Nejdele zijici chary (i ripnute)
Ahoj, toto tema jsem zatim nikde na foru nenasel. Jaky je vas nejdele zijici char dle odehranych hodin a dosazenych elite kills? Pridavejte i jiz ripnute chary.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/deu- ... o/45885526 - tuto deamon huntress jsem zalozil loni v cervnu a zatim stale zije. Ke 22.3.2015 odehrano 580 hodin (z toho minimalne poslednich 30-50 vyhradne na GR 35-46).
http://eu.battle.net/d3/en/profile/deu- ... o/45885526 - tuto deamon huntress jsem zalozil loni v cervnu a zatim stale zije. Ke 22.3.2015 odehrano 580 hodin (z toho minimalne poslednich 30-50 vyhradne na GR 35-46).
Naposledy upravil(a) DEU dne 24.03.2015, 14:15 hod., celkem upraveno 1 x.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Re: Nejdele zijici chary (i ripnute)
tak aby to tu nezůstalo prázdný, tak pro pobavení ...
nejdýl žijící i založením mám:
barbar Horác, kterej chudák skončil po vanile na lvl60 - 380hodin
a fakt velkej zoufalec petWD 430hodin taktéž z vanily jménem ....... ehm ........ Antabus
Všechny postavy jsou smýšlené a jaká-koliv podobnost se skutečností je náhodná a neúmyslná
nejdýl žijící i založením mám:
barbar Horác, kterej chudák skončil po vanile na lvl60 - 380hodin
a fakt velkej zoufalec petWD 430hodin taktéž z vanily jménem ....... ehm ........ Antabus
Všechny postavy jsou smýšlené a jaká-koliv podobnost se skutečností je náhodná a neúmyslná
petWD San, cca 340h, asi 50x spirit vessel, ale furt živá holka kozatá Sólo si dala zatím GR38
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
už to má holka dávno za sebou 240 h (tehdy sem přecenil začínající obtížnost t3 asi)
jinak mám 2 roviny ripů
a) pod 2k elites (tzn pár hodin)
b) pod 5k elites (tzn u mě kolem 90 h-130h podle charu )
jinak mám 2 roviny ripů
a) pod 2k elites (tzn pár hodin)
b) pod 5k elites (tzn u mě kolem 90 h-130h podle charu )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
21.9.2014 zhruba v 22:40, asi při třetím pivku, jsme naběhli v nějakém GR, tuším 38 (bylo to ještě před patchema a ancient věcma, takže to bylo dost vysoko) na elitu, takový ty hromotluci s ostny na zádech a ramenou. Vzhledově byl ten rift, jako je A3 budovy (barracks atp.) Došlo se k nim přes 2 průchody ve zdi a nebyly vidět, jakmile jsme prošli druhou zdí, dostal jsem IK od elity a utíkal přes ty dvě zdi zpět(bylo to dost daleko, co člověk uběhne na spirit vessel a spirit walk) a začal čarovat port. Jakmile jsem spatřil projít dveřma modrou kouli, která už mi lízala prsty na nohou, viděl jsem CD na potce i spirit walku a bylo mi to jasné. Takže jsem vlastně věděl, že umře, ještě dřív než spadla na zem.
Bohužel je to jediné z mých WD, které kdy drželo kukri. Dožila se krásných 401 hodin a 10 minut. Ve staré Vanile neběhala nic jiného než T10 a skončila poslední den Vanilly na 99.8 PL. To samé v ROSu, prostě jsme hráli na hraně. Zabila 19.168 elit a něco okolo 320 tis. potvor
Bohužel je to jediné z mých WD, které kdy drželo kukri. Dožila se krásných 401 hodin a 10 minut. Ve staré Vanile neběhala nic jiného než T10 a skončila poslední den Vanilly na 99.8 PL. To samé v ROSu, prostě jsme hráli na hraně. Zabila 19.168 elit a něco okolo 320 tis. potvor
San aneb mé Pet WD s A-Kukrinou jsem odstavil na 400h v živém stavu k (dočasnému) odpočinku
Na flusání jsem začal s jiným WD, ale obávám se, že tady životnost bude podstatně kratší, pasivky lítaj několikrát za večer
Na flusání jsem začal s jiným WD, ale obávám se, že tady životnost bude podstatně kratší, pasivky lítaj několikrát za večer
Ja mam najdlhsie zijucu postavu monka.Zije uz 300 hodin(298 tusim aby som bol presny) a dosiahol zatial GR 36 solo.POjkde to aj vyzsie ale nechcem ho pochovat":) pockam si na ancient vecicky
Tady je můj matador http://eu.battle.net/d3/en/profile/SUKV ... o/35728700
Má více než 50.000 elite kils a žije už 594 hodin.
Má více než 50.000 elite kils a žije už 594 hodin.
Jak jde zjistit kolik ma postava hodin, aniz bych ripnul? :-) A jde zjistit kdy byla postava vytvorena? Mam jednoho barbara jeste z vanilly, ale nejak mega jsem s nim nehral.
Když jsi v položce switch hero a označíš danou postavu, tak uvidíš kolik má hodin nalítáno, ovšem datum založení tam nebude Já tam mám WD založený skoro před rokem, přežilo 400h Jenže od doby co prakticky všichni honíme sezónu, už to nejde překonat
Hlavný monk založený po vydaní hry
1135hodín
a vedľajší monk, taky od začiatku
405hodín
a tretí čo sa doťahuje je 166hodinový Barbar (5sezóna)
zvyšok tak do stovky
1135hodín
a vedľajší monk, taky od začiatku
405hodín
a tretí čo sa doťahuje je 166hodinový Barbar (5sezóna)
zvyšok tak do stovky