Zdarvím monkové,
trochu jsem se díval na změny v setech, je mi jasné že čísla se budou hýbat nějakými směry až do vydíní ale systém by podle mně měl zůstat stejný.
-> inna mystic bude kastit - myslím že myšlenka s crudest padla jakmile dali do setu boty:
1)RoRG - vyměním boty ale pořád nemůžu vyměnit daibo, a nebo spirit stone aby to bylo ranged(ikdyž spirit stone bych oželel), nevím jestli be zbraně bude možné kastit zvony jedna radost -> cinder - NE, daibo - NE, takže jen paragony a normal affixy což podlě mně nestačí
2) ten build se zvony je podle mně silný jen protože benefituje ze SWK boostu - když navleču innu už to bevude dávat takové řachy aby to stálo jet - to je můj názor.
takže do toho nejdu nevidím v tom nějaký high dmg - kdyžtak mně oprave

píšu tu proto abych si to ujasnil.
Rainment - podlě mě set který bude udávat tempo, full set 12500% DMG WTF LOLjasně třeba bude maso nefr ale:
1) 2set bonus volá po FD který mám krásny a k tomu ancient, - ten set nemá weapon takže pohoda
2) ten set nemá element taky dobré nicméně FD volá po smite -> holy
3) věco co vyměním jsou kalhoty -> depth diggers
4) pásek a další daibo od inny by k tomu možná šly(mám i ancient inna daibo a je dost podařené) 2x inna zbytek rainement
5) lege gemy googok,baneOftrapped a pak buď smite nebo primary skill. říkám nebo protože po boostu +DD + lvl s šutru můžou převýšit dmg z gemu ne?
nevím kolik dává smite na max a nevím kollik simplicity ale smite je naproc kdyžto skill je skill hituje to pořád 100% a tak by se třeba pomocí toho gemu
zvýšil dmg ze spirit gen natolik že by smite nebylo potřba - ale třeba plácám.
SWK +inna - podle mně další build který budu zkoušet jet na zvony + 2x inna -> zvony + lepší aury a ally pasvka proč ne - tohle vlastně jedu už teďka, na normal serveru, ale nemůžu už SWK ani cítit

ale podle mně to bude taky hooodně použitelné
prosím o konstruktivní kritiku ,od rainmentu se spirit reg. hodně čekám, chci to mít dobře podchycené
četl jsem tady SWK + 2p rainment - chci mít jako spender DS a házet tam ty šupy SWK bych chtěl vypustit