Zeď nářků
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Jooo takhle Sem tam mi to v hlave prepne a nechapu hned Chce to hold trpelivost a cekat Taktez mi toho jeste fejst chybi ( Abotky Achesta Ahelma a elektricky SOJ ).Jen chci proste zatim mit ty 3 innas veci v kompletu.Zadam tak moc ?
Jo a uz asi 4 den davam do popisku ve hre ,, Prosim si Ancient Incense Torch ,, a ono nic.Asi je to rozbity
Jo a uz asi 4 den davam do popisku ve hre ,, Prosim si Ancient Incense Torch ,, a ono nic.Asi je to rozbity
Re: Zeď nářků
TRUHLA je MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ, MALÁ !!!
A nestačí!!!
A tady v kanclu je bez mála 30°C a asi proto mě pěkně začíná hrabat . Klima je...ufff...už nemám sílu ani psát
A nestačí!!!
A tady v kanclu je bez mála 30°C a asi proto mě pěkně začíná hrabat . Klima je...ufff...už nemám sílu ani psát
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
to vole vsechno rozloz ne?
Ani omylem, mám tam skvosty .
350 000 BS dingnutno a použitelné aFB rukavky nikde
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- skyrim1988
- The Butcher
Vydrz prdka vydrz Me zas ta blbka nechce dat A innas chestu No tez je pravda,ze jsem za ni jeste moc nedal.Asi cca 4-5K BS.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
buchis: Až ti padne, tak budeš brečet že má na ho*no staty
Seton: Viz fucicek. Já nevím co tam myslíte za kraviny, že máte truhlu plnou... já to jednou za čas všechno rozložím, protože to stejně neupotřebím... ty skvosty
Seton: Viz fucicek. Já nevím co tam myslíte za kraviny, že máte truhlu plnou... já to jednou za čas všechno rozložím, protože to stejně neupotřebím... ty skvosty
Už jsem se jednou napálil unáhleným rozkladem/updatem gemů atd. podruhé si dám pozor . Např. FD daibo bylo hodně v kurzu, pak udeřil 2.1.2 patch nebo jakej a bylo k lejnu (vystřídalo ho dnešní torch daibo/furnace/dual-weid). Tak sem ho mohl v klídku rozložit. A ono ejhle v 2.2.0 bude opět potřeba . To byl jen jeden příklad...A-verze setů taky schovávám, vzhledem k tomu, že změny setů jsou zpětný...Set co je dnes T1 only může být v příštím patchy TOP .
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Nevím jak zde přítomným ale přestali mě padat děrováky do zbraně. Už asi 2-3 měsíce mě nespadl ani jeden. Nebýt kámoše tak nemám ani díru v furnacce ještě doteď. A jelikož jedu jenom GRka tak mě to vůbec nepadá vím že padají všude ale že mě tak dlouho už nepadl mě akorát hodně vytočí a navíc když bych potřeboval minimálně alespon dva...
Hned mi je lepší když jsem si pobrečel
Hned mi je lepší když jsem si pobrečel
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Kdybych mohl, tak ti půjčím..mě padli za týden 3
- skyrim1988
- The Butcher
Tez bych ti nejakou soupl Momentalne jich mam 12.Nedavno behem 2h. padly dve.Jedna z bedny a druha z GR bosse.Jedu jen Monka,takze to v zivote nespotrebuji.Ikdyz budu rozjizdet dalsiho Monka,tak se nejaka pouzije.
Jinac soucitim s tebou Kazdy mame hold stesti na rozdilne veci...
Jinac soucitim s tebou Kazdy mame hold stesti na rozdilne veci...
Nic nerozdávej vole, tvoje děrovače jdou ke mě! taky zas už nemám
- skyrim1988
- The Butcher
Zdur Co s nema robis ?No buh vi kdy mi zas nejaky padne Treba dneska vecer...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Mě na sezóně aktuálně k paragonu 410 padl jeden a jeden jsem dostal, dost opruz
Testování nových buildů si žádá svoje no
- skyrim1988
- The Butcher
Jooo tusil jsem to Ty jsi vlastne tester a ja tvuj kopirak
ja vymazal pred nedavnem uplne vse na uctu, vcetne postav a ted to delam znova, aspon je proc hrat
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Od toho je tu sezóna ne?
Jen tak ze zajímavosti: padlo už někomu Spectrum? viz: http://us.battle.net/d3/en/item/spectrum-Fa7AX
Diablo hraji od jeho vydání a nic a hamburger totéž , ted když ´´poladili´´ Whimsyshire je větší pravděpodobnost že muže tam? Jasně vím že může asi všude.
Co se týče kostky tak je údajně na stejné úrovni jak padání legendárních lahviček a pravděpodobnost mi příjde v riftech větší než v GR. Tam se se zvyšujících GR přece nezvyšuje pravděpodobnost
Diablo hraji od jeho vydání a nic a hamburger totéž , ted když ´´poladili´´ Whimsyshire je větší pravděpodobnost že muže tam? Jasně vím že může asi všude.
Co se týče kostky tak je údajně na stejné úrovni jak padání legendárních lahviček a pravděpodobnost mi příjde v riftech větší než v GR. Tam se se zvyšujících GR přece nezvyšuje pravděpodobnost