty kozy ...
Hosi. P***** na entou. Nekdo mi dnes nahackoval ucet a nemohu se do neho vubec dostat, uz to resim po mailech s blizzardem a nejsem pry jediny. Jen mi neni jasne, jak dokazali obejit ten generator klicu, co mam jako aplikaci v telefonu
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
A ja proc jsem tam skoro sam. Doufam ze to nepostihlo i Natasa s Tyckinem.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Než na hackera, bych to spíše viděl na někoho ze servisu, a jestli si na disku měl také nějaké pěkné home video, ta si přitom ještě přeleštil i valašku...
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Noo taky moznost ackoliv je to k nasrani reakce PetraB mi roztahla usmev od ucha k uchu .
PS:Karle mam nocni to je duvod proc nejsem in...kazdopadne doufam ze az rano dorazim domu ze se pripojim a bez problemu si zahraju.
PS:Karle mam nocni to je duvod proc nejsem in...kazdopadne doufam ze az rano dorazim domu ze se pripojim a bez problemu si zahraju.
Nevím, jestli dal pc do servisu s diskem nebo ne, ale tak nějak mě to napadlo. Jinak mám doma nepotřebnou základní desku Asus P5LD2, tak se mrkni, jestli podporuje tvůj procesor.
Hosi, ja si z vas tim hackerem krasne vystrelil v ramci aprila. A vy jste mi to sezrali i s navijakem. Dekuji