Cooo?
Přece se nebudu flákat vzadu s pet Barbarem. Vidíš v mojí výbavě nějakou funkční část WW setu, která dává WW set bonus (mám jen ramena a nic víc z WW setu)? Kdyby jste četli moje příspěvky výše, tak by jste tam viděli, že tam jasně píšu, že dávám hodně dmg WW i bez WW setu. Hrál jsem to tak vždy a WW hráli i top pet Barbaři před nerfem tady. Kdybych chtěl hrát pet barbara tak, že jen čumím a čekám až to za mě umlátí dědci, tak se z toho opupínkuju. To přece můžu hrát původního pet WD. Kterej má spoň support pro pety. Pet barbar takovej support do boje pro pety nemá.
Snad nehrajete pet Barbara tak, že jen čumíte vzadu a nehnete prdelí? Jako se to hrálo před aktualizací PTR někdy před 11.3.
Zde gear (jak jsem psal, potom jsem zkusil přepnout na WW st s generací furry přesdědky pouze a je to horší něž mít full IK set, ten WW set je slabej):
Pet barbara po změnách 11.3. na PTR jsem viděl hrát hlavně s WW nebo bacítkem na furry, ale nikoliv jako předtím, kdy jsem ho taky tak hrál, že se stálo vzdau, to ještě dědkové prodlužovali svými attaky besrekera, což už nyní neplatí. Nyní musíte aktivně utrácet furry nebo nemáte bersekera. Hergot pánové, hráli jste to teď někdy vůbec???????????????????????????????
Nebo to hrajete tak, že jedete WW nebo boucháte naprázdno někde za zdí do země nebo kroutíte naprázdno rend aby jste utráceli furry a dědci o kus dál mlátí sami bez vás moby? Něpřipadáte si v takový hře pak jako dementi.
I ten pet WD se hraje tak, že hází na moby haunt, pod zadek jim dává piranhado, spamuje Woodo, spiritem sbírá globy na cr. feast pasivku nebo rrotuje když má helmu apod. A taky jen nestojí jak trouba vzadu, a taky se mu říká pet WD.
A až budu mít Royal ring, tak Hallowenku vyhodím a zkusím Ancient Ashbringer.
Stále ale dědci musí dávat dost damage, protže jak jsem si oblíknul full WW set a měl jen 2 set bonus z IK setu - aby dědci furt žili, tak jsem byl slabej a marnej - taky totiž už jsem nemohl udržet perma bersekera - nešlo se léčit přes spent furry apod. A těch +2500% dmg dust devil WW to už nedorovná.
Je to na pikaču, zatím to pro mě vypadá, že full IK set s petama je stále lepší pro barbara.